Flyttefirma Kolding

  • 3 brugbare Kolding flytte tilbud
  • Bestil et arbejdsvilligt flyttefirma
  • Spar let 10 % på fordelagtige flytte tilbud

Billig flyttefirma flytte tilbud

Eksempler på veje
i postnummer 6000

Bernhardpasset
Drosselvej
Fredericiagade
Grævlingevænget
Graacksvej
Allikevej
Caspar Müllers Gade
Dyrehavevej
Brynet
Ejstrup Vang
Akacievej
Behrensvej
Bøgeløkke
Adelgade
Fuglekongevej
Bakketoppen
Cypresvej
Havremarken
Georg Brandes Vej
Bogfinkevej

Kolding flyttefirma - Få 3 gratis flytte tilbud

Udfordringen med at finde en pålidelig, dygtig og ikke mindst billig flyttemand i Kolding kan virke uoverskuelig - der er så mange muligheder og mange spørgsmål - hvad koster det, hvor mange flyttekasser har jeg brug for, hvem kan man stole på og så videre.
Løsningen på dette problem er dog nær - her på hjemmesiden kan du nemlig få tre billige tilbud fra seriøse flyttefirmaer i Kolding og omegn, og det er endda både gratis og hurtigt. Du skal blot udfylde formularen online på under 3 minutter med din flytteopgave.
Når vi modtager din flytteopgave, bliver den checket igennem og godkendt. Herefter formidler vi den videre til vores samarbejdspartnere på Kolding egnen. De tre mest kvalificerede flyttefirmaer fra Kolding byder ind på din flytteopgave og kort efter får du 3 stærke flyttetilbud som du selv kan vælge mellem.

Tilfredse kunder

Hvad kan et flyttefirma ønske sig mere end tilfredse kunder? Det er da også årsagen til, at Dansk Møbeltransport Forening i tidens løb har brugt både tid og penge på at udarbejde foldere til brug for medlemmernes eksisterende- og kommende kunder.
Det første forsøg på at inspirere medlemmerne til lidt kundepleje var hæftet “Tag Flytning og Rengøring med godt Humør”, som var udgivet som et gratis indlæg i Danmarks i øvrigt ældste ugeblad Mønster Tidende i 1943.
Det var indlagt i en samlemappe beregnet til referater, Dansk Møbeltransport Forenings love, tariffer m.m., som blev udleveret til hvert enkelt medlem i forbindelse med foreningens 40 års jubilæum. Af hæftet fremgik det, hvordan den hjemmegående husmor skulle forberede familiens flytning.

Få 3 tilbud fra de bedste flyttefirmaer på Kolding egnen

Flyttefirmaer i Kolding kommune servicerer naturligvis hele kommunen:
  • Fynslund
  • Vranderup
  • Hjarup
  • Hejlsminde
  • Nørre Bjert

Kolding flyttefirmaer eksempel:

B.M.A Trucking
Bramdrupskovvej 50
6000 Kolding
CVR: 33425643
Tlf. 22956665
3x34 Transport
Birkemosevej 163
6000 Kolding
CVR: 16443786
www.3x34.dk
Westflyt ApS
Stejlbjergvej 6
6000 Kolding
CVR: 35661468