Flyttefirma Guldborgsund

  • 3 hammerfede flytte tilbud på Guldborgsund flyttefirma
  • Vi finder et kompetent godkendt flyttefirma
  • Spar hutigt 26 procent på et skarpt flytte tilbud

Billig flyttefirma flytte tilbud

4850 Guldborgsund
vejnavne

Lundeskolevej
Vesterstræde
Pomonavej
Platanvej
Rørsangervænget
Stubbehagelinien
Stangerupgade
Algestrupvej
Poppelvænget
Alslevvej
Fælleseje
Rønvej
Lillebrændevej
Skørringevej
Bagerste Vej
Apothekstræde
Næsvej
Ore Strandvej
Soshøjvej
Rodemindesvej

Få 3 flytte tilbud fra solidt flyttefirma i Guldborgsund

I Danmark har vi fri prisdannelse og fri konkurrence. Dette betyder, at flyttefirmaerne selv kan fastsætte størrelsen på sin timeløn. For dig som forbruger medfører det, at du kan komme ud for endog meget store prisforskelle i Guldborgsund kommune for præcis den samme ydelse.
Hvad en flyttemand i Guldborgsund kommune koster afhænger af mange forskellige faktorer. Det afhænger blandt andet af flyttefirmaerns erfaring og antal år i flyttefaget - særlige ydelser som nedpakning, opsætning eller flytning af særlig tunge emner kan også forøge prisen.
Ved at benytte dig af Flytte-tilbud.dk har du mulighed for at bestille tre 100% uforpligtende og sammenlignelige tilbud fra forskellige flyttefirmaer i Guldborgsund kommune. Med 3 forskellige flyttetilbud i hånden sikrer du dig, at du får en fair pris hos den flyttemand du vælger.

Almindelige betingelser og etiske regler

Allerede i Dansk Møbeltransport Forenings første vedtægter fra 1911 var der taget højde for, at regler om f.eks. ansvar og forpligtelser overfor kunder og kollegaer og om skik og brug ikke er uforanderlige størrelser. l §9 hedder det således:
Ethvert Medlem er underkastet de Bestemmelser, Takster og Beslutninger som vedtages af Generalforsamlingen. Ligeså er ethvert Medlem pligtig til at iagttage sådan Skik og Brug, som fastsættes eller i fremtiden måtte blive fastsat af Foreningen. Det er forbudt hverken under den ene eller anden Form at indrømme, enten Kunder eller andre Møbeltransportører, Moderation.
Hvornår de Etiske Regler, der i dag er gældende for foreningens medlemmer, er kommet på tryk vides ikke. Det vi ved, er, at begge regelsæt har været i stadig udvikling og er blevet revideret i flere omgange ofte med juridisk bistand for at leve op til gældende lovgivning.

Udfyld skemaet online på 5 minutter og få 3 tilbud

Få hjælp med flytningen uanset hvor i Guldborgsund kommune du bor:
  • Eskildstrup
  • Idestrup
  • Gedesby
  • Nysted
  • Nørre Alslev

Lokal flyttefirma fra 4850

Vognmand Alf Eriksen
Lillebrændevej 52
4850 Stubbekøbing
CVR: 10435196
Hjemmeside
Harry Petersen ApS
Grønnemosevej 11
4850 Stubbekøbing
CVR: 27243428
Hjemmeside
Henrik Ibsen Transport ApS
Møllegårds Alle 1
4850 Stubbekøbing
CVR: 19754405
Hjemmeside