Flytte-tilbud.dk

Flyttefirma Stevns


Billig flyttefirma flyttemand tilbud

Eksempler på veje
i postnummer 4660

Grønnevej
Ved Rådhuset
Navervej
Humlemosevej
Engvolden
Boelskovvej
Lyderslev Bygade
Trommeslagervej
Mosebuen
Skovvejen
Sirgræsvej
Møllegårdsvej
Hesteskovej
Hærvejen
Højbovænge
Gjorslevvej
Stevns Landevej
Rødsvingel
Hanekjær
Erikstrupvej

Få 3 flytte tilbud på et flyttefirma i Stevns. Spar 25%

På denne side tilbyder vi private at komme i forbindelse med dygtige flyttefirmaer på Stevns. Det foregår således, at du udfylder formularen online med, hvad du har behov for hjælp med. Herefter afgiver 3 flyttefirmaer flytte tilbud på den opgave, der skal løses.
Skal du flytte til eller fra Stevns, flytter du til eller fra en lejlighed, en gård eller en villa? Du vælger helt selv, hvilket flyttefirma du ønsker at benytte til opgaven. Du er ikke bundet til at acceptere nogen af tilbuddene, såfremt du ikke er glad for dem.
Det kan være vanskeligt at finde en professionel og billig flyttemand på Stevns. Anvend derfor vores gratis onlinetjeneste. Fortæl os om din opgave her og få 3 100 procent attraktive tilbud i løbet af 2-3 dage. Det er gratis og uforpligtende, så indtast din flytteopgave allerede i dag.

Specialarbejderskolen for Landtransport

Da der året efter i 1960 blev vedtaget en lov vedrørende erhvervsmæssig uddannelse af ikke faglærte arbejdere, åbnede der sig en mulighed for, at Dansk Møbeltransport Forening kunne få oprettet en egentlig pakmesteruddannelse.
Dette kunne sandsynligvis ske på specialarbejderskolen for Landtransport, der dengang lå ved Frihavnen i Århusgade i København. Eleverne på kurserne ville få arbejdsløshedsunderstøttelse plus 50% i løn under kursusforløbet.
Der var så lige et uafklaret spørgsmål vedrørende eventuelle elever fra provinsen, der ikke var bosiddende i København. Dansk Møbeltransport Forenings uddannelsesudvalg fik hurtigt indsamlet materiale om lignende skoler i England og Sverige. I løbet af 1968 fik udvalget kontakt til den franske pakmesterskole i Paris, der skulle være meget fin.

Spar tid - brug vores service

Vi indhenter tilbud fra flyttefirmaer overalt på Stevns:
  • Endeslev
  • Ammerup
  • Arnøje
  • Tommestrup
  • ValløStevns flyttefirmaer eksempler:

Vognmand Kaspar Petersen
Munkegade 18
4660 Store Heddinge
CVR: 65452618
Tlf. 56502857
Vognmand Claus Larsen
Hellestedvej 7, Arnøje
4660 Store Heddinge
CVR: 12168136
Tlf. 56501494
Claus & Svend Aage I/S
Højerupvej 12
4660 Store Heddinge
CVR: 21179795
Tlf. 56502665


© 2019 - www.flytte-tilbud.dk - Kontakt