Flytte-tilbud.dk

Flyttefirma Kolding


Billig flyttefirma flyttemand tilbud

Veje 6000 Kolding

Gunnars Ager
Askøvænget
Brorsonsvej
Agertoften
Ejstrupvej
Esbjergvej
Dyvekesvej
Christen Bergs Vej
Farøvej
Gramrolighed
Cypresvej
Fælledvej
Hartevej
Birkealle
Ankeret
Damhusvej
Agtrupvej
Borgmestervangen
Blæsbjerggade
Havneparken

Kolding flyttefirma - Få 3 gratis flytte tilbud

Spar penge i dag (lige ved 11 procent) på 3 attraktive friske flytte tilbud. Inden for meget kort tid fremsender vi gratis 3 strålende tilbud på seriøs flyttearbejde. Undgå ukvalificerede firmaer - Benyt denne velrenommerede flyttefirma service i dag.
Flyttetjenesten Flytte-tilbud.dk er en 100% fuldstændig uforpligtende og brugbar onlinetjeneste, der tilbyder at finde de mest attraktive flytte tilbud i Kolding. Vores omfattende flytteforretning-netværk rummer lokale og grundige flytteforretninger over hele det ganske land - også i Kolding.
Når vi modtager din flytteopgave, bliver den checket igennem og godkendt. Herefter formidler vi den videre til vores samarbejdspartnere på Kolding egnen. De tre mest kvalificerede flyttefirmaer fra Kolding byder ind på din flytteopgave og kort efter får du 3 stærke flytte tilbud som du selv kan vælge mellem.

Tilfredse kunder

Hvad kan et flyttefirma ønske sig mere end tilfredse kunder? Det er da også årsagen til, at Dansk Møbeltransport Forening i tidens løb har brugt både tid og penge på at udarbejde foldere til brug for medlemmernes eksisterende- og kommende kunder.
Det første forsøg på at inspirere medlemmerne til lidt kundepleje var hæftet “Tag Flytning og Rengøring med godt Humør”, som var udgivet som et gratis indlæg i Danmarks i øvrigt ældste ugeblad Mønster Tidende i 1943.
Det var indlagt i en samlemappe beregnet til referater, Dansk Møbeltransport Forenings love, tariffer m.m., som blev udleveret til hvert enkelt medlem i forbindelse med foreningens 40 års jubilæum. I hæftet kunne man læse om den hjemmegående husmor, der var i fuld gang med at forberede flytningen.

Få 3 tilbud fra de bedste flyttefirmaer på Kolding egnen

Flyttefirmaer i Kolding kommune servicerer naturligvis hele kommunen:
  • Fynslund
  • Vranderup
  • Hjarup
  • Hejlsminde
  • Nørre BjertFå kontakt til de bedste flyttefirmaer

B.M.A Trucking
Bramdrupskovvej 50
6000 Kolding
CVR: 33425643
Tlf. 22956665
IDS Specition ApS
Kokbjerg 12
6000 Kolding
CVR: 19358933
www.ids.eu
Bechs & ABC Flytteforretning ApS
Nordager 8
6000 Kolding
CVR: 25327233
www.abcflytteforretning.dk


© 2019 - www.flytte-tilbud.dk - Kontakt