Flytte-tilbud.dk

Flyttefirma Als


Billig flyttefirma flyttemand tilbud

Eksempler på veje
fra Als

Svalevej
Stationsvej
Skolegade
Solbærvej
Skovtoften
Strandvej
Søndermarken
Solvej
Ulbjerggade
Svingbjergvej
Stolbro Gade
Ved Vandtårnet
Søndergade
Vesterballe
Søstjerneparken
Thorsvej
Tyttebærvej
Slotsmosevej
Skomagergade
Sebbelundvej

Få gratis 3 flytte tilbud på et godt flyttefirma på Als

Inden for 2-3 arbejdsdage kontakter de tre mest entusiastiske flyttevirksomheder dig med deres sammenlignelige specialtilbud. Bestil en flyttemand, der har evnerne til at tage sig af flytningen på ingen tid. Vi sender aldeles gratis og lynhurtigt to-tre fortræffelige tilbud på Als fra topmotiverede flyttefirmaer.
Vi samarbejder udelukkende med effektive flyttefirmaer, og dermed kan vi love veludført flyttearbejde hver gang. Du har fundet internetsiden Flytte-tilbud.dk - portalen hvor man nemt kan få 2-3 personlige flyttetilbud. Modtag seriøs bistand til udførelse af de tiltrængte flytteopgaver til yderst suveræne priser.
Her sparer du penge (cirka 34%) på 3 rare udmærkede flytte tilbud. Du kan få gratis 3 optimale tilbud på din flytte opgave på Als fra seriøs flyttefirma. Energiske flyttefirmaer udfører f.ex. disse opgaver: møbelflytning, kontorflytninger, rydning af dødsbo og flytning af indbo.

En parkeringsbøde på 70.000 kr

De flyttebiler, der overholder gældende miljøcertificeringsregler får ved det periodiske syn et grønt miljøzonemærke anbragt i forruden. Så kan parkeringsvagterne hurtigt se, om den nu må holde i Amaliegade. Hvis det ikke er tilfældet, så falder der en bøde på 70.000 kr., så det er med at have orden i tingene.
De øgede EU-krav til motorernes udstødning faldt fra starten mange vognmænd lidt for brystet. Men direktør Ole Kihlstrøm, Windum-Hillerød Møbeltransport A/S gav i lndustriens Dagblad i 2005 udtryk for, at mange af firmaets faste kunder var blevet mere og mere miljøbeviste:
- De sparer både på el og vandforbruget. De er også kritiske med hensyn til valg af emballage. Derfor mener jeg, at vognmændene skal følge trop ... For mig handler ikke kun om at bevare et godt image. Jeg vil også gerne forbedre det.

Rensning for olie på betongulve

  • Få 3 tilbud fra dygtige firmaer
  • Effektive fagfolk står klar til din opgave
  • Indtast din opgave på under 4 minutter
  • Modtag 3 skarpe tilbud i dag
  • Benyt vores gratis service nu3 flyttefirmaer fra postnr. 6430

Nørulf Kabel ApS
Stolbro Gade 23
6430 Nordborg
CVR: 29782717
JM Bud- & Vikarservice K/S
Firhøjvej 6, Elstrup
6430 Nordborg
CVR: 25969073
Vognmand Verner Østergaard
Oksbøl Nørregade 4
6430 Nordborg
CVR: 18702371
Tlf. 74450353


© 2019 - www.flytte-tilbud.dk - Kontakt