Flytte-tilbud.dk

Flyttefirma Fyn


Billig flyttefirma flyttemand tilbud

Eksempler på veje
fra Fyn

Østergårds Allé
Syrenvej
Åkanden
Ådalsvej
Thordahls Allé
Solvej
Villasmindevej
Niels Juels Allé
Skovalléen
Thujavej
Romerdalen
Violvænget
Ruegyden
Tingløkkehaven
Store Markvej
Prins Gorms Vænge
Stensvang
Prins Olufs Vænge
Svinget
Rosenbækken Havekoloni

Flyttefirma på Fyn - få gratis 3 stærkte flytte tilbud

Lad professionelle og 1. klasses specialister på Fyn påtage sig din flytte opgave. Vil du gerne undgå at skulle bruge tid på flytterengøring, butiksflytninger eller interne flytninger, så få gerne 3 tiltalende specialtilbud. Det er nemt at spare penge (op til 13 %) på 3 fantastiske førsteklasses flyttetilbud.
Få en velegnet flyttemand til at påtage sig flytningen her på siden. Vi samarbejder med udvalgte og godkendte flyttefirmaer over hele landet - også på Fyn. I løbet af 2-4 arbejdsdage kontakter de tre udvalgte flyttevirksomheder dig med deres optimale kanon flytte tilbud. Betal ikke en skyhøj pris for en seriøs specialist på Fyn.
Vælg et af flyttebuddene og få lige ved 13% i bedre rabat på din flyttemandopgave. Oplys om flytteopgaven detaljeret så flyttefirmaerne hurtigere kan vurdere, om de har tid til at udforme uimodståelige tilbud på din flytteopgave. Her kan du spare penge på et energisk og troværdigt flyttefirma på Fyn.

Forbrugerbeskyttelse og flyttefaget

I 1996 rettede Forbrugerstyrelsen en henvendelse til Dansk Møbeltransport Forening for at komme i gang med et samarbejde, hvilket man straks tog imod. Bestyrelsen gik i gang med at revidere de eksisterende Almindelige Bestemmelser i samråd med Forbrugerstyrelsens jurister.
Revisionen blev som tidligere nævnt først færdig i 2002. Samtidig fik Dansk Møbeltransport Forening i stigende grad anmodninger om at stille syns- og skønsmænd til rådighed i ankesager, hvor enten en flytteforretning eller en kunde følte sig forurettet.
I den forbindelse har Dansk Møbeltransport Forening kunnet glæde sig over, at foreningens medvirken ofte er blevet nævnt, når der har verseret sager i pressen om forbrugere, der er blevet dårligt behandlet af useriøse flytteforretninger. På den måde har samarbejdet med Forbrugerstyrelsen været med til at give Dansk Møbeltransport Forening en blåstempling.

Spar mindst 20% på din opgave

Lederkursus på Fyn for Dansk Møbeltransport Forenings medlemmer:
  • Samarbejde
  • Salg
  • Aktiv personaleledelse
  • Kørselstilrettelæggelse
  • Kalkulation
  • ReklamationerFyn flyttefirmaer eksempel:

Fyns Flytteforretning ApS
Stat-Ene-Vej 135
5250 Odense SØ
CVR: 26045452
www.fyns-flyt.dk
Flyttefirma Danmark ApS
Faaborgvej 1
5250 Odense SV
CVR: 38755870
www.flyttefirmadanmark.dk
AAB Flytteforretning
Teglværksvej 23
5250 Odense SØ
CVR: 25904877
www.audlejning.dk


© 2019 - www.flytte-tilbud.dk - Kontakt