Flyttefirma Nyborg

  • 3 prima flytte tilbud på Nyborg flyttefirma
  • Bestil et billigt faglærd flyttefirma
  • Spar op til 22 pct på et finy flytte tilbud

Billig flyttefirma flytte tilbud

Lokale vejnavne
Nyborg

Aunslev Kirkevej
Naurvænget
Kastanievænget
Ahornvænget
Holckenhavn
Dronningensvej
Fyrvej
Bygaden
Nydamsvej
Kissendrupvej
Ellebækgårdsvej
Christianslundsvej
Nybrogade
Forsytiavænget
Egernvænget
Alsvej
Mart. Rasmussensgade
Gl. Torv
Børge Jensens Plads
Byvej

Bestil gratis 3 flytte tilbud på billigt Nyborg flyttefirma

En standardflytning betyder normalt, at du selv pakker flyttekasserne og gør alt klar til flytning. Flyttefirmaerne sender minimum 2 flyttefolk ud til dig og de læsser dit indbo ud i bilen og emballerer det. Ved ankomst til den nye bolig, bærer flyttefolkene møblerne ind og sætter dem på plads efter din anvisning.
Du kan også vælge at have brug for at få opbevaret dit indbo på et tempererede lager, under betryggende/ordnede forhold. Det kan aftales, at flyttefirmaet flytter dit indbo til og fra lageret, eller du kan selv levere og afhente det igen. Der kan opnås rabataftale ved langtidsopbevaring i Nyborg.
Vores samarbejdspartnere er selvfølgelig medlem af DMF – Dansk Møbeltransport Forening – Det er din garanti for, at flytningen kommer til at forløbe perfekt under sikre professionelle forhold. Opret din flytteopgave nu og få 3 attraktive flyttetilbud i Nyborg allerede i dag.

Forbud mod flyttemand

For at kunne modtage EFG-elever i de enkelte flytteforretninger, blev der stillet forskellige krav. I første omgang blev ADAMS Transport Co., Lyngby Flytteforretning, Absalon, Silkeborg Flytteforretning, Øbro og Charlottenlund Flytteforretning godkendt.
Betegnelsen Flyttetekniker kom kun til at eksistere på papiret. Den endelige betegnelse blev Flyttechauffør. Helt slut var det dog endnu ikke med erhvervsbetegnelsen. På generalforsamlingen i 1982 kom det frem, at Ligestillingsrådet havde meddelt, at man ikke måtte benytte betegnelsen Flyttemand.
Som alternativer mente de, at man i stedet skulle benytte Flyttechauffør, Flyttearbejder eller Flyttetekniker. Egon Nielsens kommentar til den tilrettevisning var: “Det er fantastisk, at der er nogen, der i ramme alvor kan tage sådan noget alvorligt. Foreningen har meddelt, at man ikke har noget at indvende mod ændringen”.

Sammenlign flyttefirmaernes tilbud

Modtag 3 gratis tilbud fra flyttefirmaer i Nyborg kommune - uanset hvilken by, du bor i:
  • Ullerslev
  • Såderup
  • Sulkendrup
  • Lindeskov
  • Kissendrup

Eksempler på lokal Nyborg flyttefirma

Nyborg Flytteforretning
Nymarksvej 57
5800 Nyborg
CVR: 14091939
Hjemmeside
Østfyns Flytteforretning
Dampskibsmolen 3
5800 Nyborg
CVR: 21802093
Hjemmeside
Hjulby Vognmandsforretning
Tunnelvej 10 A, Hjulby
5800 Nyborg
CVR: 97321353
Hjemmeside