Flytte-tilbud.dk

Flyttefirma Odense


Billig flyttefirma flyttemand tilbud

Vejnavne i
postnummer 5000

Borgervænget
Ahlmannsvej
Gormsgade
Fjordsgade
Døckerslundsvej
Arkonavej
Hedvigslund Havekoloni
Bordingsvej
Enighedsvej
Gustav Johannsens Vej
Damhusvej
Grønnegade
Buchwaldsgade
Blæsenborg
Ansgargade
Drejøgade
Abigaelsvej
Fisketorvet
Asylgade
Agnetevej

Få 3 stærke flytte tilbud på billigt Odense flyttefirma

Hvis du har en flytteopgave i Odense, du ønskes udført af et anerkendt og billigt flyttefirma, så finder vi gerne 3 billige flytte tilbud til dig. Det eneste du behøver at gøre er, at udfylde tilbudsskemaet online på tre til fire minutter og indsende det til os.
Vi sparer dig for penge på en veletableret og professionel flyttemand i 5000 Odense. Vi lover at fremsende gratis det sikreste tilbud på dit flytte problem i Odense ved reelle flyttefirmaer. Lad udvalgte og faguddannede eksperter i Odense klare flytteopgaven.
Hader du at skulle bruge kræfter på produktionsflytninger, møbelopbevaring eller kontorflytninger, så skaf 3 tiptop tilbud. Find 3 særdeles gode flyttemandtilbud på for eksempel kontorflytninger, opbevaring på lagerhotel, flytning af møbler eller tømning af konkursbo. Inden for 2-4 dage kontakter de 3 mest pålidelige flyttefirmaer dig med deres fede kanontilbud.

Etiske regler for Dansk Møbeltransport Forening

Hvad angår forholdet til kunderne, skal Dansk Møbeltransport Forening medlemmer på opfordring udarbejde uforpligtende tilbud på en måde, så det er let for kunden at sammenligne med andre tilbud. Desuden skal opgaven selvfølgelig foregå som aftalt.
Det skal også gøres klart for kunden, hvad medlemmernes obligatoriske forsikring gælder, og tilbyde dem, der har behov for det, en udvidet All Risk forsikring. Endeligt skal medlemmerne i tilfælde af klager være kunden behjælpelig med at rede trådene ud og hurtigt få anmeldt eventuelle forsikringsskader.
Det påhviler også medlemmerne at have veluddannet personale, der i størst muligt omfang får mulighed for at deltage i de kurser, foreningen selv holder eller anbefaler. Køretøjer og materiel skal følge lovgivningens krav til sikkerhed m.m.

Betal ikke for meget for et flyttefirma

Flyttefirmaer i Odense flytter over hele byen - og også resten af Fyn for den sags skyld:
  • Næsby
  • Holmstrup
  • Neder Holluf
  • Marienlund
  • SnestrupFlyttefirmaer Odense eksempel:

Transportas.dk
Seebladsgade 2
5000 Odense C
CVR: 33991185
www.transportas.dk
Uffes Flyt
Døckerslundsvej 4
5000 Odense C
CVR: 39791749
Tlf. 42219221
Hjallese Flytteforretning
Hjallesevej 195
5000 Odense M
CVR: 26031664
Tlf. 66149024


© 2019 - www.flytte-tilbud.dk - Kontakt