Flyttefirma Vojens

  • 3 økonomiske Vojens flytte tilbud
  • Find et erfarent flyttefirma
  • Spar hutigt 30 % på bæredygtige flytte tilbud

Billig flyttefirma flytte tilbud

Postnummer 6500
vejnavne

Nyvang
Neder Jerstal Byvej
Stadionparken
Vadebrovej
Simmerstedholm
Karl Schrøders Vej
Træhedevej
Rugmarksvej
Tingvadvej
Kløvervej
Klydevej
Mirabellevej
Tørninglundvej
Strandelhjørn Bygade
Kirkepladsen
Søndervang
Røddingvej
Nyvej
Skovsangervej
Sneppevej

Flyttefirma Vojens - Få 3 flytte tilbud på kun 48 timer

Alle vore flyttepartnere har alt relevant flytteudstyr, lave priser og supergod service. Sammenlign hurtigt tilbud på flyttearbejde online og tjene henved 16 procent i knaldgod rabat. Få nemt kontakt med billige flyttefirmaer her på internetportalen Flytte-tilbud.dk.
Med vores super online flytteportal tilbyder vi, at opsnuse tre strålende flytte tilbud på et kreativt billigt flyttefirma i Vojens. Lad 1. klasses og udvalgte firmaer i Vojens udføre din flytteopgave. I ro og mag kan du gennemgå buddene og dernæst udvælge det, du bedst synes om.
Det er ganske nemt at finde et billigt og rutineret flyttefirma via vores online tjeneste. Tryk på den lysegrønne knap og udfyld tekstskemaet. Efterfølgende sætter vi din flytteopgave i udbud blandt vore tilknyttede flyttepartnere. Efterhånden som partnerne får udarbejdet flytte tilbud, vender de direkte tilbage til dig og du kan nu spare mange penge (16-20%).

Fagenes Fest

At være flyttemand / flyttearbejder har langt frem i tiden været et hårdt arbejde, der krævede sin mand. Derfor er der ingen tvivl om, at deres deltagelse i Fagenes Fest i København og de større byer landet over har været en oplivende begivenhed, hvor man kunne vise kræfterne på en måske mere kreativ og underholdende måde.
Fagenes Fest blev afholdt første gang i 1938. For mændenes vedkommende kom der parløb med trillebør, kapkørsel med pølsevogn, stafetløb med ølkasser og med speciel interesse for flyttebranchen “Stafetløb med papklædeSkabe”.
I slutningen af 1960-erne fadede interessen for Fagenes Fest ud i provinsen, og i 1967 var det sidste gang under de oprindelige former i København. Først efter en snes år kom der igen gang i aktiviteten, og siden 1987 har der været afholdt Fagenes Fest i Fælledparken i København, og flere provinsbyer er også kommet med.

Vi sender din opgave i udbud

  • Lad erfarne firmaer løse din opgave
  • Opret din flytte opgave på omkring 3½ minut
  • Modtag 3 stærke flytte tilbud i dag
  • Sammenlign tilbud hurtigt og gratis
  • Spar 10% på et billigt flyttefirma

Vojens flyttefirmaer eksempler:

Benny Weisbjerg
Adelvej 15 B, Bæk
6500 Vojens
CVR: 26034078
Tlf. 74871555
Haderslev/Vojens Flytteforretning ApS
Hovedgaden Vest 87
6500 Vojens
CVR: 38567519
www.vojensflyt.dk
Johnny Carstensen Block
Dyssebakken 148
6500 Vojens
CVR: 22017276
Tlf. 74789751