Flyttefirma Haslev

  • 3 idelle flytte tilbud på Haslev flyttefirma
  • Tilbud på et dygtigt kvalitetssikret flyttefirma
  • Spar omkring 29 procent på et hammerfedt flytte tilbud

Billig flyttefirma flytte tilbud

Eksempler på
vejnavne i 4690

Kirkepladsen
Kirkevænget
Kildespringet
P. C. Davidsens Vej
Højagervej
Ulsevej
Syrenvej
Tofteagervej
Nordskovvej
Kirsebærvej
Solagervej
Mejerivej
Tornelundsvej
Slåenvej
Jenstrupvej
Søtorupvej
Nysøvænget
Søndermarken
Kæragervej
Nygade

Billig Haslev flyttefirma - Få gratis 3 flytte tilbud

Her på onlineportalen Flytte-tilbud.dk kan vi levere dig et rigtig godt tilbud på din kommende flytteopgave. Vi skaffer dig tre 100% uforpligtende flyttetilbud som du kan studere i ro og mag. Før vi kan sende dig konkrete tilbud, har vores samarbejdspartnere i Haslev dog behov for at vide mere om opgaven.
De udvalgte flyttefirmaer i Haslev vil henvende sig til dig hurtigst muligt med henblik på at aftale en dag, hvor I kort kan diskutere jobbet igennem. Når der skal flyttes meget indbo, rekommanderer vi, at du får en professionel gennemgang af dit reelle behov.
Søger du en erfaren og troværdig flytteforretning i Haslev, der arbejder fleksibelt i forhold til dine ønsker? Så er onlineportalen Flytte-tilbud.dk det rigtige valg. Her for du nemlig 3 gratis tilbud på en flytning i Haslev. Uanset om du som privat, erhverv eller boligforening har brug for hjælp, står vores partnere til rådighed året rundt.

Åbning af Pakmesterskolen

I 1968 sendte Dansk Møbeltransport Forening to repræsentanter til den engelske pakmesterskole, hvor de deltog i et kursus for instruktører. Dette skete for at have undervisere klar, når skolen muligvis startede op i København.
Mest udbytte og inspiration fik man dog efterfølgende fra den tyske pakmesterskole i Hildesheim. Udvalget fik udarbejdet et 2 ugers kursusforløb og arbejdede desuden med tanker om udarbejdelse af en lille bog til de kommende elever. Man var klar over, at Landtransportskolen selv disponerede over instruktører til de teoretiske fag.
Hvad angik det rent praktiske, var det hensigten, at nogle af de københavnske medlemmer af Dansk Møbeltransport Forening skulle stille med trænede pakmestre, som blev lønnet af skolen. De skulle undervise i de praktiske fag såsom pakning, læsning, bæring på trapper og lignende.

Flytning udføres af kompetente flyttefirmaer

  • Find din effektive flyttemand her
  • Udfyld skemaet og få 3 gode tilbud
  • Lad seriøse flyttefirmaer løse din opgave
  • Sammenlign tilbud og priser
  • Spar op til 35% på din flytteopgave

Eksempel på flyttefirma Haslev

Flyttemand Mogens Lærkesen
Teestrup Nedenvej 27
4690 Haslev
CVR: 51276515
Hjemmeside
KN Flytteservice
Levetoftevej 3
4690 Haslev
CVR: 21560871
Hjemmeside
Kirkskov
Nygade 65
4690 Haslev
CVR: 17011073
Hjemmeside