Flyttefirma Sønderborg

  • 3 fede Sønderborg flytte tilbud
  • Tilbud på et robust flyttefirma
  • Spar omkring 13 procent på bindende flytte tilbud

Billig flyttefirma flytte tilbud

6400 Sønderborg
vejnavne

Mosevej
Nørrekobbel
Nordvestkajen
Nybølvej
Jeppe Aakjærs Vej
Kærhalvø Sti
Nørremark
Hørmarken
Mejerivænget
Mellemløkke
Morbærhegnet
Mommarkvej
Irisbakken
Lysvang
Madehusvej
Morsøvej
Johanne Hansens Vej
Margretheparken
Langbrogade
Oversøvej

Billig flytte tilbud på Sønderborg flyttefirma

Få lynhurtigt den rigtige pris på din flytte opgave på kort tid - desuden med virkelig god rabat. Rutinerede flyttefirmaer arbejder med bl.a. disse opgaver: erhvervsflytninger, kontorflytninger og tømning af konkursbo. Indtast flytteopgaven detaljeret så flyttefirmaerne i en fart kan afgive konkrete tilbud på flytteopgaven.
Betal ikke for høj en pris for en ansvarsbevidst specialist i 6400 Sønderborg. Med vores super online flytteservice vil vi tilbyde, at finde to-tre gode flytte tilbud på lokal billig flyttefirma i nærheden af dig. Her sparer du mange penge på en rutineret flyttemand i 6400 Sønderborg.
Her får du gratis det fedeste tilbud på din flytte opgave i Sønderborg fra professionelle flyttefirmaer. Bestil 3 mega gode flyttemandtilbud på f.ex. flytning af våbenskab, flytterengøring, fogedopgaver eller tømning af dødsbo. Hader du at skulle bruge kræfter på flytning af ejendele, så bestil gerne 3 flytte tilbud.

Euro-normer og miljøzoner

Euronormen har en nær sammenhæng med de miljøzoner, der i løbet af 00-erne blev gennemført i flere og flere større byer i Europa for at nedbringe partikelforureningen, der især var stigende i trafiktætte byområder.
I Danmark trådte loven om miljøzoner i kraft 1 . januar 2007. Den gav mulighed for, at kommunerne København, Frederiksberg, Århus, Aalborg og Odense kunne indføre miljøzoner i større sammenhængende byområdet med betydelig tung trafik for dieseldrevne lastbiler over 3 1/2 ton.
De flyttebiler, der overholder ovennævnte certificeringsregler før i forbindelse med det periodiske syn et grønt miljøzonemærke, der bliver anbragt i forruden. Her kan det således nemt checkes, om flyttebilen har lov at køre i den pågældende zone.

Den nemme vej til at spare penge på et flyttefirma i Sønderborg

I Sønderborg kommune kan du få flyttetilbud overalt i kommunen:
  • Kværs
  • Skodsbøl
  • Ballebro
  • Fynshav
  • Rinkenæs

Flyttefirmaer Sønderborg eksempler:

Vognmand Martin Duus ApS
Mejsevænget 2
6400 Sønderborg
CVR: 38947648
BOX2DAY ApS
Agtoftsvej 3b
6400 Sønderborg
CVR: 35522409
www.box2day.dk
Bækkegaarden ApS / Grannegaard
Klinting 3
6400 Sønderborg
CVR: 26985099
www.baekkegaardenaps.dk