Flyttefirma Fyn

  • 3 godkendte flytte tilbud på Fyn flyttefirma
  • Bestil et rutineret rutineret flyttefirma
  • Spar nemt 11 procent på et fortræffeligt flytte tilbud

Billig flyttefirma flytte tilbud

Veje 5250 Fyn

Rousehøjvej
Rughøjvænget
Skovalléen
Sandknøsen
Porsevænget
Thujavej
Smallemålet
Zachariasvænget
Toves Allé
Nils Erlings Allé
Stærmosevej
Prins Gorms Vænge
Niels Juels Allé
Vangelystvej
Svinget
Planteskolevænget
Sædekildegårdvej
Vosemosegyden
Sorgenfri Allé
Virkensbjerget

Flyttefirma på Fyn - få gratis 3 stærkte flytte tilbud

Flytte-tilbud.dk har specialiseret sig i at formidle flytteopgaver for såvel private som erhverv. Sammen med vores netværk af hundredevis af flyttefirmaer landet over, har vi gennem årene hjulpet mange danskere med at finde den helt helt rigtige flyttemand til deres flytteprojekt.
På baggrund af det udfyldte kontaktskema indhenter vi tre flyttetilbud fra lokale flyttefirmaer på Fyn, der matcher dine behov og kriterier bedst muligt. Vores store net af tilknyttede samarbejdspartnere på Fyn muliggør, at vi nent kan finde tre effektive flyttefirmaer til lige præcis din flytteopgave.
Blandt disse specialister er der både mindre selvstændige flyttefirmaer og helt store flytteforretninger. Det betyder, at vi kan imødekomme selv de mest specifikke og skæve forespørgsler på kompetent flyttehjælp. Indtast din flytteopgave på Fyn i dag og få 3 skræddersyede tilbud i løbet af et par dage.

Forbrugerbeskyttelse og flyttefaget

I 1996 rettede Forbrugerstyrelsen en henvendelse til Dansk Møbeltransport Forening for at komme i gang med et samarbejde, hvilket man straks tog imod. Bestyrelsen gik i gang med at revidere de eksisterende Almindelige Bestemmelser i samråd med Forbrugerstyrelsens jurister.
Revisionen blev som tidligere nævnt først færdig i 2002. Samtidig fik Dansk Møbeltransport Forening i stigende grad anmodninger om at stille syns- og skønsmænd til rådighed i ankesager, hvor enten en flytteforretning eller en kunde følte sig forurettet.
I den forbindelse har Dansk Møbeltransport Forening kunnet glæde sig over, at foreningens medvirken ofte er blevet nævnt, når der har verseret sager i pressen om forbrugere, der er blevet dårligt behandlet af useriøse flytteforretninger. På den måde har samarbejdet med Forbrugerstyrelsen været med til at give Dansk Møbeltransport Forening en blåstempling.

Spar mindst 20% på din opgave

Lederkursus på Fyn for Dansk Møbeltransport Forenings medlemmer:
  • Samarbejde
  • Salg
  • Aktiv personaleledelse
  • Kørselstilrettelæggelse
  • Kalkulation
  • Reklamationer

Eksempel på lokal flyttefirma i Fyn

Flyttefirma Danmark
Faaborgvej 1, Dalum
5250 Odense SV
CVR: 34545669
Hjemmeside
Åløkke Flytteforretning
Faaborgvej 7, Dalum
5250 Odense SV
CVR: 20512970
Hjemmeside
Trans-Move
Dalumvej 10
5250 Odense SV
CVR: 38303333
Hjemmeside