Flyttefirma Nykøbing

  • 3 prisvenlige Nykøbing flytte tilbud
  • Få et pålideligt flyttefirma
  • Spar hutigt 14 pct på knaldgode flytte tilbud

Billig flyttefirma flytte tilbud

Eksempler på
vejnavne Nykøbing

Godsbanevej
Almhøj
Englandsvej
Gyvelvej
Fjordvej
Bruunshaab
Fløjlevej
Bregnevej
Bellingevej
Gavlhusvej
Bymarken
Granvænget
Folemarken
Fuglehaven
Donnemosevej
Anemonevænget
Hammerlodden
Grønnegårdsvej
Engboulevarden
Guldborgsundcentret

Få 3 flytte tilbud på et flyttefirma i Nykøbing og spar

Står du for at skulle flytte al dit indbo til eller fra Nykøbing Falster? ​Så få 3 tilbud fra autoriserede flyttefirmaer i Nykøbing eller i nærheden af Nykøbing. Vores tilknyttede flyttefirmaer i Nykøbing er på forkant med udviklingen og kan levere den mest professionelle flytning uanset opgavens art.
Vores netværk af tilknyttede flyttefirmaer har gennem tiden opnået stor ekspertise inden for alle typer flytteopgaver i Nykøbing. Uanset om det drejer sig om en mindre flytning af enkelte ejendele eller en mere omfattende flytning i forbindelse med ny adresse, tilbyder vi vores hjælp.
Flytte-tilbud.dk ønsker at være din foretrukne tilbudsportal og vi sikrer løbende, at vi er på forkant med de nødvendige teknologier. På den måde kan vi altid matche din flytteopgave med de bedst egnede flyttefirmaer i Danmark. Alle flyttefirmaer bliver naturligvis forhåndsgodkendt inden de får lov at byde på opgaverne.

AMU-kurser for flyttemænd

Fra slutningen af 1980-erne skiftede specialarbejderskolerne over til at blive AMU-centre. Dermed gik staten over til en mere markedsdrevet styring af uddannelserne på de respektive Centralskoler.
For Dansk Møbeltransport Forenings vedkommende omtales de nye AMU-kurser for første gang på generalforsamlingen 1992. De var tænkt som kurser af 3-4 dages varighed for hvert enkelt modul. De enkelte moduler drejede sig om discipliner som pakning, emballering, pengeskabe m.m.
lgen i 2000 fremkom Dansk Møbeltransport Forenings uddannelsesudvalg med et nyt forslag til AMU-uddannelser, som var blevet sendt til godkendelse i Arbejdsmarkedsstyrelsen. På forsøgsbasis havde man planlagt en kursusplan.

Få tilbud på hele dit flytteprojekt

I Nykøbing Falster kan seriøse flyttefirmaer udføre forskellige opgaver ifm. din flytning:
  • Flytning af våbenskab
  • Demontering af hvidevarer
  • Opsætning
  • Opbevaring i container
  • Flytterengøring

Her er de bedste flyttefirmaer

NE Ekspres ApS
Solvang 17
4800 Nykøbing F
CVR: 10121868
Tlf. 54451313
Vognmand Preben Andersen ApS
Herningvej 8
4800 Nykøbing F
CVR: 26674336
Tlf. 54854644
Vognmand Arne Pedersen
Nykøbingvej 224
4800 Nykøbing F
CVR: 25840496
Tlf. 54863392