Flyttefirma Assens

  • 3 konkurrencedygtige Assens flytte tilbud
  • Find et rutineret flyttefirma
  • Spar hutigt 15 % på eminente flytte tilbud

Billig flyttefirma flytte tilbud

Veje 5610 Assens

Stensledgaardsvænget
Kirketoften
Viesøvej
Rylevej
Nygade
Noret
Ålevejen
Tobaksgården
Skovsbjergvej
Sømarksvej
Spurvevænget
Nørrevænget
Korsvang
Liljevænget
Stærevænget
Mejsevænget
Ravnekærvej
Langstedgyden
Stumpen
Møllevej

Få gratis 3 konkrete flytte tilbud på flyttefirma i Assens

Når vi modtager opgaven, lokaliserer vi 3 kompetente flyttefirmaer i eller i nærheden af postnummer 5610 Assens. Inden for 33 timer bliver du kontaktet for en snak og en levering af et flytte tilbud. Opdatér onlineformularen på ingen tid og få 3 friske flyttetilbud fra arbejdsvillige flyttefirmaer.
Indhent 3 mega gode flytte tilbud på f.ex. bortkørsel af affald, fogedopgaver, rydning af konkursbo eller salg af flyttekasser. Det kan gøres på maks 5 minutter at oplyse om opgaven i flyttemandskemaet og sende den ind til videre behandling. Lokale og faguddannede fagfolk er klar til din flytteopgave.
Har du brug for at få nogle af dine møbler eller andet indbo opbevaret? Så kan et flyttefirma i Assens og omegn tilbyde favorable priser på opbevaring i opvarmede lagerlokaler. Husk at skrive i online flytteskemaet, hvis du også ønsker et fortræffeligt tilbud på opbevaring.

God flyttegaranti

Dannelsen af Dansk Møbeltransport Forening i 1911 havde sit udspring i København og var en københavnerbegivenhed, som først efterfølgende skulle komme til at sprede sig ud over det ganske land i de efterfølgende år.
Der er derfor ikke nogen tvivl om, at der var et gran af sandhed i den salut Alex Svendsen, Silkeborg Flytteforretning, fyrede af på generalforsamlingen i jubilæumsåret 1986 med et glimt i øjet, efter at den daværende formand havde gennemgået bl.a. Dansk Møbeltransport Forenings opstart i 1911.
Alt i alt kan man godt gå ud fra, at flere i forsamlingen næppe havde tænkt så langt, da de startede deres respektive flytteforretninger.

Lad erfarne flyttefirmaer byde på din opgave

Bor du i Assens kommune, kan vi finde det bedste flyttefirma til dig:
  • Skalbjerg
  • Vedtofte
  • Ebberup
  • Haarby
  • Aarup

3 flyttefirmaer fra postnr. 5610

Lyn-Flyt
Pilehaven 15
5610 Assens
CVR: 29344167
Tlf. 23301488
Vognmand Jan Eriksen ApS
Præstevænget 18
5610 Assens
CVR: 36981369
Royal Flyt
Melvej 8
5610 Assens
CVR: 27848001
www.royalflyt.dk