Flytte-tilbud.dk

Flyttefirma Næstved


Billig flyttefirma flyttemand tilbud

Veje i postnummer 4700

Skyttemarksvej
Rugvænget
Søndergårdsvej
Vornæsvej
Smedevej
Tværvej
Toftegårdsvej
Sjællandsvej
Tagensvej
Vejløvej
Spjellerupvej
Stigsnæsvej
Vester Egesborgvej
Rolighedsvej
Rødtjørnevej
Skovhøjen
Risegårdsvej
Smedevænget
Uglehøjvej
Stensgårdsvej

Næstved flyttefirma? Få 3 uforpligtende flytte tilbud

Har du brug for et prekvalificeret og anerkendt flyttefirma i Næstved kommune? Vi sender aldeles gratis og let 3 seriøse flyttetilbud i Næstved kommune fra rutinerede flyttefirmaer. Det er til tider lige lovlig træls, selv at få tilbud ved en lokal dygtig flyttemand i Næstved kommune.
Vi lover at finde gratis det fedeste tilbud på dit flytte problem i Næstved kommune fra grundige flyttefirmaer. Oplys om din flytteopgave i onlineskemaet på bare 9 minutter her. Oplys om opgaven i flyttemandformularen på kort tid og få leveret 2-3 økonomiske tilbud fra faglærde flyttefirmaer.
Find let grundige flyttefirmaer her på netsiden Flytte-tilbud.dk. Benytter du denne 100% gratis flytteservice, får du henved 22 pct. i fortrinlig rabat på flyttemandopgaven. Hjemme i din sofa kan du gennemgå alle de leverede flytte tilbud og siden beslutte dig for et af dem.

Pakmesterkursus for flyttemænd

De to første kurser på Pakmesterskolen blev afholdt i 1969 og høstede stor tilfredshed hos eleverne, som havde ytret ønsker om mere færdselslære, førstehjælp, løfte- og bæreteknik samt emballering. Desværre viste det sig efter afholdelse af nogle få kurser, at det kneb med tilstrækkelig tilslutning, så der kunne holdes flere kurser.
Udvalget, der tog sig af Pakmesterskolen, frygtede derfor, at det store arbejde ville være spildt, hvis der ikke kom flere. l et forsøg på at få rettet op på elevantallet blev kurserne lavet om, så de forhåbentlig blev mere attraktive.
I et samarbejde med flyttearbejdernes fagforening gennemførtes der i september 1971 en et uges grundkursus og et to ugers pakmesterkursus. Desuden blev det muligt over Landtransportskolens budget at indkøbe diverse møbler, porcelæn og diverse nips, så undervisningen kunne blive mere realistisk.

Her får du nemt 3 supertilbud

I Næstved kommune kan du få tilbud på en flytning uanset hvor du bor f.eks.
  • Lov
  • Toksværd
  • Skelby
  • Menstrup
  • MogenstrupTre flyttefirmaer fra postnr. 4700

Dansk Total Flytning
Hvedevænget 35
4700 Næstved
CVR: 32071740
Tlf. 40688777
FlytteSpecialisten Syd
Smedevænget 11
4700 Næstved
CVR: 29697892
www.flytte-specialisten.dk
Næstved Møbeltransport
Holløse Mølle Vej 7
4700 Næstved
CVR: 72846656
www.kj-hansson.dk


© 2019 - www.flytte-tilbud.dk - Kontakt