Flyttefirma Als

  • 3 kontante Als flytte tilbud
  • Vi finder et kompetent flyttefirma
  • Spar nemt 12 procent på profitable flytte tilbud

Billig flyttefirma flytte tilbud

Veje i postnummer 6430

Vestertoften
Sandbjergvej
Studievej
Ærtebjergvej
Torvet
Østergade
Solsikkevej
Skadebjergvej
Tangshave
Spindelvej
Vandstedet
Tværvej
Svingbjergvej
Stevningnorvej
Stegvej
Sprogøvej
Tyttebærvej
Stenholt
Smedegade
Skomagergade

Få gratis 3 flytte tilbud på et godt flyttefirma på Als

Få gratis og nemt 3 attraktive tilbud fra flyttefirmaer på Als. Spar en masse penge og lad os gøre al det hårde arbejde med at skaffe tre godkendte flyttetilbud til dig. Du får udelukkende tilbud fra kvalitetskontrollerede flyttefirmaer fra Als, så du undgår dyre overraskelser.
Flyttefirmaerne konkurrerer med flere andre flyttefirmaer på Als om din flytteopgave. Det betyder at de tilbud du modtager, er rigtig konkurrencedygtige. Vores net af professionelle flyttefirmaer på Als dækker alle områder indenfor flyttefaget.
Det betyder, at vi kan håndtere alle typer af flytteopgaver, store som små, nemme som svære. Uanset om du mangler en billig flyttemand til en nem opgave som flytning af 10 flyttekasser, eller du har en kompliceret industriopgave, så finder vi de rigtige flyttefirmaer på Als, der er specialister i lige netop din flytteopgave

En parkeringsbøde på 70.000 kr

De flyttebiler, der overholder gældende miljøcertificeringsregler får ved det periodiske syn et grønt miljøzonemærke anbragt i forruden. Så kan parkeringsvagterne hurtigt se, om den nu må holde i Amaliegade. Hvis det ikke er tilfældet, så falder der en bøde på 70.000 kr., så det er med at have orden i tingene.
De øgede EU-krav til motorernes udstødning faldt fra starten mange vognmænd lidt for brystet. Men direktør Ole Kihlstrøm, Windum-Hillerød Møbeltransport A/S gav i lndustriens Dagblad i 2005 udtryk for, at mange af firmaets faste kunder var blevet mere og mere miljøbeviste:
- De sparer både på el og vandforbruget. De er også kritiske med hensyn til valg af emballage. Derfor mener jeg, at vognmændene skal følge trop ... For mig handler ikke kun om at bevare et godt image. Jeg vil også gerne forbedre det.

Rensning for olie på betongulve

  • Få 3 tilbud fra dygtige firmaer
  • Effektive fagfolk står klar til din opgave
  • Indtast din opgave på under 4 minutter
  • Modtag 3 skarpe tilbud i dag
  • Benyt vores gratis service nu

Eksempler på flyttefirmaer i 6430 Als

Vognmand Verner Østergaard
Oksbøl Nørregade 4
6430 Nordborg
CVR: 18702371
Tlf. 74450353
FA Kurer
Turøvej 42
6430 Nordborg
CVR: 27552234
Tlf. 20721803
JM Bud- & Vikarservice K/S
Firhøjvej 6, Elstrup
6430 Nordborg
CVR: 25969073