Flyttefirma Falster

  • 3 prisfaste Falster flytte tilbud
  • Få et robust flyttefirma
  • Spar let 13 % på velegnede flytte tilbud

Billig flyttefirma flytte tilbud

Veje i postnummer 4840

Nyskolevej
Nebøllevej
Lyttehøjvej
Skerne Skovvej
Anisvænget
Sølvgade
Nyvej
Energivænget
Præstevænget
Kippingevej
Grønnevejen
Storstrømsvej
Engkærvej
Skerrisvej
Skovvænget
Lunden
Brovænget
Bogfinkevej
Bøstrupvej
Nr Alslev Stationsvej

Få gratis 3 flytte tilbud på et flyttefirma på Falster

Få 3 uforpligtende tilbud på en flytteopgave på Falster. Vi tilbyder at indhente tilbud på din flytteopgave fra kompetente flyttefirmaer over hele Falster. Før flyttefirmaerne kan give et retvisende flyttetilbud, kommer de gerne ud og besigtiger opgaven gratis. Intet er for stort og intet er for småt.
Vores tilknyttede team af faglærte flyttefirmaer og lærlinge udfører alle former for flytninger på Falster. Både opgaver for private, virksomheder, andels- og ejerforeninger, boligforeninger samt kunder, som har en abonnementsordning.
Her på siden kan du som kunde bestille et gratis og uforpligtende tilbud. Vi garanterer så, at vende tilbage indenfor 24 timer. Vi har tilpasset vort tilbudssystem, så man hurtigt og enkelt kan afsende en forespørgsel. Opret din flytteopgave på Falster på under 4 minutter!

Flyttechauffør efteruddannelser

Efteruddannelsen, der har en varighed af 5 dage, er besluttet i EU-regi. Det er i loven bestemt, at alle nuværende og fremtidige godschauffører hvert femte år skal have efteruddannelse.
For at afvikle uddannelsen for ca. 75.000 chauffører inden for 5 år og derefter løbende, blev de enkeltes fødselsdatoer bestemmende for, på hvilket tidspunkt den enkelte skal have det gennemført. At der nu er indført en lovpligtig efteruddannelse, skal ses på baggrund af et politisk ønske om at højne færdselssikkerheden og forbedre miljøet ved et rationelt brændselsforbrug.
Desuden er det et faktum, at antallet af færdselsskader er omvendt proportionalt med chaufførernes alder. Af samme grund er der da også indlagt en overbygning af 8 ugers varighed på den almindelige chaufføruddannelse i EUD-regi.

Vores samarbejdspartnere dækker hele Falster

  • Find det rigtige flyttefirma i dag
  • Godkendte flyttefolk står klar til din opgave
  • Modtag 3 seriøse tilbud i dag
  • Vi tilbyder at gøre hele arbejdet
  • Spar over 20% på din flytning

Vi finder de bedste flyttefirmaer

Vognmand Jakob Andreasen
Bjergvej 2, Nørre Vedby
4840 Nørre Alslev
CVR: 34397856
www.jakobandreasen.dk
Fragt Taxa ApS
Skovbyvej 30
4840 Nørre Alslev
CVR: 36973625
Vognmand Sonnie Pedersen
Nr Kirkebyvej 3
4840 Nørre Alslev
CVR: 27111149
Tlf. 20334943