Flyttefirma Stevns

  • 3 eftertragtede flytte tilbud på Stevns flyttefirma
  • Bestil et faglærd kvalitetsbevidst flyttefirma
  • Spar nemt 12 procent på et personligt flytte tilbud

Billig flyttefirma flytte tilbud

Eksempler på veje
fra Stevns

Bryggervangen
Rønnebærvænge
Telestien
Boelskovvej
Holtug Strandvej
Petravej
Hauberghave
Præstevænget
Frøslev Bygade
Kirkelodderne
Lejerstoftevej
Møllegade
Vandrigsvej
Kappelkærvej
Gammel Klintevej
Rengevej
Rosenvangen
Engsvingel
Rødtjørneparken
Stivangen

Få 3 flytte tilbud på et flyttefirma i Stevns. Spar 25%

På denne side tilbyder vi private at komme i forbindelse med dygtige flyttefirmaer på Stevns. Det foregår således, at du udfylder formularen online med, hvad du har behov for hjælp med. Herefter afgiver 3 flyttefirmaer tilbud på den opgave, der skal løses.
Skal du flytte til eller fra Stevns, flytter du til eller fra en lejlighed, en gård eller en villa? Du vælger helt selv, hvilket flyttefirma du ønsker at benytte til opgaven. Du er ikke bundet til at acceptere nogen af tilbuddene, såfremt du ikke er glad for dem.
Det kan være vanskeligt at finde en professionel og billig flyttemand på Stevns. Anvend derfor vores gratis onlinetjeneste. Fortæl os om din opgave her og få 3 100 procent attraktive tilbud i løbet af 2-3 dage. Det er gratis og uforpligtende, så indtast din flytteopgave allerede i dag.

Specialarbejderskolen for Landtransport

Da der året efter i 1960 blev vedtaget en lov vedrørende erhvervsmæssig uddannelse af ikke faglærte arbejdere, åbnede der sig en mulighed for, at Dansk Møbeltransport Forening kunne få oprettet en egentlig pakmesteruddannelse.
Dette kunne sandsynligvis ske på specialarbejderskolen for Landtransport, der dengang lå ved Frihavnen i Århusgade i København. Eleverne på kurserne ville få arbejdsløshedsunderstøttelse plus 50% i løn under kursusforløbet.
Der var så lige et uafklaret spørgsmål vedrørende eventuelle elever fra provinsen, der ikke var bosiddende i København. Dansk Møbeltransport Forenings uddannelsesudvalg fik hurtigt indsamlet materiale om lignende skoler i England og Sverige. I løbet af 1968 fik udvalget kontakt til den franske pakmesterskole i Paris, der skulle være meget fin.

Spar tid - brug vores service

Vi indhenter tilbud fra flyttefirmaer overalt på Stevns:
  • Endeslev
  • Ammerup
  • Arnøje
  • Tommestrup
  • Vallø

Eksempler på Stevns flyttefirma

Claus & Svend Aage I/S
Højerupvej 12
4660 Store Heddinge
CVR: 21179795
Hjemmeside
Vognmand Kaspar Petersen
Munkegade 18
4660 Store Heddinge
CVR: 65452618
Hjemmeside
Vognmand Claus Larsen
Hellestedvej 7, Arnøje
4660 Store Heddinge
CVR: 12168136
Hjemmeside