Flytte-tilbud.dk

Flyttefirma Sydhavnen


Billig flyttefirma flyttemand tilbud

Vi dækker også disse
veje i Sydhavnen

Hans Olriks Vej
Otto Brandenburgs Vej
Sejlklubvej
Willy Brandts Vej
Offenbachsvej
Alliancevej
Louis Pios Gade
Straussvej
Støbegodsvej
Ellestykket
Lone Kellermanns Vej
Engholmen
Glucksvej
Løvefodgangen
Linus Paulings Vej
Bavnehøj Allé
Gustav Bangs Gade
Vigerslev Allé
Gamle Vasbygade
Nordre Teglkaj

Få 3 skarpe tilbud på effektivt flyttefirma i Sydhavnen

Mangler du en erfaren flyttemand i Sydhavnen? Så er du kommet til det rigtige sted. På Flytte-tilbud.dk får du nemt og gratis 3 gode tilbud på et kvalitetssikret flyttefirma i Sydhavnen, som gerne vil byde på din flytteopgave. Der er uanset om du har brug for privatflytning, firmaflytning eller noget helt tredie.
Det eneste du skal gøre, er at skrive i online skemaet på kun fire minutter og forklare, hvilken slags opgave, du ønsker løst. Inden for 34 timer, får du skarpe tilbud fra 2-3 reelle flyttefirmaer i Sydhavnen. Du vælger selv, hvilket af de modtagne tilbud du ønsker at benytte. Er ingen af tilbuddene acceptable, kan du naturligvis sige nej tak til alle henvendelser.
Indsend din opgave og modtag hurtigt 3 stærke flyttetilbud fra vores godkendte partnere i Sydhavnen. Få op til to-tre skræddersyede flytte tilbud på et par dage før du glemmer det. Hvis du ikke har tid lige nu så husk at lave et bogmærke til Flytte-tilbud.dk.

Grænseoverskridende transporter

For få år siden dømte EU-domstolen Ministerrådet for passivitet med hensyn til indførelse af et frit transportmarked, som allerede var forudset i Rom-traktaten. Dette har ført til begyndende tiltag til liberaliseringer. Vejgodstransporten, som udgør den største del af transportmarkedet i EU, vil mærke liberaliseringen stærkest.
Det er vedtaget at afskaffe de kvantitative begrænsninger for grænseoverskridende transport inden for EU. På vejgodsområdet skal der desuden ændres ved en central regel, som hidtil har hindret cabotagekørsel, med det overordnede mål at mindske den samlede tomkørsel.
Der er forskellige grænser for maksimalt tilladte totalvægte spændende fra 38 tons i Irland og Storbritannien til 50 tons i Grækenland og Holland. Tyskland har en grænse på 40 tons, hvilket i praksis betyder at biler, der kommer til Danmark, maksimalt har en totalvægt på 40 tons.

Få tilbud på mange forskellige opgaver

Effektive flyttefirmaer i Sydhavnen kan udføre en lang række forskellige opgaver:
  • Flytning af tunge ting
  • Kontorflytninger
  • Udpakning
  • Langdistanceflytninger
  • Flytterengøring3 flyttefirmaer i 2450 Sydhavnen

Hardy's Transport
K.M. Klausens Gade 32
2450 København SV
CVR: 36908866
CK Multiservice
H.V. Rolsteds Vej 16
2450 København SV
CVR: 35359966
Tlf. 81740913
Dupont-Flytning A/S
Ellebjergvej 39
2450 København SV
CVR: 49680228
www.dupont-flytning.dk


© 2019 - www.flytte-tilbud.dk - Kontakt