Flyttefirma Struer

  • 3 friske flytte tilbud på Struer flyttefirma
  • Bestil et engageret seriøst flyttefirma
  • Spar let 22 % på et solidt flytte tilbud

Billig flyttefirma flytte tilbud

Lokale vejnavne
Struer

Høfden
Timlingvej
Olievej
Vester Gimsingvej
Æblebakken
Knarbjerg Bakke
Stokkendalvej
Kirkegade
Solvang
Toldbodstræde
Vestervold
Kulgade
Vesterbrogade
Peter Bangs Vej
Hunsballevej
Pilevej
Rugmarken
Kløvenhøj
Parkvænget
Rødevej

Flytteopgave? Få 3 flytte tilbud på flyttefirma i Struer

Den bedste måde at flytte dine ting på, er først at indhente 3 gratis tilbud her på siden. Når du har fundet det rigtige flyttefirma i Struer til din flytning, så få dig en snak med flyttefirmaet, inden flytningen. Altså allerede inden du begynder at pakke ned.
På denne måde kan flyttefirmaet rådgive dig om flytningen, hvad der er bedst at gøre i din situation, og hvordan du nemmest “slipper for flytningen”, og ikke mindst: hvordan du får den bedste flytning til pengene. Det ligger dit frit for hvordan flytningen i Struer skal foregå.
Flyttefirmaerne fra Struer er vant til at håndtere flytteopgaver hver dag. De ved hvordan de skal tage fat i møbler, og bære tunge ting om hjørner, igennem døre mv. Og det er en fordel for dig. For så sparer du en masse tid, og du vil blive overrasket over hvor hurtigt de kan flytte for dig.

Lastbiltransportens dominans

Lastbiltransportens dominans er udviklet siden 1920´erne og 1930´erne i takt med forbedringen og udbygningen af vejnettet samt med de tekniske fremskridt for materiellet, som har givet grundlag for en bedre driftsøkonomi.
Flyttelastbilens relativt større fleksibilitet har været en afgørende faktor for dette transportmiddels succes. En anden afgørende faktor er, at omverdenens krav til flyttefirmabranchen er gået i retning af hyppigere men mindre godsforsendelser, som skal nå hurtigere og mere præcist og sikkert frem.
Lastbiltransporten har bedst kunnet tilfredsstille disse krav, bl.a. i kraft af den kontrol, der ligger i, at godset hele vejen er ledsaget af en chauffør. Selv om luftfragtens andel af de indenlandske godsmængder knapt er synlig i statistikkerne, er værdien af de enkelte transporter langt højere end for de øvrige transportformer.

Spar mindst 12 procent på din flytning

Vores netværk af erfarne flytteforretninger dækker hele Struer kommune:
  • Uglev
  • Bremdal
  • Vejrumstad
  • Thyholm
  • Jestrup

Tilfældig flyttefirma fra postnummer 7600

BH Transport, Struer ApS
Bødkervej 7
7600 Struer
CVR: 30085965
Hjemmeside
Vognmand Frede Jacobsen
Havne Alle 13
7600 Struer
CVR: 41648414
Hjemmeside
Struer Bilen
Nørgårdvej 7
7600 Struer
CVR: 25620623
Hjemmeside