Flytte-tilbud.dk

Flyttefirma Furesø


Billig flyttefirma flyttemand tilbud

Lokale vejnavne
Furesø

Rosenlundvej
Idrætsvej
Solvænget
Kløvermarken
Barresøvej
Egevangen
Nøglegårdsvej
Mejeribakken
Sandkildevej
Nymøllevej
Oldvej
Vassingerødvej
Vrålyngen
Lynge Møllevej
Vejrmøllevej
Krogenlundvej
Baunedalen
Uggeløsegård
Bygmarken
Gl Vassingerødvej

3 flytte tilbud på billigt flyttefirma i Furesø kommune

Indtast din flytteopgave detaljeret så flyttefirmaerne i en fart kan bestemme sig for, om de har tid til at byde på din flytteopgave. Modtag solid assistance til løsning af de udskudte flytteopgaver til yderst prisfaste priser. Få gratis kontakt med et ansvarsbevidst flyttefirma her på siden Flytte-tilbud.dk.
Find lynhurtigt den perfekte pris på din flytteopgave på ingen tid - desuden med ultra god rabat. Inden for ganske kort tid får gratis 3 uimodståelige tilbud på professionel flyttearbejde. Det er lidt tidskrævende at stå for en flytning selv - bestil hellere nogle tiltalende tilbud.
Husk - Du bliver kun kontaktet af anerkendte og godkendte flyttefirmaer i Furesø kommune. Benyt vores gratis onlineservice og spar både penge og tid ved at lade os indhente gode tilbud til dig. Indsend din flytteopgave hurtigst mulig og få 3 super flytte tilbud i løbet af et par dage.

Dansk Transport og Logistik (DTL)

International Transport Danmark og Dansk Transport og Logistik har i fællesskab udgivet et Best Practice katalog med gode eksempler på samarbejder og netværk, dertil en tilhørende faghåndbog.
Materialet er udarbejdet i samarbejde med Institut for Transportstudier. En række flyttevirksomheder har deltaget i arbejdet i en fokusgruppe, gennem deltagelse i en workshop samt ikke mindst ved at bidrage med erfaringer fra egen virksomhed.
Kataloget og håndbogen er henvendt sig til alle de flytteforretninger, der ønsker at fortsætte med at udvikle allerede eksisterende netværk og igangværende samarbejder eller som ønsker at etablere nye samarbejder og netværk. Best Practice kataloget præsenterer andre virksomheders erfaringer til inspiration og eftertanke.

Øgenavne blandt flyttefolk

Øgenavne blandt flyttearbejdere var tidligere mere reglen end undtagelsen. Et øgenavn opstod ikke ud af ingenting. Med bund i tørst, politisk tilhørsforhold, uheldige hændelser i en arbejdssituation m.m. kunne en mand hurtigt få et navn, der var kendt i inderkredsen. Mere eller mindre flatterende øgenavne som disse taler vel for sig selv:
  • Sprit-Valde
  • Jul-Sutsko
  • Ras-Molbo
  • Ras-Fan it Mig
  • Røde Niels
  • Bette Mandag
  • Skæve Thorvald
  • AmerikanerenFuresø flyttefirmaer eksempel:

N.E.K ApS
Vassingerød Bygade 8
3540 Lynge
CVR: 38583913
J&J Multiservice
Vassingerød Bygade 46
3540 Lynge
CVR: 30846303
www.jjmultiservice.dk
Vognmand Kai Nielsen
Bastrupvej 18
3540 Lynge
CVR: 49063415
Tlf. 48188119


© 2019 - www.flytte-tilbud.dk - Kontakt