📌Hvad er Flytte-tilbud.dk?

  • Indsend din flytteopgave på 4-5 min.

  • Få tilsendt 3 spændende flytte tilbud

  • Vælg det ønskede flyttefirma og flyt!

📌 Sådan fungerer Flytte-tilbud.dk

Fleksible og velegnede eksperter står parate til din flytteopgave. Bestil veletableret hjælp til løsning af de udsatte flytteopgaver til yderst prisvenlige priser. I løbet af to-tre dage kontakter de 3 bedste flyttevirksomheder dig med deres rare supertilbud. Vi tilbyder at indhente gratis det rigtige tilbud på dit flytte problem i nærheden af dig fra velrenommerede flyttefirmaer. Vi finder 3 meget gode flyttetilbud på f.ex. midlertidig opbevaring, tømning af dødsbo, møbeltransport eller udlån af flyttekasser. En 100 pct gratis og seriøs ydelse fra Flytte-tilbud.dk til dig til priser, som varmer i dit budget. Skaf en potentiel flyttemand til fx at påtage sig en flytning her på siden. Brug vores service og spar penge (henved 31 pct) med 3 herlige fantastiske tilbud. Hjemme i din lænestol kan du sammenligne tilbuddene og så udvælge et af dem.

Med venlig hilsen

Flytte-tilbud.dk
Skeevej 39
4370 St. Merløse
CVR-nr. 31135915

3 tilbud flyttefirma: Vi påtager os at lokalisere to-tre tilbud fra virksomme fagfolk

📌 Sådan undgår du at bruge en hulens masse tid

I fx postnr. 2605 Brøndby kan vi tilbyde dig tre tilbud fra faguddannede firmaer, der er klar til at ordne dine problemer. I fx Brøndby kan du bestille hele 3 gratis tilbud hos flytteforretninger, der professionelt matcher dine behov. Vil du gerne spare penge på flytning af ejendele? Sådan finder du pålidelige håndværkere i fx 2605 Brøndby.
Tillykke! Du har ramt det rette sted, hvor du hurtigt sparer 37 procent på en kundevenlig. Vi er alle dage året rundt fokuseret på at knytte en personlig kontakt til kundevenlige firmaer i f.ex. Brøndby. Undgå at betale overpris, for statistisk set kan du få henved 20% i rabat.
Vi tilbyder dig førsteklasses service og husk, at jo bedre du redegør for din opgave, jo bedre tilbud får du. Vi er behjælpelige med specifikke tilbud i hele 2024, så spar både tid og penge med højeste kvalitet fra faglærde flytteforretninger. Næsten alle fremsendte tilbud, kommer med en knaldgod rabat, som du kan udnytte.Kontakt Flytte-tilbud.dk
Sådan pakker du en flyttekasse

Hvis indholdet er skrøbeligt, som f.eks. bøger eller papirfiler, kan det være værd at pakke disse ting på egen hånd. Det er stadig vigtigt at bruge robuste kasser og stærk pakningstape, da disse kasser skal rejse med resten af ​​dine husholdningsartikler i flyttevognen.
Andre ting, du sandsynligvis kan pakke dig selv, omfatter lagner, puder, tæpper og håndklæder - men husk at det også er den slags ting, du kan bruge til at puske relativt holdbare ting i andre kasser, som du pakker. Bare husk på, at når du begynder at rejse til din nye destination, vil din flyttemand sandsynligvis ikke kunne acceptere ansvar for skader på varer, du pakker dig selv, da de ikke kan kontrollere, at varerne var forsvarligt beskyttet til transport.
Når du overvejer dine muligheder, skal du først finde ud af, hvilke tjenester et professionelt flyttefirma har at tilbyde. Forbrugerne kan få gratis henvisninger til certificerede professionelle flyttemænd til at planlægge gratis in-home estimater for flytningen uden nogen forpligtelse for dig. Selvom du overvejer at håndtere hele flytningen selv, har du intet at tabe, når du inviterer en flyttemand til dit hjem for at afgøre, om en professionel flytning er den bedste løsning for dig.

 📌  

I nærheden af 41.000 brugere har pr. 17. april 2024 indhentet priser på flyttemandopgaver.
Combiflyt IVS

Fjeldhammervej 15
2610 Rødovre
CVR: 40362568
Tlf. 70202028

First Mover Group Denmark ApS

Kanalholmen 31
2650 Hvidovre
CVR: 41385340
www.firstmovergroup.dk

JS service

Christiansgade 38
9000 Aalborg
CVR: 40231986
Tlf. 21727930