Flytte-tilbud.dk

Flyttefirma Vordingborg


Billig flyttefirma flyttemand tilbud

Eksempler på
4760 vejnavne

Farøvej
Frøvænget
Clemensmindevej
Bregnevænget
Dagmarsvej
Egevej
Granvej
Amaliehaven
Fortvej
Agertoften
Elmevej
Bryggervangen
Bøgevej
Digevej
Bogøvej
Grønlundsvej
Fragevej
Fyrrevænget
Haminavej
Granvænget

Vordingborg flyttefirma? Indhent 3 flytte tilbud og spar

Vi finder fuldstændig gratis og enkelt op til 3 superbillige flytte tilbud i Vordingborg fra certificerede flyttefirmaer. Send kontaktformularen med det samme og få 3 herlige tilbud fra godkendte flyttefirmaer. Hjemme i din sofa kan du vurdere flyttetilbuddene og efterfølgende udpege det bedste.
Det er tidsbesparende at anvende vor tjeneste og flytteforretningerne ordner alle typer af flytteopgaver i hele Vordingborg. Få en flyttemand, som har tid til at hjælpe med flytningen i dag. Vi opsporer udelukkende flyttefirma tilbud hos grundige firmaer, og dermed kan vi garantere for effektivt flyttearbejde fra A til Z.
Reelle prekvalificerede fagmænd kan hjælpe med en flytning på max 3 arbejdsdage. Inden for to-fire hverdage kontakter de tre udvalgte flyttevirksomheder dig med deres strålende pristilbud. En absolut gratis og seriøs flytte service fra Flytte-tilbud.dk til jer med priser, der gør godt i tegnebogen.

Flyttebranchens uddannelsesbehov

I 1976 blev der afholdt 5 kurser på Pakmesterskolen og 42 fik kursusbevis. Desværre skete der det efter et par kurser, at antallet af interesserede elever faldt så meget, at man i 1978 måtte aflyse et kursusforløb.
Efter aflysning af flere kurser de to efterfølgende år endte det med, at der blev stilstand. Først i 1981 fik DVA (Danske Vognmænds Arbejdsforening) nedsat en projektkomite med deltagelse fra Dansk Møbeltransport Forening, der skulle undersøge branchens uddannelsesbehov.
Baggrunden var den, at Landtransportskolen gerne ville stille to lærere til rådighed for projektet. Efteruddannelseskurserne fortsatte op gennem 1980- og 90-erne efter, hvornår der var behov for det.

Vi skaffer dig 3 flyttetilbud - gratis og uforpligtende

Der findes flyttehjælp at få i hele Vordingborg kommune:
  • Kalvehave
  • Jungshoved
  • Klarskov
  • Bogø
  • PræstøAktuelle flyttefirmaer fra 4760 Vordingborg

Vognmand Claus Willer
Marienbergvej 61
4760 Vordingborg
CVR: 38527568
Skaverup Transport ApS
Skaverupvej 50
4760 Vordingborg
CVR: 33048599
Tlf. 25764760
Sydflyt
Københavnsvej 28
4760 Vordingborg
CVR: 82245014
www.sydflyt.dk


© 2019 - www.flytte-tilbud.dk - Kontakt