Flyttefirma Nyborg

  • 3 ypperlige Nyborg flytte tilbud
  • Få et lokalt flyttefirma
  • Spar hutigt 13 pct på flotte flytte tilbud

Billig flyttefirma flytte tilbud

Lokale vejnavne
Nyborg

Lindevej
Hirsevænget
Ladegårdsvej
Helgetoftevej
Lavendelvænget
Naurvænget
Helletoften
Fynsvej
Lollandsvej
Lærkeparken
Alleen
Dronningensvej
Børge Jensens Plads
Bøgevej
Pilehaven
Griffensund
Fiskerivej
Bryggerivej
Møllerparken
Kertemindevej

Bestil gratis 3 flytte tilbud på billigt Nyborg flyttefirma

Udnytter du internetportalen Flytte-tilbud.dk, kan du få mere end 26 procent i hurtig reduktion på flyttemandarbejdet. Bestil hurtigt den bedste pris på en flytte opgave på ingen tid - endda med ovenud god rabat. Vi sparer dig for tid og penge på et anerkendt og kvalitetssikret flyttefirma i 5800 Nyborg.
I løbet af ganske kort tid finder vi gratis 3 bedre flytte tilbud på veludført flyttearbejde. På 2-3 arbejdsdage kontakter de 3 mest entusiastiske flyttevirksomheder dig med deres personlige supertilbud. Hjemme kan du helt roligt evaluere alle de fremsendte flyttebud og så udpege det, du foretrækker.
Vores samarbejdspartnere er selvfølgelig medlem af DMF – Dansk Møbeltransport Forening – Det er din garanti for, at flytningen kommer til at forløbe perfekt under sikre professionelle forhold. Opret din flytteopgave nu og få 3 attraktive flyttetilbud i Nyborg allerede i dag.

Forbud mod flyttemand

For at kunne modtage EFG-elever i de enkelte flytteforretninger, blev der stillet forskellige krav. I første omgang blev ADAMS Transport Co., Lyngby Flytteforretning, Absalon, Silkeborg Flytteforretning, Øbro og Charlottenlund Flytteforretning godkendt.
Betegnelsen Flyttetekniker kom kun til at eksistere på papiret. Den endelige betegnelse blev Flyttechauffør. Helt slut var det dog endnu ikke med erhvervsbetegnelsen. På generalforsamlingen i 1982 kom det frem, at Ligestillingsrådet havde meddelt, at man ikke måtte benytte betegnelsen Flyttemand.
Som alternativer mente de, at man i stedet skulle benytte Flyttechauffør, Flyttearbejder eller Flyttetekniker. Egon Nielsens kommentar til den tilrettevisning var: “Det er fantastisk, at der er nogen, der i ramme alvor kan tage sådan noget alvorligt. Foreningen har meddelt, at man ikke har noget at indvende mod ændringen”.

Sammenlign flyttefirmaernes tilbud

Modtag 3 gratis tilbud fra flyttefirmaer i Nyborg kommune - uanset hvilken by, du bor i:
  • Ullerslev
  • Såderup
  • Sulkendrup
  • Lindeskov
  • Kissendrup

Udvalgte flyttefirmaer i postnummer 5800

Hjulby Vognmandsforretning
Tunnelvej 10 A, Hjulby
5800 Nyborg
CVR: 97321353
Tlf. 65361647
Vognmand Jørgen Larsen
Rønnebærvænget 4
5800 Nyborg
CVR: 27410561
Tlf. 65315911
Nyborg Flytteforretning
Elmevej 9
5800 Nyborg
CVR: 27163939
Tlf. 42327002