Flytte-tilbud.dk

Flyttefirma Slagelse


Billig flyttefirma flyttemand tilbud

Lokale veje
Slagelse

Bynkevej
Enebærvej
Flakkebjerg Stationsvej
Digesgårdsvej
Astrid Lindgrensvej
Hasselholmvej
Algade
Birkemålervej
Fagotvej
Havremarksvej
Elmesvinget
Bildsøvej
Bavnehøjvej
Gl.Torv
Dannevirkevej
Flamingovej
Grønhøjvej
Bakkevej
Herrestræde
Helligkildevej

Få bedste pris med flytte tilbud på Slagelse flyttefirma

Mangler du et dygtigt og billigt flyttefirma i Slagelse, kan vi hjælpe dig. Her på Flytte-tilbud.dk kan du gratis og helt uforpligtende få 3 flytte tilbud fra autoriserede og forhåndsgodkendte flyttefirmaer i Slagelse, som gerne vil byde på din flytteopgave - uanset om det er til eller fra Slagelse.
Vores seriøse samarbejdspartnernetværk består af energiske og effektive flyttefirmaer over hele kongeriget - også i Slagelse. Med vores unikke online flytteportal tilbyder vi, at lokalisere 3 bæredygtige flyttemand tilbud fra velegnede billige flyttemandfirmaer i din kommune. Fortæl os om din flytteopgave i opgaveskemaet på maks 5½ minut i dag.
Det kan af og til være rigelig langsommeligt, selv at lokalisere en lokal lokal flyttemand i Slagelse. Inden for to-tre dage kontakter de tre udvalgte flyttevirksomheder dig med deres sammenlignelige specialtilbud. Udse et af flyttemandbuddene og få op omkring 21% i fast rabat på din flytteopgave.

Flyttemanden før og nu

I de større byer blev de fleste flyttefolk hyret fra dag til dag som løsarbejdere helt frem til 1970-erne, hvor arbejdsformidlingerne tog over. Vagn Andersen fra Lyngby Flytteforretning erindrer, at de kørte ind til Folkekøkkenet i Guldbergsgade på Nørrebro.
Her stod de arbejdsløse i mindre grupper og ventede: “Man gik så hen til en gruppe og sagde, at man skulle bruge 4 mand til en 4. sal”. Så skete der ofte det, at de svarede: “Så må du hellere gå over til dem, der står derovre. De har lettere sko på”.
l provinsen foregik det på samme måde i de større byer. i Århus samledes løsarbejderne og de arbejdsløse sig i grupper på Fredens Torv tidligt om morgenen. Det blev kaldt Flytteklubben. På pladsen var der en cigarhandler, der åbnede sine døre tidligt, så de sammenstimlede havde mulighed for at få stillet tørsten.

Benyt dig af denne gratis tjeneste

Her er et par eksempler på lokalområder i Slagelse kommune, hvor du kan bestille 3 gratis flytte tilbud:
  • Vemmelev
  • Rosted
  • Dalmose
  • Bisserup
  • FrederikslundTilfældige flyttefirmaer fra postnr. 4200

Slagelse Multiservice ApS
Bredegade 21
4200 Slagelse
CVR: 36920718
www.facebook.com/FlytogFragtService
Flyttefirmaet Larsen & Co. Aps
Industrivej 1
4200 Slagelse
CVR: 36064919
www.larsenflyt.dk
Slagelse Flytteforretning
Kongevejen 18
4200 Slagelse
CVR: 30095820
www.slagelseflytteforretning.dk


© 2019 - www.flytte-tilbud.dk - Kontakt