Flyttefirma Viborg

  • 3 stærke flytte tilbud på Viborg flyttefirma
  • Bestil et dygtigt fleksibelt flyttefirma
  • Spar omkring 23 procent på et fleksibelt flytte tilbud

Billig flyttefirma flytte tilbud

Veje 8800 Viborg

Brombærstien
Bruunsvej
Rødevej
Guldbækvej
Gl. Bruunshåbvej
Fallevej
Salvievej
Rådyrhøjen
Frihedsvej
Rosmarinvej
Anemonestien
Bækvej
Sandbækvej
Dannebrogsgade
Bambushøjen
Gerdsvej
Granadastien
Bertel Bruuns Vej
Christiansminde
Sdr. Rind Vej

Modtag 3 gratis flytte tilbud på et flyttefirma i Viborg

Når du har behov for en dygtig og billig flyttemand i Viborg, så kom trygt til Flytte-tilbud.dk – hos vores samarbejdspartnere i Viborg er du garanteret kvalitetsarbejde til det sidste penselstrøg. Her kan du få rådgivning om flyttekasser, pakning og lagerhoteller.
Skal du flytte, klarer vores partnere i Viborg flytningen af alt dit bohave, og du bestemmer helt selv, hvordan det skal foregå. Ønsker du et fast, men uforpligtende tilbud på en flytning, kommer flyttefirmaerne gerne ud og besigtiger indboet. Herefter udarbejded et skriftligt tilbud.
Din flytning kan også udføres på en timepris, som vi har aftalt på forhånd. Du bestiller en flytning i Viborg på en bestemt dag. Derefter kommer flyttefirmaet på det aftalte tidspunkt og flytter for dig, og når de er færdige, opgøres tiden. Du vælger selv, hvilken løsning der er bedst for dig.

Det store motorvejs H

I henhold til Vejdirektoratet er knap 20% af trafikken på de danske hovedlandeveje vare- og lastvogne, men disse forårsager 90% af slitagen. I løbet af 00´erne er tung trafik målt i 10-tons aksler steget med 40-50%, og fra 2012 må det tilladte akseltryk i henhold til EU være 11,5 tons.
En fuldt lastet aksel på 11,5 tons har i henhold til Vejdirektoratet en nedbrydende virkning på vejene som er 75% større end en 10 tons aksel. For perioden 2010-2025 skønner Vejdirektoratet, at lastbiltrafikken totalt set vil stige med 35%.
En del af Storebæltsaftalen var, at det store motorvejs H skulle være færdigt i 2013. Med færdiggørelsen kan al nord-syd trafik på Sjælland og Jylland afvikles på motorvej, ligesom øst-vest trafikken mellem øerne og Jylland.

Du får kun tilbud fra kompetente flyttefirmaer

Flyttefirmaer i Viborg kommune opererer over hele kommunen:
  • Skringstrup
  • Sparkær
  • Rødkærsbro
  • Tjele
  • Ulbjerg

Tilfældig flyttefirma fra 8800

Den Glade Flyttemand
Gl. Skivevej 59
8800 Viborg
CVR: 34819521
Hjemmeside
Viborg Varetransport ApS
Jegindøvej 5
8800 Viborg
CVR: 33159358
Hjemmeside
Niels Jensen Nonbo A/S
Katmosevej 16
8800 Viborg
CVR: 20108142
Hjemmeside