Flytte-tilbud.dk

Flyttefirma Holbæk


Billig flyttefirma flyttemand tilbud

Eksempler på veje
fra Holbæk

Mosevang
Hellestrupvej
Engvang
Æblevej
Bjerget
Vølunden
Bøgehaven
Møllevej
Hørby Færgevej
Lærkevang
Lundehusvej
Blåbærvej
Hvedemarken
Henrik Thottsvej
Østervænget
Platanvej
Vænget
Skætterivej
Bakkekammen
Fjordgårdsvej

Få 3 fine flytte tilbud på billigt flyttefirma i Holbæk

Har du brug for en kompetent og velrenommeret flyttemand i postnr 4300 Holbæk? Du kan nemt sammenligne flyttefirmaer online og få mere end 25 procent i drøngod rabat. Her på vores unikke online flyttetjeneste vil vi tilbyde, at lokalisere 2-3 stærke flytte tilbud fra rutinerede billige flyttefirmaer i nærheden af dig.
Rutinerede bundsolide eksperter kan ordne flytteopgaven her på Flytte-tilbud.dk. På to-tre hverdage kontakter de 3 bedst egnede flyttevirksomheder dig med deres sammenlignelige flyttetilbud. Beskriv flytteopgaven i onlineskemaet (det tager ca 7½ minut).
Der er mange, der vælger at flytte selv men ikke har den ekspertise eller energi som skal til: Derfor bør man i de fleste tilfælde overlade flyttearbejdet til et professionelt flyttefirma i Holbæk. Et professionelt flyttefirma kan også udføre flytningen på betydelige kortere tid end hvis du selv går i gang.

Flyttefirmaer godkendte som lærepladssteder

I dag er de flyttefirmaer, der er godkendte som lærepladssteder, via EUD-uddannelsen til Flyttechauffør, med til løbende at skabe en veluddannet gruppe unge, hvorfra der kan rekrutteres nye faste medarbejdere. Desuden sker det også via de flyttefolk, der så at sige får en opgradering via de AMU-kurser, der med jævne mellemrum finder sted på Landtransportskolen i Avedøre.
I begyndelsen var de sikret minimum 4 timers arbejde. Senere blev det sat op til 6 timer. Men hvis der var en flytning, skulle der ikke være ret lang afstand, før det blev til mere end 8 timers arbejdsdag, så på den måde blev tingene for det meste til en fuld beskæftigelse for den ledige flyttemand.

Lad dygtige flyttefirmaer slås om din opgave

I Holbæk kommune kan du indhente 3 flyttetilbud uanset hvor du bor:
  • Hagested
  • Stigs Bjergby
  • Regstrup
  • Kirke Eskildstrup
  • VipperødFlyttefirmaer Holbæk eksempel:

RH Flyt & Transport
Højvang 2
4300 Holbæk
CVR: 21590673
www.rh-flyt.dk
Flyttemand Olsen
Højvang 2
4300 Holbæk
CVR: 34093598
www.flyttemandvagnolsen.dk
Mesterflyt ApS
Rørvangsvej 43
4300 Holbæk
CVR: 38662619
www.mesterflyt.dk


© 2019 - www.flytte-tilbud.dk - Kontakt