Flyttefirma Stevns

  • 3 fortrinlige Stevns flytte tilbud
  • Tilbud på et velegnet flyttefirma
  • Spar op til 11 procent på fortræffelige flytte tilbud

Billig flyttefirma flytte tilbud

Eksempler på
4660 vejnavne

Jordbærvænget
Rugvænget
Espekærvej
Vestergade
Jernbanegade
Naurbjerg
Smedegade
Sirgræsvej
Eriksvej
Lilledalsvej
Engmarksvej
Pølsekrogen
Arnøje Bygade
Haubergvej
Ved Munkevænget
Hanekjær
Mårbjerg
Tommestrupvej
Vandrigsvej
Stevnshøjvej

Få 3 flytte tilbud på et flyttefirma i Stevns. Spar 25%

På denne side tilbyder vi private at komme i forbindelse med dygtige flyttefirmaer på Stevns. Det foregår således, at du udfylder formularen online med, hvad du har behov for hjælp med. Herefter afgiver 3 flyttefirmaer tilbud på den opgave, der skal løses.
Skal du flytte til eller fra Stevns, flytter du til eller fra en lejlighed, en gård eller en villa? Du vælger helt selv, hvilket flyttefirma du ønsker at benytte til opgaven. Du er ikke bundet til at acceptere nogen af tilbuddene, såfremt du ikke er glad for dem.
Det kan være vanskeligt at finde en professionel og billig flyttemand på Stevns. Anvend derfor vores gratis onlinetjeneste. Fortæl os om din opgave her og få 3 100 procent attraktive tilbud i løbet af 2-3 dage. Det er gratis og uforpligtende, så indtast din flytteopgave allerede i dag.

Specialarbejderskolen for Landtransport

Da der året efter i 1960 blev vedtaget en lov vedrørende erhvervsmæssig uddannelse af ikke faglærte arbejdere, åbnede der sig en mulighed for, at Dansk Møbeltransport Forening kunne få oprettet en egentlig pakmesteruddannelse.
Dette kunne sandsynligvis ske på specialarbejderskolen for Landtransport, der dengang lå ved Frihavnen i Århusgade i København. Eleverne på kurserne ville få arbejdsløshedsunderstøttelse plus 50% i løn under kursusforløbet.
Der var så lige et uafklaret spørgsmål vedrørende eventuelle elever fra provinsen, der ikke var bosiddende i København. Dansk Møbeltransport Forenings uddannelsesudvalg fik hurtigt indsamlet materiale om lignende skoler i England og Sverige. I løbet af 1968 fik udvalget kontakt til den franske pakmesterskole i Paris, der skulle være meget fin.

Spar tid - brug vores service

Vi indhenter tilbud fra flyttefirmaer overalt på Stevns:
  • Endeslev
  • Ammerup
  • Arnøje
  • Tommestrup
  • Vallø

Flyttefirmaer Stevns eksempel:

Claus & Svend Aage I/S
Skørengen Øst 2
4660 Store Heddinge
CVR: 35269312
Tlf. 20296649
Claus & Svend Aage I/S
Højerupvej 12
4660 Store Heddinge
CVR: 21179795
Tlf. 56502665
Vognmand Kaspar Petersen
Munkegade 18
4660 Store Heddinge
CVR: 65452618
Tlf. 56502857