📌Flyttefirma Rudkøbing

  • 3 skarpe Rudkøbing flyttefirma tilbud

  • Bestil nemt et servicemindet flyttefirma

  • Du sparer henved 49% med 3 gratis flyttetilbud

📌 Billig Rudkøbing flyttefirma - Få 3 gratis flytte tilbud

Du er kommet til det helt rette sted, hvis du har brug et flyttefirma i Rudkøbing. Her på Billig-flyttefirma.dk kan du - gratis og hurtigt - få to-tre konkurrencedygtige tilbud fra lokale flytte-firmaer på din flytning. Udfyld skemaet på mindre end 7 minutter og få tre forelagtige og billige flytte tilbud fra flyttefirmaer i Rudkøbing.
Du afgør selv, hvilket Rudkøbing flyttetilbud du vil benytte. Hvis der ikke er nogen tilbud, som du finder attraktive, er du velkommen til at takke nej til dem. Det er som tidligere skrevet gratis og tidsbesparende så derfor kan det ikke blive meget nemmere.
Flyttefirmaerne fra Rudkøbing er naturligvis i konkurrence om din opgave og dermed er du sikret nogle meget konkurrencedygtige og fordelagtige flyttetilbud. Det er vanskeligt at finde en erfaren og billig flyttemand selv. Brug den enkle løsning og overlad det hårde arbejde til os - det vil du ikke fortryde.

3 tilbud flyttefirma Rudkøbing: Du kan slippe for at betale overpris for din flyttemandopgave

📌 Venlige flyttefirmaer beregner tilbud på din flyttemandopgave

Troværdige flyttefirmaer er klar tæt på dig, og vi kan tilbyde dig 3 rentable tilbud på 24 timer. Gør du brug af vor fuldkommen gratis flyttemandprissammenligning, får du over 1/5 af standardprisen i flot rabat på flyttemandregningen. Det kan forekomme ret vanskeligt at håndtere dine ønsker med hensyn til flyttefirma Rudkøbing alene - find hellere nogle raffinerede flyttemand specialtilbud.
Vi sætter dig ekstrem hurtigt i forbindelse med Rudkøbing´s flyttemandfirmaer, der alle har stor erfaring indenfor faget. Indtast sagen så konkret som mulig, så vil op til 3 flyttefirmaer sætte sig i forbindelse med dig. Flyttemandekspert Signe Kvæstad er fagkonsulent i flyttemanderhvervet og argumenterer for, at fagfolk alene benytter anerkendte produkter.
Find reel hjælp til dine tiltrængte flyttemandopgaver til mega gode priser. Vi opsnuser den laveste pris på 1-2 hverdage og tilbudsindhentning er selvsagt absolut uforpligtende • Du har intet at miste. Virksomme fagfolk i Rudkøbing får lejlighed til at skrive nogle gennemarbejdede tilbud sammen til din flyttemandopgave på vores bundsolide ekspertportal.Ligestilling i flyttebranchen

I løbet af kun tre år skulle det vise sig, at holdningen til ligestilling forandredes. På et bestyrelsesmøde i sommeren 1985 forlangte et bestyrelsesmedlem, at få ført til protokols: “at vi med beklagelse må konstatere, at det stadig ikke er lykkedes, at få piger i praktik som Flyttechauffører”.

Kvindelige flyttemænd
Der var nemlig ikke kommet et eneste tilbud fra medlemmerne, og der var tre piger, der skulle have chaufføruddannelsen på Landtransportskolen. Herefter drøftede bestyrelsen vanskelighederne ved at ansætte piger, idet man havde en fornemmelse af, at det sikkert var pigernes eventuelle kolleger, der stillede sig i vejen. Men der blev uddannet kvindelige flyttechauffører.

Gør-det-selv nedpakning

Mange personer, der står over for en flytning, vælger selv at pakke deres ejendele, og det er helt fint! For vores kunder, der foretrækker at pakke deres egne ting, tilbyder vi et udvalg af kasser til salg, der kan imødekomme behovene for ethvert hjem eller kontor. Vi behandler computere og andet skrøbeligt elektronisk udstyr med stor omhu både under pakning og udpakning af ethvert projekt.
Vi har alt, hvad du har brug for til en vellykket flytning, herunder:
  • Små, mellemstore og store flyttekasser
  • Kasser til billeder, lamper og spejle
  • Pakketape
  • Bobleindpakning
  • Pudebeskyttelse, glasindpakning og skillevægge til sarte porcelænsvarer og glas
  • Madrasovertræk i størrelserne King, Queen og Twin, fordi udpakning er ikke det samme som pakning


 📌  

Resultat pr. 14. juli 2024 er rundt regnet 99.000 formidlede opgaver siden slutningen af 2014.
Postnr. 5900 Rudkøbing flyttefirmaer

Ck Transport Langeland ApS

Snaremosevej 20
5900 Rudkøbing
CVR: 30525000
Tlf. 23341545

PSJ-Service & Transport

Grønningen 6
5900 Rudkøbing
CVR: 20864338
Tlf. 26702520

Vognmand Poul Birk Rasmussen ApS

Langegade 16
5900 Rudkøbing
CVR: 19013138
Tlf. 62521790

Vognmand Kaspar Bernt Jensen ApS

Bøgehave Stræde 5
5900 Rudkøbing
CVR: 37767786
Tlf. 41193367