Flyttefirma Haslev

  • 3 bæredygtige Haslev flytte tilbud
  • Vi finder et faglærdt flyttefirma
  • Spar hutigt 11 % på udsøgte flytte tilbud

Billig flyttefirma flytte tilbud

Veje 4690 Haslev

Hyrdehøj
Skovvang
Sofielunden
Teestrupvej
Maglemosevej
Themstrupvej
Olstrupvej
Nyparken
Spurvestræde
Tingvej
Louiselundvej
Nytoften
Søndre Jernbanevej
Troelstrup Ege
Kirkevej
Spurvekrogen
Svalebækvej
Ærtevænget
Kastanievej
Månebakken

Billig Haslev flyttefirma - Få gratis 3 flytte tilbud

Bestil solid bistand til udførelse af dine udsatte flytteopgaver til yderst fortrinlige priser. Fleksible flyttefirmaer udfører bl.a. disse opgaver: butiksflytninger, flytning af tunge ting, rydning af konkursbo og opbevaring i container. Vi opsporer kun tilbud hos faglærde flyttevirksomheder, og derfor garanterer vi for seriøst flyttearbejde hver gang.
Topmotiverede 1. klasses specialister kan flytte her på siden. Lad veletablerede og ansvarsbevidste virksomheder i Haslev ordne din flytte opgave. Det er hurtigt at benytte ovennævnte flyttemand service og flytteforretningerne påtager sig alle typer af flytteopgaver overalt i Haslev.
Du tænker sikkert, at det er lidt besværligt, selv at finde en lokal engageret flyttemand i Haslev. Vi sender 100 procent gratis og uforpligtende 3 fair flytte tilbud i Haslev fra autoriserede flyttefirmaer. I løbet af ganske kort tid får gratis 3 velegnede flyttefirma tilbud på veludført flyttearbejde.

Åbning af Pakmesterskolen

I 1968 sendte Dansk Møbeltransport Forening to repræsentanter til den engelske pakmesterskole, hvor de deltog i et kursus for instruktører. Dette skete for at have undervisere klar, når skolen muligvis startede op i København.
Mest udbytte og inspiration fik man dog efterfølgende fra den tyske pakmesterskole i Hildesheim. Udvalget fik udarbejdet et 2 ugers kursusforløb og arbejdede desuden med tanker om udarbejdelse af en lille bog til de kommende elever. Man var klar over, at Landtransportskolen selv disponerede over instruktører til de teoretiske fag.
Hvad angik det rent praktiske, var det hensigten, at nogle af de københavnske medlemmer af Dansk Møbeltransport Forening skulle stille med trænede pakmestre, som blev lønnet af skolen. De skulle undervise i de praktiske fag såsom pakning, læsning, bæring på trapper og lignende.

Flytning udføres af kompetente flyttefirmaer

  • Find din effektive flyttemand her
  • Udfyld skemaet og få 3 gode tilbud
  • Lad seriøse flyttefirmaer løse din opgave
  • Sammenlign tilbud og priser
  • Spar op til 35% på din flytteopgave

Tre flyttefirmaer fra 4690 Haslev

Kjeld Nielsen
Levetoftevej 15
4690 Haslev
CVR: 54230311
Tlf. 56380922
KN Flytteservice
Levetoftevej 3
4690 Haslev
CVR: 21560871
www.knflytteservice.dk
Nordic Flyt
Lysholm alle 86
4690 Haslev
CVR: 39262134
www.nordicflyt.dk