Flyttefirma Kolding

  • 3 idelle flytte tilbud på Kolding flyttefirma
  • Vi finder et erfarent fleksibelt flyttefirma
  • Spar nemt 22 procent på et finy flytte tilbud

Billig flyttefirma flytte tilbud

Lokale veje
Kolding

Galgebjergvej
Chr. Schous Vej
Alsvej
Borthigsgade
Dr. Fichs Vej
Alrøvænget
Christian 10 Gade
Brunebjerg
Ambolten
Fasanvej
Alpetoppen
Brombærvænget
Dieselvej
Birkealle
Asmus Philipsens Vej
Halmøvænget
Galateavej
Bjørnøvænget
Egernvej
Ambulancevej

Kolding flyttefirma - Få 3 gratis flytte tilbud

Udfordringen med at finde en pålidelig, dygtig og ikke mindst billig flyttemand i Kolding kan virke uoverskuelig - der er så mange muligheder og mange spørgsmål - hvad koster det, hvor mange flyttekasser har jeg brug for, hvem kan man stole på og så videre.
Løsningen på dette problem er dog nær - her på hjemmesiden kan du nemlig få tre billige tilbud fra seriøse flyttefirmaer i Kolding og omegn, og det er endda både gratis og hurtigt. Du skal blot udfylde formularen online på under 3 minutter med din flytteopgave.
Når vi modtager din flytteopgave, bliver den checket igennem og godkendt. Herefter formidler vi den videre til vores samarbejdspartnere på Kolding egnen. De tre mest kvalificerede flyttefirmaer fra Kolding byder ind på din flytteopgave og kort efter får du 3 stærke flyttetilbud som du selv kan vælge mellem.

Tilfredse kunder

Hvad kan et flyttefirma ønske sig mere end tilfredse kunder? Det er da også årsagen til, at Dansk Møbeltransport Forening i tidens løb har brugt både tid og penge på at udarbejde foldere til brug for medlemmernes eksisterende- og kommende kunder.
Det første forsøg på at inspirere medlemmerne til lidt kundepleje var hæftet “Tag Flytning og Rengøring med godt Humør”, som var udgivet som et gratis indlæg i Danmarks i øvrigt ældste ugeblad Mønster Tidende i 1943.
Det var indlagt i en samlemappe beregnet til referater, Dansk Møbeltransport Forenings love, tariffer m.m., som blev udleveret til hvert enkelt medlem i forbindelse med foreningens 40 års jubilæum. Af hæftet fremgik det, hvordan den hjemmegående husmor skulle forberede familiens flytning.

Få 3 tilbud fra de bedste flyttefirmaer på Kolding egnen

Flyttefirmaer i Kolding kommune servicerer naturligvis hele kommunen:
  • Fynslund
  • Vranderup
  • Hjarup
  • Hejlsminde
  • Nørre Bjert

Eksempel på lokal flyttefirma Kolding

Bechs & ABC Flytteforretning ApS
Nordager 8
6000 Kolding
CVR: 25327233
Hjemmeside
Ulrichs flytteforretning
Vifdam 6
6000 Kolding
CVR: 27175686
Hjemmeside
IDS Specition ApS
Kokbjerg 12
6000 Kolding
CVR: 19358933
Hjemmeside