Flyttefirma Vordingborg

  • 3 godkendte Vordingborg flytte tilbud
  • Få et udvalgt flyttefirma
  • Spar nemt 10 % på sammenlignelige flytte tilbud

Billig flyttefirma flytte tilbud

Eksempler på
vejnavne i 4760

Druevej
Ambjergvej
Blishønevej
D G Monrads Vej
Edderfuglevej
Granvej
Enebærvej
Birkevej
Florkevej
Færgegaardsvej
Brovejen
Havrevænget
Askøvej
Hovvejen
Grævlingestien
Hammerichsvej
Bryggervangen
Fyrrevænget
Andebakken
Egernvej

Vordingborg flyttefirma? Indhent 3 flytte tilbud og spar

Søger du et seriøst flyttefirma i Vordingborg? Så er du landet på det helt rigtige site. Her modtager du gratis og uforpligtende op til 3 godkendte og billige flyttetilbud fra pålidelige flyttefirmaer i Vordingborg, som meget gerne vil byde på din flytteopgave.
Kvalitetshåndværk kræver håndelag og det rigtige værktøj. Som professionel ved et flyttefirma, hvad der skal til. Holdningen til godt håndværk er kundens garanti for vellykket resultat. Tilføj dertil at flyttefirmaerne er stolte af deres arbejde. Det giver som bekendt det bedste resultat for alle parter i flytningen.
Det er også sikkerheden for, at de forskelligartede opgaver bliver løst på faglig vis, uanset om det gælder en firmaflytning eller en privatflytning i Vordingborg. Firmaerne finder den rigtige løsning i hvert enkelt tilfælde. Du kan på denne måde spare op til 25 procent på flytteregningen.

Flyttebranchens uddannelsesbehov

I 1976 blev der afholdt 5 kurser på Pakmesterskolen og 42 fik kursusbevis. Desværre skete der det efter et par kurser, at antallet af interesserede elever faldt så meget, at man i 1978 måtte aflyse et kursusforløb.
Efter aflysning af flere kurser de to efterfølgende år endte det med, at der blev stilstand. Først i 1981 fik DVA (Danske Vognmænds Arbejdsforening) nedsat en projektkomite med deltagelse fra Dansk Møbeltransport Forening, der skulle undersøge branchens uddannelsesbehov.
Baggrunden var den, at Landtransportskolen gerne ville stille to lærere til rådighed for projektet. Efteruddannelseskurserne fortsatte op gennem 1980- og 90-erne efter, hvornår der var behov for det.

Vi skaffer dig 3 flyttetilbud - gratis og uforpligtende

Der findes flyttehjælp at få i hele Vordingborg kommune:
  • Kalvehave
  • Jungshoved
  • Klarskov
  • Bogø
  • Præstø

Flyttefirmaer Vordingborg eksempler:

Skaverup Transport ApS
Skaverupvej 50
4760 Vordingborg
CVR: 33048599
Tlf. 25764760
Flyttefirmaet - De Raske Drenge
Algade 41
4760 Vordingborg
CVR: 29554501
www.deraskedrenge.dk
Vognmand Søren Agger Pedersen
Nyraad Hovedgade 81
4760 Vordingborg
CVR: 27631932
Tlf. 20775373