Flyttefirma Kokkedal

  • 3 gennemførte Kokkedal flytte tilbud
  • Få et erfarent flyttefirma
  • Spar hutigt 19 % på knaldgode flytte tilbud

Billig flyttefirma flytte tilbud

Eksempler på veje
i postnummer 2980

Pilevang
Brønsholmdalsvej
Højengen
Flintevej
Kokkedal Industripark
Lågegyde
Bakkedal
Holmegårdsparken
Enebærhaven
Engstien
Vejenbrødvej
Ullerødvej
Rypevænget
Hesselrødvej
Løvbjerggårdsvej
Lergrydevej
Jellerød Have
Brønsholm Kongevej
Lærkehaven
Egedalsvænge

Få 3 flytte tilbud på flyttefirma i Kokkedal. Spar 20%

Ved hjælp af formularen som du finder ved at klikke på den grønne knap, kan du indhente dine flytte tilbud. Når du har indsendt din opgave, vil vi gennemgå den og sende den ud til de flyttefirmaer i Kokkedal området, som vi vurderer, vil være de bedst egnede til at løse din flytteopgave.
Vi tilbyder at gøre al arbejdet med at indhente flyttetilbud på et kvalitetsbevidst flyttefirma i Kokkedal. Det eneste du skal er, at indtaste din opgave i kontaktformularen på under 3 minutter. Dette er den absolut nemmeste måde at få tilbud fra flyttefirmaer i Kokkedal på.
Bestil erfaren bistand til udførelse af dine udskudte flytteopgaver til yderst ekstraordinære priser. Vi finder absolut gratis og lynhurtigt tre hammerfede flyttetilbud i Kokkedal fra billige flyttefirmaer. Det er let og hurtigt at anvende denne flyttemandservice og flytteforretningerne ordner alle slags flytteopgaver hvor som helst i Kokkedal.

En grøn tilladelse

Firmakørsel kræver også en særlig tilladelse, når den tilladte totalvægt overstiger 6 tons. Disse tilladelser til at transportere gods omfatter imidlertid kun registrerede ejere eller lejere af køretøjet. Antallet af firmabiler med tilladt totalvægt over 6 tons var i 2008 14.220.
Der er visse krav til en ansøgers økonomiske baggrund for at opnå godkendelse til at få grøn tilladelse, ligesom der er krav til visse faglige kvalifikationer samt et såkaldt vandelskrav, som hindrer visse straffede personer adgang. Ingen af kravene synes dog synderligt restriktive.
I betragtning af branchens relativt små indtjeningsmarginaler og karakteren af virksomheden, hvad angår risiko fra interne som eksterne forhold, vurderes den typiske konsolidering, som finder sted at være i underkanten af det rimelige, såvel set fra den enkelte flyttemand, som fra kunder og kreditorer.

Benyt dig af denne gratis tjeneste

Flyttefirmaer i Kokkedal hjælper (også) gerne med at flytte til udlandet f.eks.:
  • Sverige
  • Norge
  • Tyskland
  • England
  • Thailand

Flyttefirmaer Kokkedal eksempler:

Flex Flyt
Blåbærhaven 16
2980 Kokkedal
CVR: 39814447
Transporten v/ Torben Esmann
Egedalsvænge 48
2980 Kokkedal
CVR: 30320395
Tlf. 30296131
Vognmand Poul Anker A/S
Tornehaven 1
2980 Kokkedal
CVR: 20133880
Tlf. 49146012