Flytte-tilbud.dk

Flyttefirma Guldborgsund


Billig flyttefirma flyttemand tilbud

Eksempler på veje
i postnummer 4850

Byvej
Vesterstræde
Frihedsvej
Asylvej
Slotsmarken
Apothekstræde
Vestervang
Aastrup Stationsvej
Bagergade
Poppelvænget
Alslevvej
Kongsnæstoften
Klosterstræde
Trojels Gård
Barup Søvej
Strandstien
Søndergade
Møllegade
Haregårdsvej
Ådalen

Få 3 flytte tilbud fra solidt flyttefirma i Guldborgsund

I Danmark har vi fri prisdannelse og fri konkurrence. Dette betyder, at flyttefirmaerne selv kan fastsætte størrelsen på sin timeløn. For dig som forbruger medfører det, at du kan komme ud for endog meget store prisforskelle i Guldborgsund kommune for præcis den samme ydelse.
Hvad en flyttemand i Guldborgsund kommune koster afhænger af mange forskellige faktorer. Det afhænger blandt andet af et flyttefirma´s erfaring og antal år i flyttefaget - særlige ydelser som nedpakning, opsætning eller flytning af særlig tunge emner kan også forøge prisen.
Ved at benytte dig af Flytte-tilbud.dk har du mulighed for at bestille tre 100% uforpligtende og sammenlignelige tilbud fra forskellige flyttefirmaer i Guldborgsund kommune. Med 3 forskellige flytte tilbud i hånden sikrer du dig, at du får en fair pris hos den flyttemand du vælger.

Almindelige betingelser og etiske regler

Allerede i Dansk Møbeltransport Forenings første vedtægter fra 1911 var der taget højde for, at regler om f.eks. ansvar og forpligtelser overfor kunder og kollegaer og om skik og brug ikke er uforanderlige størrelser. l §9 hedder det således:
Ethvert Medlem er underkastet de Bestemmelser, Takster og Beslutninger som vedtages af Generalforsamlingen. Ligeså er ethvert Medlem pligtig til at iagttage sådan Skik og Brug, som fastsættes eller i fremtiden måtte blive fastsat af Foreningen. Det er forbudt hverken under den ene eller anden Form at indrømme, enten Kunder eller andre Møbeltransportører, Moderation.
Hvornår de Etiske Regler, der i dag er gældende for foreningens medlemmer, er kommet på tryk vides ikke. Det vi ved, er, at begge regelsæt har været i stadig udvikling og er blevet revideret i flere omgange ofte med juridisk bistand for at leve op til gældende lovgivning.

Udfyld skemaet online på 5 minutter og få 3 tilbud

Få hjælp med flytningen uanset hvor i Guldborgsund kommune du bor:
  • Eskildstrup
  • Idestrup
  • Gedesby
  • Nysted
  • Nørre AlslevSeriøse flyttefirmaer i postnr. 4850

Henrik Ibsen Transport ApS
Møllegårds Alle 1
4850 Stubbekøbing
CVR: 19754405
Tlf. 54441548
Vognmand Alf Eriksen
Lillebrændevej 52
4850 Stubbekøbing
CVR: 10435196
Tlf. 54433237
Harry Petersen ApS
Grønnemosevej 11
4850 Stubbekøbing
CVR: 27243428


© 2019 - www.flytte-tilbud.dk - Kontakt