Flyttefirma Slagelse

  • 3 strålende flytte tilbud på Slagelse flyttefirma
  • Tilbud på et certificeret pålideligt flyttefirma
  • Spar omkring 26 procent på et godkendt flytte tilbud

Billig flyttefirma flytte tilbud

Veje i postnummer 4200

Daphnevej
Havelyvej
Dalkærvej
Bæltevej
Harrestedvej
Agervej
Erosvej
Hjørnet
Dækagervej
Frederiksgade
Hellig Andersvej
Gadekærsvej
Brorupvej
Egebækvej
Bogfinkevej
Græsgangen
Casinotorvet
Bag Klostret
Havørnevej
Egholm

Få bedste pris med flytte tilbud på Slagelse flyttefirma

Mangler du en dygtig og billig flyttemand i Slagelse, kan vi hjælpe dig. Her på Flytte-tilbud.dk kan du gratis og helt uforpligtende få 3 flytte tilbud fra autoriserede og forhåndsgodkendte flyttefirmaer i Slagelse, som gerne vil byde på din flytteopgave - uanset om det er til eller fra Slagelse.
Vores fornemste opgave er at skabe gennemsigtighed på markedet for flytteopgaver og stille forbrugeren bedst muligt, hvis der opstår et behov for flyttehjælp. Vores tjeneste udmønter sig helt konkret i, at vi skaffer 3 sammenlignlige tilbud på flyttefirmaer, som matcher dine behov.
På den måde står du udelukkende med tilbud i hånden fra flyttefirmaer i Slagelse, der kan tilbyde lige præcis det, du efterspørger. Brug et par minutter på at udfylde skemaet - så finder vi 3 kompetente flyttefirmaer fra Slagelse og omegn til dig i løbet af ganske få dage.

Flyttemanden før og nu

I de større byer blev de fleste flyttefolk hyret fra dag til dag som løsarbejdere helt frem til 1970-erne, hvor arbejdsformidlingerne tog over. Vagn Andersen fra Lyngby Flytteforretning erindrer, at de kørte ind til Folkekøkkenet i Guldbergsgade på Nørrebro.
Her stod de arbejdsløse i mindre grupper og ventede: “Man gik så hen til en gruppe og sagde, at man skulle bruge 4 mand til en 4. sal”. Så skete der ofte det, at de svarede: “Så må du hellere gå over til dem, der står derovre. De har lettere sko på”.
l provinsen foregik det på samme måde i de større byer. i Århus samledes løsarbejderne og de arbejdsløse sig i grupper på Fredens Torv tidligt om morgenen. Det blev kaldt Flytteklubben. På pladsen var der en cigarhandler, der åbnede sine døre tidligt, så de sammenstimlede havde mulighed for at få stillet tørsten.

Benyt dig af denne gratis tjeneste

Her er et par eksempler på lokalområder i Slagelse kommune, hvor du kan bestille 3 gratis flytte tilbud:
  • Vemmelev
  • Rosted
  • Dalmose
  • Bisserup
  • Frederikslund

Slagelse flyttefirma eksempler:

Flyttefirmaet Larsen & Co. Aps
Industrivej 1
4200 Slagelse
CVR: 36064919
Hjemmeside
Slagelse Flytteforretning
Kongevejen 18
4200 Slagelse
CVR: 30095820
Hjemmeside
Slagelse Multiservice ApS
Bredegade 21
4200 Slagelse
CVR: 36920718
Hjemmeside