Flyttefirma Guldborgsund

  • 3 herlige Guldborgsund flytte tilbud
  • Vi finder et seriøst flyttefirma
  • Spar hutigt 15 % på ypperlige flytte tilbud

Billig flyttefirma flytte tilbud

Veje i postnummer 4850

Sivmosevej
Torvet
Stubbehagelinien
Solgården
Algestrup Lyng
Elversvej
Ringgårdsstræde
Tårup Skovvej
Maglemosen
Solbakken
Lærkevænget
Rødemosevej
Bagerste Vej
Ceresvej
Hestevandingen
Liselundvej
Klaremoselinien
Hans Egedesvej
Munkeleddet
Kongsnæsvej

Få 3 flytte tilbud fra solidt flyttefirma i Guldborgsund

I Danmark har vi fri prisdannelse og fri konkurrence. Dette betyder, at flyttefirmaerne selv kan fastsætte størrelsen på sin timeløn. For dig som forbruger medfører det, at du kan komme ud for endog meget store prisforskelle i Guldborgsund kommune for præcis den samme ydelse.
Hvad en flyttemand i Guldborgsund kommune koster afhænger af mange forskellige faktorer. Det afhænger blandt andet af flyttefirmaerns erfaring og antal år i flyttefaget - særlige ydelser som nedpakning, opsætning eller flytning af særlig tunge emner kan også forøge prisen.
Ved at benytte dig af Flytte-tilbud.dk har du mulighed for at bestille tre 100% uforpligtende og sammenlignelige tilbud fra forskellige flyttefirmaer i Guldborgsund kommune. Med 3 forskellige flyttetilbud i hånden sikrer du dig, at du får en fair pris hos den flyttemand du vælger.

Almindelige betingelser og etiske regler

Allerede i Dansk Møbeltransport Forenings første vedtægter fra 1911 var der taget højde for, at regler om f.eks. ansvar og forpligtelser overfor kunder og kollegaer og om skik og brug ikke er uforanderlige størrelser. l §9 hedder det således:
Ethvert Medlem er underkastet de Bestemmelser, Takster og Beslutninger som vedtages af Generalforsamlingen. Ligeså er ethvert Medlem pligtig til at iagttage sådan Skik og Brug, som fastsættes eller i fremtiden måtte blive fastsat af Foreningen. Det er forbudt hverken under den ene eller anden Form at indrømme, enten Kunder eller andre Møbeltransportører, Moderation.
Hvornår de Etiske Regler, der i dag er gældende for foreningens medlemmer, er kommet på tryk vides ikke. Det vi ved, er, at begge regelsæt har været i stadig udvikling og er blevet revideret i flere omgange ofte med juridisk bistand for at leve op til gældende lovgivning.

Udfyld skemaet online på 5 minutter og få 3 tilbud

Få hjælp med flytningen uanset hvor i Guldborgsund kommune du bor:
  • Eskildstrup
  • Idestrup
  • Gedesby
  • Nysted
  • Nørre Alslev

Tre flyttefirmaer fra postnr. 4850

Carsten E. Petersen
Bagergade 14
4850 Stubbekøbing
CVR: 13203946
Tlf. 40765562
Vognmand Alf Eriksen
Lillebrændevej 52
4850 Stubbekøbing
CVR: 10435196
Tlf. 54433237
Harry Petersen ApS
Grønnemosevej 11
4850 Stubbekøbing
CVR: 27243428