Flyttefirma Næstved

  • 3 seriøse Næstved flytte tilbud
  • Bestil et faguddannet flyttefirma
  • Spar nemt 12 procent på fantastiske flytte tilbud

Billig flyttefirma flytte tilbud

Eksempler på
vejnavne i 4700

Toldbuen
Søndervej
Råddamsvej
Skovsyrevej
Toldbodgade
Thorsvej
Rugvænget
Riddergade
Toftegårdsvej
Uffesvej
Sct Mortens Gade
Runddyssen
Skovlyvej
Vestre Mellemkaj
Vordingborgvej
Vridsløsevej
Ærøvej
Tulipanvej
Stigsnæsvej
Skovagervej

Næstved flyttefirma? Få 3 uforpligtende flytte tilbud

Du starter med at udfylde skemaet online og oplyse, hvad det er for en opgave, du ønsker flyttehjælp til. Når vi modtager din sag, bliver den gennemlæst og valideret, og herefter bliver den udsendt til vores netværk af flyttefirmaer i Næstved og omegn.
Maksimalt 3 flyttefirmaer fra Næstved kommune får lov at byde på din opgave og de modtager dine kontaktoplysninger. Du vil herefter blive kontaktet pr telefon, sms eller mail med henblik på at blive enige om et muligt samarbejde. Denne tjeneste er helt gratis og uforpligtende for dig som opgaveopretter.
En aftale om at løse en opgave indgås direkte mellem flyttefirmaerne og dig som eneste parter. Flytte-tilbud.dk formidler udelukkende kontakten mellem de to parter (opgavestiller og opgavesløser). Flytte-tilbud.dk har derfor ingen juridisk indflydelse eller ansvar for løsningen af de opgaver, vi modtager.

Pakmesterkursus for flyttemænd

De to første kurser på Pakmesterskolen blev afholdt i 1969 og høstede stor tilfredshed hos eleverne, som havde ytret ønsker om mere færdselslære, førstehjælp, løfte- og bæreteknik samt emballering. Desværre viste det sig efter afholdelse af nogle få kurser, at det kneb med tilstrækkelig tilslutning, så der kunne holdes flere kurser.
Udvalget, der tog sig af Pakmesterskolen, frygtede derfor, at det store arbejde ville være spildt, hvis der ikke kom flere. l et forsøg på at få rettet op på elevantallet blev kurserne lavet om, så de forhåbentlig blev mere attraktive.
I et samarbejde med flyttearbejdernes fagforening gennemførtes der i september 1971 en et uges grundkursus og et to ugers pakmesterkursus. Desuden blev det muligt over Landtransportskolens budget at indkøbe diverse møbler, porcelæn og diverse nips, så undervisningen kunne blive mere realistisk.

Her får du nemt 3 supertilbud

I Næstved kommune kan du få tilbud på en flytning uanset hvor du bor f.eks.
  • Lov
  • Toksværd
  • Skelby
  • Menstrup
  • Mogenstrup

Eksempler på flyttefirmaer i postnummer 4700

Svend Aages Varetrans ApS
Smedevænget 11
4700 Næstved
CVR: 14256407
www.varetrans.dk
FlytteSpecialisten Syd
Smedevænget 11
4700 Næstved
CVR: 29697892
www.flytte-specialisten.dk
Næstved Møbeltransport
Holløse Mølle Vej 7
4700 Næstved
CVR: 72846656
www.kj-hansson.dk