Flytte-tilbud.dk

Flyttefirma Ringsted


Billig flyttefirma flyttemand tilbud

Lokale veje
Ringsted

Avnbøgevej
Ellehøj
Bjergvej
Bondebjergvej
Georg Kæstels Vej
Flintedalsvej
Giesegårdvej
Farendløsevej
Almstoftevej
Granvej
Byskovvej
Askevej
Bjergbakken
Dyssegårdsvej
Eskemosevej
Eksercerpladsen
Benløse Vinkelvej
Acacievej
Fuchsiavej
Askevang

Sådan bestiller du 3 flyttetilbud i Ringsted kommune

Vi samarbejder udelukkende med 1. klasses flyttevirksomheder, og derfor garanterer vi for veludført flyttearbejde fra start til slut. Vi sparer dig for penge på en solid og dygtig flyttemand i Ringsted kommune. Det er lidt kringlet at klare flytningen selv - skaf dig hellere tre 1. klasses flytte tilbud.
Vi sender dig let den bedste pris på en flytteopgave nu - tilmed med usædvanlig god rabat. Vælg et af flyttefirma buddene og få op til 34 procent i fed rabat på din flytteopgave. Du sparer let penge (rundt regnet 34 procent) med 3 gavnlige gennemarbejdede tilbud.
Internetsiden Flytte-tilbud.dk er en ganske nem og avanceret internet flytteservice, som garanterer at skaffe de ypperste tilbud på flyttearbejde. Bruger du websiden Flytte-tilbud.dk, kan du score lige ved 34 procent i herlig nedslag på flyttemandopgaven. Oplys om din opgave detaljeret så flyttefirmaerne i en fart kan beslutte, om de vælger at byde på din flytteopgave.

Optimal udnyttelse af flyttebiler og flyttemænd

På generalforsamlingen i 1998 fremlagde bestyrelsen i Dansk Møbeltransport Forening tre forslag til, hvordan man kunne få etableret det, man nu kalder en Flyttebørs, hvor medlemmerne skal kunne se, om andre har flyttegods, eller de selv har, som kan være af interesse for andre.
Alt i alt handler systemet om på en kollegial måde at få vognene og flyttefolkene udnyttet optimalt, hvilket alle kan have en interesse i. Bestyrelsen trak dog forslagene tilbage og ville udsende et spørgeskema og et budget ud til medlemmerne og herefter tage beslutning.
På bestyrelsesmødet i november 1998 havde 30 flyttemedlemsvirksomheder givet tilsagn om at deltage i projektet, og alt var sat i gang i henhold til et udarbejdet budget. Tingene begyndte langsomt at fungere.

Professionelle flytninger tilbydes af lokale firmaer

Få tilbud fra billige flyttefirmaer overalt i Ringsted kommune:
  • Gyrstinge
  • Vigersted
  • Vetterslev
  • Mulstrup
  • HaraldstedEksempler på flyttefirmaer fra 4100 Ringsted

Bartels Transport & Flytteforretning
Ottestrupvej 3 Ørslev
4100 Ringsted
CVR: 31408938
www.facebook.com/1530576213889253
Flyt Nu
Ringstedvej 598
4100 Ringsted
CVR: 29548129
Tlf. 31127492
Lars Flyttemand
Køgevej 7
4100 Ringsted
CVR: 26259584
Tlf. 51292213


© 2019 - www.flytte-tilbud.dk - Kontakt