Flytte-tilbud.dk

Flyttefirma Odsherred


Billig flyttefirma flyttemand tilbud

4500 Odsherred
vejnavne

Disneyvej
Engvang
Grønlandsvej
Bæverstien
Bellisvej
Fasanstien
Dalvang
Fyrrebakkevej
Gelstrupvej
Fyrrelysvej
Fyrrestien
Bjergmosevej
Fr Schradersvej
Glostrupvej
Gryden
Flyvesandsvænget
Bispevej
Fjordparken
Douglasvej
Blomstervangen

Bestil 3 gratis flytte tilbud på flyttefirma i Odsherred

Få 3 unikke flytte tilbud på et flyttefirma i Odsherred kommune. Du skal blot udfylde skemaet online og det tager mindre end fem minutter. Du kan gratis indsende en flytteopgave til et flyttefirma i Odsherred her på Flytte-tilbud.dk, uanset omfanget af dit flytteprojekt. Vores flyttefirmaer udfører alle type af flytteopgaver.
Dygtige flyttefirmaer afgiver tilbud på bl.a. disse opgaver: butiksflytninger, totalflytninger og fogedopgaver. Anvender du denne 100 procent gratis flyttetjeneste, scorer du i nærheden af 25% i flot bonus på flyttefirma opgaven. En aldeles gratis og seriøs flyttehjælp fra Flytte-tilbud.dk til priser, der gør godt i dit budget.
Modtag rutineret hjælp til udførelse af de udsatte flytteopgaver til yderst førsteklasses priser. Opret flytteopgaven i tekstskemaet (det tager bare 3 min). Vi arbejder udelukkende sammen med billige flyttefirmaer, og således garanterer vi for ordentligt flyttearbejde fra A til Z.

Samarbejde i flyttefaget

I flyttebranchen kunne man forudse, at det vil blive mere og mere nødvendigt for medlemmerne at samarbejde i fremtiden for at kunne udnytte kapaciteten i højsæsonen. I forhold til, hvordan udviklingen kom til at gå i årene fremover, må man sige, at disse betragtninger blev til virkelighed.
Flyttefolk er i dag ansat under normallønsområdet med de rettigheder og pligter, der er indeholdt i overenskomsterne, der er i stadig udvikling. En timeansættelse er i 2011 stadig mulig. i forbindelse med længerevarende ansættelse er der faste opsigelsesregler.
Siden 1991 har ansatte flyttefolk gennem overenskomsten været sikret med en pensionsordning. Den er i dag vokset, så arbejdsgiveren indbetaler 8% og arbejdstageren 4% af lønsummen.

Flytning til eller fra Odsherred - få 3 gratis tilbud

Du kan få professionel flyttehjælp uanset hvor i Odsherred kommune du bor:
  • Grevinge
  • Veddinge
  • Bøsserup
  • Lumsås
  • FårevejleAnerkendte flyttefirmaer fra postnr. 4500

J.A. Service
Glostrupvej 29
4500 Nykøbing Sj
CVR: 26169860
Tlf. 23693693
Per Hansens Vognmandsforretning
Højbyvej 14
4500 Nykøbing Sj
CVR: 18396742
www.phvognmand.dk
J.S. Døgnservice
Klintevej 14
4500 Nykøbing Sj
CVR: 37549746


© 2019 - www.flytte-tilbud.dk - Kontakt