Flyttefirma Vojens

  • 3 aktuelle flytte tilbud på Vojens flyttefirma
  • Vi finder et kvalitetsbevidst erfarent flyttefirma
  • Spar hutigt 12 procent på et bæredygtigt flytte tilbud

Billig flyttefirma flytte tilbud

Veje 6500 Vojens

Simmersted Byvej
Mejsestien
Østerskovvej
Plantagevej
Jonsbrovej
Stydingvej
Østre Lilholtvej
Skibelund Byvej
Margrethevej
Østergade
Lavgade
Svanevej
Rudebækvej
Nordre Parkvej
Vesterparken
Tulipanvej
Nustrup Østerforte
Ternevej
Vadebrovej
Kragedalsvej

Flyttefirma Vojens - Få 3 flytte tilbud på kun 48 timer

Søger du en flyttemand i Vojens? Her på tilbudsportalen Flytte-tilbud.dk kan du absolut gratis og hurtigt få 2-3 billige tilbud. Vi ekspederer hurtigt din opgave videre til vores netværk af kvalitetssikrede flyttefirmaer i Vojens, der meget gerne vil give tilbud på din flytteopgave.
Indtast din opgave i skemaet og få 3 tilbud af flyttefirmaer fra Vojens i løbet af et par dage. Det er alt for besværligt selv at skulle ringe rundt til forskellige flyttefirmaer. Brug vores gratis service og lad os gøre arbejdet - så blever det ikke nemmere (for dig).
Det er ganske nemt at finde et billigt og rutineret flyttefirma via vores online tjeneste. Tryk på den lysegrønne knap og udfyld tekstskemaet. Efterfølgende sætter vi din flytteopgave i udbud blandt vore tilknyttede flyttepartnere. Efterhånden som partnerne får udarbejdet flytte tilbud, vender de direkte tilbage til dig og du kan nu spare mange penge (16-20%).

Fagenes Fest

At være flyttemand / flyttearbejder har langt frem i tiden været et hårdt arbejde, der krævede sin mand. Derfor er der ingen tvivl om, at deres deltagelse i Fagenes Fest i København og de større byer landet over har været en oplivende begivenhed, hvor man kunne vise kræfterne på en måske mere kreativ og underholdende måde.
Fagenes Fest blev afholdt første gang i 1938. For mændenes vedkommende kom der parløb med trillebør, kapkørsel med pølsevogn, stafetløb med ølkasser og med speciel interesse for flyttebranchen “Stafetløb med papklædeSkabe”.
I slutningen af 1960-erne fadede interessen for Fagenes Fest ud i provinsen, og i 1967 var det sidste gang under de oprindelige former i København. Først efter en snes år kom der igen gang i aktiviteten, og siden 1987 har der været afholdt Fagenes Fest i Fælledparken i København, og flere provinsbyer er også kommet med.

Vi sender din opgave i udbud

  • Lad erfarne firmaer løse din opgave
  • Opret din flytte opgave på omkring 3½ minut
  • Modtag 3 stærke flytte tilbud i dag
  • Sammenlign tilbud hurtigt og gratis
  • Spar 10% på et billigt flyttefirma

Eksempler på flyttefirma Vojens

Benny Weisbjerg
Adelvej 15 B, Bæk
6500 Vojens
CVR: 26034078
Hjemmeside
Rudbeck Transport ApS
Sneppevej 3
6500 Vojens
CVR: 16021989
Hjemmeside
Vojens Flytteforretning
Hovedgaden Vest 93
6500 Vojens
CVR: 16278599
Hjemmeside