Flyttefirma i Kastrup

  • Få 3 friske tilbud på flyttefirma i Kastrup
  • Udfyld formularen på under 5 minutter
  • Spar 25 pct på et effektivt flyttefirma

Få 3 Flyttefirma tilbud

Det professionelle flyttearbejde kræver ekspertviden

13. december 2017. På dette site kan vi skaffe dig et rigtig godt skræddersyet tilbud på din aktuelle flytteopgave i Kastrup. Vi sender dig 3 aldeles uforpligtende flyttetilbud som du kan gennemse i ro og mag. Før vi kan levere dig konkrete tilbud, har vores flyttefirmaer i Kastrup dog gerne brug for at se lidt nærmere på opgaven.
De vil derfor kontakte dig snarest muligt for at aftale en dag, hvor I hurtigt kan tale jobbet igennem. Inden flytningen bør du få en kompetent gennemgang af dit konkrete behov. Vores samarbejdspartnere i Kastrup rådgiver gerne om flyttekasser og pakketeknikker, så flytningen kommer til at forløbe helt perfekt.
Det er også muligt at lade flyttefirmaet stå for at nedpakning/udpakning af dine ejendele, og så stiller de selvfølgelig det nødvendige antal flyttekasser til rådighed. Du kan også selv pakke ned og lade flyttefirmaet pakke ud, hvis du kan se, at din tid vil blive bedre brugt på noget andet.

De store ældre speditionsvirksomheder

Der er et nært samarbejde mellem flyttefirmaerne og Bilspedition, mens det er begrænset, hvor meget materiel koncernen selv ejer. Risikoprofilen blev dog ændret radikalt, da Bilspedition gik ind i rederivirksomhed i 1988.
Begge disse transportvirksomheder har med den særlige styrke, der ligger i det nære forhold til flyttefirmaerne, på forholdsvis kort tid opnået størrelser, hvor de konkurrerer med de største blandt de rene speditionsvirksomheder.
De store relativt ældre speditionsvirksomheder, som har haft en dominerende position gennem mange år, har opbygget denne position på grundlag af et godt internationalt agentnet. Netop Samson Transports gode internationale agentnet har været medvirkende til virksomhedens evne til at skaffe indgående returgods, som har givet et godt afkast af ekspeditionsgebyrer samt god udnyttelse af transportørernes materiel.

Få hjælp til alle dine opgaver ved en flytning

Rutinerede flyttefirmaer i Kastrup hjælper dig med alle de opgaver, du måtte have i forbindelse med din flytning:
  • Flytning af indbo
  • Produktionsflytninger
  • Salg af flyttekasser
  • Tømning af dødsbo
  • Besøg af flyttekonsulent

Få 3 Flyttefirma tilbud


Eksempler på flyttefirma i 2770 Kastrup
Express-Flyt
Højskole Alle 18
2770 Kastrup
CVR: 31728487
Hjemmeside
Per Andersen A/S
Kirstinehøj 11
2770 Kastrup
CVR: 21295280
Hjemmeside
Viflytter.dk
Crilles Tønnesens Alle 12
2770 Kastrup
CVR: 36156546
Hjemmeside