Flytte-tilbud.dk

Flyttefirma Nykøbing


Billig flyttefirma flyttemand tilbud

Eksempler på
vejnavne i 4800

Egeparken
Fyrrevænget
Hasseløvej
Dambækvej
Femøgade
Askøgade
Fredensgade
Bakkevej
Følfodvænget
Brændte Ege
Guldborgsundsvej
Gl. Skolevej
Donnemosevej
Bøgelundsvej
Bruntoftevej
Drosselvej
Cypernvej
Bjerregårdsvej
Færøvej
Guldborgsundcentret

Få 3 flytte tilbud på et flyttefirma i Nykøbing og spar

Modtag udvalgt assistance til udførelse af dine tiltrængte flytteopgaver til yderst stærke priser. Få nemt kontakt til 1. klasses flyttefirmaer her på portalen Flytte-tilbud.dk. Topmotiverede flyttefirmaer løser bl.a. disse opgaver: produktionsflytninger, flytterengøring, flytning af møbler og opsætning.
Styr uden om uduelige håndværkere - Benyt vores gratis flytteservice i stedet. Vi sender dig gratis det skønneste flytte tilbud på flytteopgaven i Nykøbing ved kvalitetsbevidste flyttefirmaer. En 100% gratis og nem flytte service fra Flytte-tilbud.dk til dig til flyttefirma priser, der luner i dit budget.
Oplys os om din flytteopgave i flyttemandformularen på mindre end 10½ minut (så er det klaret). Du har fundet onlineportalen Flytte-tilbud.dk, hvor du nemt kan bestille 3 gratis flyttetilbud. Med vores effektive online flytteportal lover vi, at skaffe 2-3 gennemførte flyttemand tilbud fra billige flytteforretninger i dit nabolag.

AMU-kurser for flyttemænd

Fra slutningen af 1980-erne skiftede specialarbejderskolerne over til at blive AMU-centre. Dermed gik staten over til en mere markedsdrevet styring af uddannelserne på de respektive Centralskoler.
For Dansk Møbeltransport Forenings vedkommende omtales de nye AMU-kurser for første gang på generalforsamlingen 1992. De var tænkt som kurser af 3-4 dages varighed for hvert enkelt modul. De enkelte moduler drejede sig om discipliner som pakning, emballering, pengeskabe m.m.
lgen i 2000 fremkom Dansk Møbeltransport Forenings uddannelsesudvalg med et nyt forslag til AMU-uddannelser, som var blevet sendt til godkendelse i Arbejdsmarkedsstyrelsen. På forsøgsbasis havde man planlagt en kursusplan.

Få tilbud på hele dit flytteprojekt

I Nykøbing Falster kan seriøse flyttefirmaer udføre forskellige opgaver ifm. din flytning:
  • Flytning af våbenskab
  • Demontering af hvidevarer
  • Opsætning
  • Opbevaring i container
  • FlytterengøringTre flyttefirmaer fra 4800 Nykøbing

Vognmand J E Jørgensen
Pyntevænget 27
4800 Nykøbing F
CVR: 86339811
Tlf. 54439188
Vognmand Arne Pedersen
Nykøbingvej 224
4800 Nykøbing F
CVR: 25840496
Tlf. 54863392
OB Flytning ApS
Herningvej 28
4800 Nykøbing F
CVR: 10505690
www.ob-flytning.dk


© 2019 - www.flytte-tilbud.dk - Kontakt