Flyttefirma Fyn

  • 3 velegnede Fyn flytte tilbud
  • Find et faguddannet flyttefirma
  • Spar let 15 procent på økonomiske flytte tilbud

Billig flyttefirma flytte tilbud

Vejnavne i
postnummer 5250

Æblebakken
Åkanden
Solskinsvej
Vester Allé
Nielstrupvej
Prins Olufs Vænge
Tinas Allé
Ådalslunden
Violvænget
Naurvænget
Romerdalen
Solskinshøjen
Rughøjvænget
Tingløkkevej
Ravnebjerggyden
Vosemosevej
Zachariasvænget
Prins Aages Allé
Vosemosegyden
Stensvang

Flyttefirma på Fyn - få gratis 3 stærkte flytte tilbud

Flytte-tilbud.dk har specialiseret sig i at formidle flytteopgaver for såvel private som erhverv. Sammen med vores netværk af hundredevis af flyttefirmaer landet over, har vi gennem årene hjulpet mange danskere med at finde den helt helt rigtige flyttemand til deres flytteprojekt.
På baggrund af det udfyldte kontaktskema indhenter vi tre flyttetilbud fra lokale flyttefirmaer på Fyn, der matcher dine behov og kriterier bedst muligt. Vores store net af tilknyttede samarbejdspartnere på Fyn muliggør, at vi nent kan finde tre effektive flyttefirmaer til lige præcis din flytteopgave.
Blandt disse specialister er der både mindre selvstændige flyttefirmaer og helt store flytteforretninger. Det betyder, at vi kan imødekomme selv de mest specifikke og skæve forespørgsler på kompetent flyttehjælp. Indtast din flytteopgave på Fyn i dag og få 3 skræddersyede tilbud i løbet af et par dage.

Forbrugerbeskyttelse og flyttefaget

I 1996 rettede Forbrugerstyrelsen en henvendelse til Dansk Møbeltransport Forening for at komme i gang med et samarbejde, hvilket man straks tog imod. Bestyrelsen gik i gang med at revidere de eksisterende Almindelige Bestemmelser i samråd med Forbrugerstyrelsens jurister.
Revisionen blev som tidligere nævnt først færdig i 2002. Samtidig fik Dansk Møbeltransport Forening i stigende grad anmodninger om at stille syns- og skønsmænd til rådighed i ankesager, hvor enten en flytteforretning eller en kunde følte sig forurettet.
I den forbindelse har Dansk Møbeltransport Forening kunnet glæde sig over, at foreningens medvirken ofte er blevet nævnt, når der har verseret sager i pressen om forbrugere, der er blevet dårligt behandlet af useriøse flytteforretninger. På den måde har samarbejdet med Forbrugerstyrelsen været med til at give Dansk Møbeltransport Forening en blåstempling.

Spar mindst 20% på din opgave

Lederkursus på Fyn for Dansk Møbeltransport Forenings medlemmer:
  • Samarbejde
  • Salg
  • Aktiv personaleledelse
  • Kørselstilrettelæggelse
  • Kalkulation
  • Reklamationer

3 flyttefirmaer i 5250 Fyn

CT Flyt & Service Vest ApS
Cikorievej 42
5250 Odense SØ
CVR: 39236796
www.ctflytogservice.dk
Odense Flytteforretning af 2011
Dalumvej 71
5250 Odense SV
CVR: 20751746
Tlf. 86862623
AAB Flytteforretning
Teglværksvej 23
5250 Odense SØ
CVR: 25904877
www.audlejning.dk