Flyttefirma Furesø

 • 3 konkurrencedygtige flytte tilbud på Furesø flyttefirma
 • Bestil et faguddannet faglærd flyttefirma
 • Spar op til 28 % på et sikkert flytte tilbud

Billig flyttefirma flytte tilbud

Eksempler på
Furesø vejnavne

Nøglegårdsvænge
Lyngbakken
Oldvej
Nymøllevej
Solbakken
Stengårdsvej
Idrætsvej
Vildroseparken
Ahornvej
Lynge Bytorv
Kirkevangen
Folebjerggårdsvej
Vinkelvej
Krobakken
Mosevang
Bastrupvej
Æblebakken
Uggeløse Skovvej
Svanevej
Uggeløsegård

3 flytte tilbud på billigt flyttefirma i Furesø kommune

Er du på udkig efter et effektivt og billigt flyttefirma i Furesø kommune, så er du kommet til det rette sted. Det kan være ret svært og besværligt selv at skulle finde den helt rette flyttemand i Furesø kommune, som hurtigt og kompetent kan hjælpe dig videre med dit flytteprojekt.
Det vil vi her på Flytte-tilbud.dk gerne hjælpe dig med! Her på siden kan du forklare, hvilken opgave du har brug for flytte hjælp til, hvorefter relevante flyttefirmaer i Furesø kommune selv kontakter dig. Det er gratis og helt uforpligtende for dig som opgaveopretter.
Husk - Du bliver kun kontaktet af anerkendte og godkendte flyttefirmaer i Furesø kommune. Benyt vores gratis onlineservice og spar både penge og tid ved at lade os indhente gode tilbud til dig. Indsend din flytteopgave hurtigst mulig og få 3 supertilbud i løbet af et par dage.

Dansk Transport og Logistik (DTL)

Dansk Transport og Logistik (DTL) og International Transport Danmark (ITD) har med støtte fra Færdselsstyrelsen udgivet et Best Practice katalog med gode eksempler på netværk og samarbejder samt en tilhørende håndbog.
Materialet er udarbejdet i samarbejde med Institut for Transportstudier. En række flyttevirksomheder har deltaget i arbejdet i en fokusgruppe, gennem deltagelse i en workshop samt ikke mindst ved at bidrage med erfaringer fra egen virksomhed.
Håndbogen og kataloget henvender sig til den enkelte flyttemandsvirksomhed, som ønsker at udvikle sine eksisterende samarbejder og netværk eller at etablere helt nye samarbejder og netværk. Best Practice kataloget præsenterer andre virksomheders erfaringer til inspiration og eftertanke.

Øgenavne blandt flyttefolk

Øgenavne blandt flyttearbejdere var tidligere mere reglen end undtagelsen. Et øgenavn opstod ikke ud af ingenting. Med bund i tørst, politisk tilhørsforhold, uheldige hændelser i en arbejdssituation m.m. kunne en mand hurtigt få et navn, der var kendt i inderkredsen. Mere eller mindre flatterende øgenavne som disse taler vel for sig selv:
 • Sprit-Valde
 • Jul-Sutsko
 • Ras-Molbo
 • Ras-Fan it Mig
 • Røde Niels
 • Bette Mandag
 • Skæve Thorvald
 • Amerikaneren

Udvalgt flyttefirma fra 3540

Vognmand Kai Nielsen
Bastrupvej 18
3540 Lynge
CVR: 49063415
Hjemmeside
Ole Jensen Transport A/S
Vildroseparken 34
3540 Lynge
CVR: 25333543
Hjemmeside
J D Transport
Slangerupvej 22
3540 Lynge
CVR: 20189576
Hjemmeside