Flyttefirma Kokkedal

  • 3 favorable flytte tilbud på Kokkedal flyttefirma
  • Bestil et troværdigt dygtigt flyttefirma
  • Spar hutigt 23 pct på et finy flytte tilbud

Billig flyttefirma flytte tilbud

Veje 2980 Kokkedal

Strandvejen
Jellerødvænge
Vibe Alle
Egeparken
Dalgårdsvej
Højager
Lærkevej
Egevangen
Skovengen
Egholmsvej
Hvedevænget
Brønsholm Kongevej
Avderødvej
Løvbjerggårdsvej
Karlebovej
Egedalsvænge
Kokkedal Stationsvej
Skovbrynet
Pilevang
Mørkelmosevej

Få 3 flytte tilbud på flyttefirma i Kokkedal. Spar 20%

Ved hjælp af formularen som du finder ved at klikke på den grønne knap, kan du indhente dine tilbud. Når du har indsendt din opgave, vil vi gennemgå den og sende den ud til de flyttefirmaer i Kokkedal området, som vi vurderer, vil være de bedst egnede til at løse din flytteopgave.
Vi tilbyder at gøre al arbejdet med at indhente flyttetilbud fra kvalitetsbevidste flyttefirmaer i Kokkedal. Det eneste du skal er, at indtaste din opgave i kontaktformularen på under 3 minutter. Dette er den absolut nemmeste måde at få tilbud fra flyttefirmaer i Kokkedal på.
Bliv kontaktet af en flyttemand, med et gratis og uforpligtende flyttetilbud på din opgave. Vælg det bedste tilbud, ud fra de tilbud du har modtaget og få startet din opgave. Jo før du opretter din Kokkedal flytteopgave, jo før kan du få udført den. Få det hellere overstået allerede i dag!

En grøn tilladelse

Firmakørsel kræver også en særlig tilladelse, når den tilladte totalvægt overstiger 6 tons. Disse tilladelser til at transportere gods omfatter imidlertid kun registrerede ejere eller lejere af køretøjet. Antallet af firmabiler med tilladt totalvægt over 6 tons var i 2008 14.220.
Der er visse krav til en ansøgers økonomiske baggrund for at opnå godkendelse til at få grøn tilladelse, ligesom der er krav til visse faglige kvalifikationer samt et såkaldt vandelskrav, som hindrer visse straffede personer adgang. Ingen af kravene synes dog synderligt restriktive.
I betragtning af branchens relativt små indtjeningsmarginaler og karakteren af virksomheden, hvad angår risiko fra interne som eksterne forhold, vurderes den typiske konsolidering, som finder sted at være i underkanten af det rimelige, såvel set fra den enkelte flyttemand, som fra kunder og kreditorer.

Benyt dig af denne gratis tjeneste

Flyttefirmaer i Kokkedal hjælper (også) gerne med at flytte til udlandet f.eks.:
  • Sverige
  • Norge
  • Tyskland
  • England
  • Thailand

Eksempel på lokal flyttefirma i Kokkedal

Vognmand Poul Anker A/S
Tornehaven 1
2980 Kokkedal
CVR: 20133880
Hjemmeside
Vognmand Flemming Boas Fich
Jellerød Have 23
2980 Kokkedal
CVR: 29353557
Hjemmeside
Ove Nicolaisen Transport
Fasanvænget 494
2980 Kokkedal
CVR: 24993795
Hjemmeside