Flyttefirma Lolland

  • 3 flotte flytte tilbud på Lolland flyttefirma
  • Få et solidt pålideligt flyttefirma
  • Spar omkring 18 procent på et eminent flytte tilbud

Billig flyttefirma flytte tilbud

Veje 4970 Lolland

Præstevænget
Hobyvej
Sivsangervej
Bjernæsvej
A. Michelsensvej
Jernbanegade
Hyldtofte Strandvej
Kaj Munks Vej
Bøgevej
Norgesvej
Nordre Kaj
Industrivej
Digevej
Mosevej
Poppelvej
Skolegade
Sulkavavej
Bredfjedvej
Ottelundevej
Stadionalle

Indhent 3 gratis flyttefirma flytte tilbud på Lolland

Har du brug for professionel flyttehjælp på Lolland? Så har vi løsningen! Indtast din opgave her på hjemmesiden i løbet af 5 minutter. Så videresender vi din flytteopgave til de relevante samarbejdspartnere på Lolland i vores netværk, der får lov at byde på din flytteopgave.
Vores tilknyttede flyttefirmaer har alle mange år på bagen og har erfaring med alt fra flyttejobs i private hjem til større opgaver i erhvervsbygninger. De kører på hele Lolland og Falster og kan sagtens smutte forbi dig, hvis du har en flytteopgave, som du ikke kan overskue.
Flyttefirmaerne i Lolland tilbyder også at hjælpe med nedpakning og/eller opsætning. De udlejer også flyttekasser - lige så mange du har brug for. En tilfreds kunde er en glad kunde - og dét er kun dem, vi samler på her på Flytte-tilbud.dk. Opret din flytteopgave allerede i dag!

Dansk Møbeltransport Forenings Etiske Regler

I modsætning til De Almindelige Betingelser kan man ikke sige, at De Etiske Regler, der er gældende i dag, og som senest blev revideret i 2004, er retsgyldige. De tjener et andet formål og er mere rettet mod foreningens medlemmer:
Dansk Møbeltransport Forenings Etiske Regler indeholder normer for god forretningsskik, som skal følges af foreningens medlemmer og således være medvirkende til at forøge tilliden mellem samfundet, kunderne og foreningens medlemmer og deres medarbejdere indbyrdes.
Reglerne er opdelt i fire grupper med følgende indhold: Kundeforhold, Personale, Køretøjer og materiel, Kontorer og lagerlokaler, Forholdet til andre medlemmer og Annoncering.

Flyttefirmaer på Lolland vil gerne byde på din opgave

Tilbud på en billig flytning kan gives overalt på Lolland:
  • Kragenæs
  • Harpelunde
  • Holeby
  • Stokkemarke
  • Søllested

Tilfældig flyttefirma fra 4970

Lunde Transport
Højbygårdvej 35
4970 Rødby
CVR: 20449934
Hjemmeside
Per Bo Rasmussen
Brandstrupvej 40
4970 Rødby
CVR: 25191463
Hjemmeside
Lindegaard Consulting
Norrevej 15
4970 Rødby
CVR: 31147905
Hjemmeside