Flyttefirma Sorø

  • 3 kontante Sorø flytte tilbud
  • Få et professionelt flyttefirma
  • Spar nemt 17 procent på godkendte flytte tilbud

Billig flyttefirma flytte tilbud

Vi dækker også disse
veje i Sorø

Mosedalsvej
Hestehavevej
Søtoften
Løngvej
Saxogade
Juliedalvej
Ladefogedvej
Søstrædet
Hyldevej
Rådhusvej
Søbredden
Stillevang
Søstien
Torvet
Tøjhusvej
Syrenvej
Tygestrupvej
Solbakkevej
Lundhøjvej
Højbjærgvej

Modtag 3 konkrete flytte tilbud på flyttefirma i Sorø

Vi arbejder kun sammen med grundige flyttevirksomheder, og du er således sikret ordentligt flyttearbejde fra A til Z. På få arbejdsdage kontakter de 3 bedst egnede flyttefirmaer dig med deres konkrete flytte tilbud. Benyt vores 100% gratis onlineside Flytte-tilbud.dk i dag og spar op til omkring 28 procent.
Vore tilknyttede håndværkere opfylder din ønsker og har styr på både håndelag, saglig rådgivning og suveræn service. Beskriv opgaven i detaljer så flyttefirmaerne bedre kan vurdere, om de har mulighed for at lægge billet ind på flytteopgaven. Der kan spares mange penge på en fleksibel flyttemand i 4180 Sorø.
En helt gratis og let service fra Flytte-tilbud.dk til jer til priser, der gør godt i budgettet. I ro og mag kan du sammenligne alle de fremsendte flyttefirma tilbud og så udvælge det, du foretrækker. Du er landet på flyttesiden Flytte-tilbud.dk - stedet hvor du på få minutter kan bestille to-tre kontante flyttetilbud.

Fra fax til emails i flyttebranchen

På generalforsamlingen 2001 i Dansk Møbeltransport Forening indstillede bestyrelsen, at man gik over til at benytte internettet og e-mail i stedet for telefon og fax. Så var internettet taget i anvendelse og pludselig begyndte udviklingen at gå hurtigt i medlemsskaren og på Dansk Møbeltransport Forenings kontor.
I løbet af perioden 2003-2005 arbejdede bestyrelsen med at få oprettet en hjemmeside, og hvor det kun var 60 medlemmer, der havde e-mail i 2007, havde alle i Dansk Møbeltransport Forenings medlemsfortegnelse fra 2010 på nær to e-mail og egen hjemmeside.
I dag fungerer Flyttebørsen på den måde, at et medlem, som mangler flyttegods den ene eller den anden vej på en tur eller selv har gods, han gerne vil af med, skriver en e-mail til Dansk Møbeltransport Forenings kontor. Denne mail bliver sammen med eventuelle andre så sendt rundt til de øvrige medlemmer.

Udfyld skemaet på mindre end 5 minutter

Hele Sorø kommune er omfattet af vores netværk af skrappe flyttefirmaer:
  • Vedde
  • Tersløse
  • Bromme
  • Alsted
  • Ruds Vedby

Her er de bedste flyttefirmaer

Sorø Kurer
Bredholmsvej 10
4180 Sorø
CVR: 25170148
www.xn--sor-kurer-n8a.dk
Flytte-konsulenten
Ingemannsvej 7 B
4180 Sorø
CVR: 34442150
Tlf. 40302422
Well Done ApS
Munkebrovej 20
4180 Fjenneslev
CVR: 36536446
Tlf. 20579998