Flytte-tilbud.dk

Flyttefirma Frederiksberg


Billig flyttefirma flyttemand tilbud

Vejnavne i
postnummer 2000

Tesdorpfsvej
Borgmester Godskesens Plads
Spurveskjul
Ved Andebakken
Poppelskellet
Bøgeskellet
Moltkesvej
Lindeskellet
Nis Lorenzens Vej
Kilevej
Regenburgsvej
Lauritz Sørensens Vej
Bjarkesvej
Malthe Bruuns Vej
Sindshvilevej
Johan Ottosens Vej
Lindevangs Alle
Frederiksberg Bredegade
Rådmand Steins Alle
Haven

Det helt rigtige flyttefirma tilbud på Frederiksberg

Vi sparer dig for mange penge (henved 29%) på 3 gennemarbejdede fortræffelige flytte tilbud. Det er ganske kringlet at ordne flytteopgaven selv - få hellere to-tre fornemme tilbud. Flytte-tilbud.dk er en absolut uforpligtende og intelligent internet flyttefirma tjeneste, der lover at sende dig de ypperste tilbud på en flytning.
Hjemme kan du ganske uden pres evaluere alle de indkomne flyttemandstilbud og så udpege et af dem. Modtag ansvarsbevidst bistand til løsning af dine tiltrængte flyttemandsopgaver til yderst rare priser. I løbet af ret kort tid får gratis 3 reelle tilbud på smuk flyttemandsarbejde.
I løbet af rigtig kort tid modtager du gratis 3 holdbare tilbud på flot flyttemandsarbejde. Vi opsporer udelukkende tilbud hos veletablerede flyttemandsfirmaer, og følgelig er du sikret professionelt flyttemandsarbejde hver gang. En fuldstændig gratis og solid hjælp fra Flytte-tilbud.dk til jer med priser, der luner i budgettet.

Flytning med eller uden fragtføreransvar

Flyttemanden kan tilbyde transporter med eller uden fragtføreransvar, d.v.s. om flyttemanden sælger et produkt, som han har markedsført i eget navn (ved udstedelse af eget konnossement) eller som ren formidler af flytteopgaven.
En stor del af flyttemandens opgave består endvidere i dokumentbehandling, som er ganske omfattende ved internationale transporter. Dels skal fragten ledsages af fragtbrev, som har forskellig udformning for de forskellige transportformer, dels af en række dokumenter.
Alle disse dokumenter danner grundlag for myndighedernes kontrol, godsdeklaration og toldangivelse, samt særlige oplysninger, som kræves af de enkelte modtagerlande. Endelig er der også behov for forskellige dokumenter vedrørende betalingsrutiner, fremføring og udlevering af godset m.v.

Brug vores gratis onlineservice

  • Find et godt flyttefirma her
  • Få 3 flytte tilbud fra energiske firmaer
  • Opret din opgave på under 5 minutter
  • Sammenlign priser online
  • Undgå upålidelige firmaerVi finder de bedste flyttefirmaer

Nordtoften Flytteforretning
Allegade 20
2000 Frederiksberg
CVR: 37879215
KH-Transport
Langelandsvej 46
2000 Frederiksberg
CVR: 37887617
Flyteasy IVS
Vodroffs Tværgade 3
2000 Frederiksberg
CVR: 39956071


© 2019 - www.flytte-tilbud.dk - Kontakt