Flytte-tilbud.dk

Flyttefirma Faaborg


Billig flyttefirma flyttemand tilbud

Veje i postnummer 5600

Kirsebærvænget
Møllekrogen
Bøjestræde
Lyøvej
Hempel Plougs Vej
Mellemgade
Grøftebjergvej
Dosseringen
Nyhavevej
Elmevænget
Priorensgade
Pouls Gyde
Pilekrogen
Kalekovænget
Holstenshuusvej
Betzyslyst
Egholmvej
Brahesvej
Kalvørevej
Kirkegyden

Bestil 3 flytte tilbud på godt flyttefirma i Faaborg

Her på siden Flytte-tilbud.dk kan du gratis og hurtigt få kontakt med gode og effektive flyttefirmaer i hele Danmark inklusiv Faaborg. Skriv dine krav og ønsker til flytningen og bliv kontaktet af flyttefirmaerne fra Faaborg med to-tre gode tilbud. Det er fuldstændig gratis og du får tre fine flyttetilbud, du frit kan vælge mellem.
Med et godt flyttetilbud kan du spare mindst 21% i forhold til standard prisen. Udfyld formularen online på under 8 minutter og oplys, hvad du skal have flyttet i Faaborg. Jo mere specifikt du fortæller om flytningen, jo bedre flyttetilbud vil du med stor sandsynligvis få.
Et flyttefirma fra Faaborg kan hjælpe med andet end bare at flytte. Har du behov for hjælp til pakning af alle dine værdifulde genstande så kan du også her få op til tre friske tilbud. Indtast din flytteopgave til flyttefirmaerne i Faaborg i skemaet på 5-7 minutter og modtag 3 tiltalende og billige flytte tilbud.

Markedsføringen hos Dansk Møbeltransport Forening

I de senere år er der arbejdet mere med at få givet Dansk Møbeltransport Forenings forskellige tryksager, brevpapir og formularer m.m. et fælles grafisk udtryk i form af skrift og et nyt logo, der i øvrigt meget hurtigt fik øgenavnet “de hvide sprællemænd”.
I forlængelse af disse initiativer blev det også gjort til et Must for de enkelte firmaer at reklamere for deres medlemskab af Dansk Møbeltransport Forening på deres køretøjer i form af streamers, brevpapir, lokale annoncer m.m.
Hensigten med den øvelse var og er at udbrede kendskabet til Dansk Møbeltransport Forening og ikke mindst den garanti for en effektiv flytning, der ligger i Dansk Møbeltransport Forenings “Almindelige betingelser vedrørende møbeltransport og opbevaring”, som medlemmerne er underlagt.

Det er nemt og hurtigt at få tre flyttetilbud

Få 3 gratis flyttetilbud sådan:
  • Sørg for, at få alle 3 tilbud på skrift.
  • Tjek antallet af flyttekasser, der er inkluderet.
  • Tjek om det koster en bøde at aflevere kasserne for sent.
  • Klag mundtligt straks til flyttefirmaet, hvis du er utilfreds.
  • Tjek erstatningsansvar for flyttemænd, som er medlem af Dansk Møbeltransport ForbundPotentielle flyttefirmaer fra postnummer 5600

Hvilenlund Flytning & Opbevaring
Tåstebjerggyden 3
5600 Faaborg
CVR: 42495751
www.hvilenlund.dk
John Pilegaard ApS
Lykkemarken 34, Korinth
5600 Faaborg
CVR: 28845243
www.john-pilegaard.dk
Faaborg Flytteforretning
Chr. d. IXs Vej 13
5600 Faaborg
CVR: 25462033
www.just-justesen.dk


© 2019 - www.flytte-tilbud.dk - Kontakt