Flytte-tilbud.dk

Flyttefirma Nordfyn


Billig flyttefirma flyttemand tilbud

5210 Nordfyn
vejnavne

Ræveløkken
Pederstrupvej
Præstegårdsvænget
Lundsgårds Vænge
Rådyrvej
Sigmundvænget
Kærsangervænget
Lundsgårds Have
Rugårdsvej
Kildetoften
Løvsangervænget
Lærkevej
Sagavej
Mosevej
Nattergalevænget
Orionvænget
Musvågevej
Kærvangen
Rønnebærvangen
Korup Tværvej

Flyttehjælp med 3 flyttefirma flytte tilbud på Nordfyn

Det er ret træls at påtage sig flytningen selv - bestil i stedet nogle økonomiske tilbud. Få super flytte tilbud fra flyttefirmaer på at stå for flytteopgaven på Nordfyn. Undgå fusker firmaer - Brug vores professionelle service i dag. Faguddannede og energiske specialister gør sig parate til flytteopgaven.
Vores omfattende flytteforretningernetværk rummer veletablerede og udvalgte flyttefirmaer i hele Danmark - også på Nordfyn. Du har ramt håndværkerportalen Flytte-tilbud.dk, hvor du nemt kan indhente 3 hammerfede flyttetilbud. På Flytte-tilbud.dk sparer du penge på en kreativ og fleksibel fagmand på Nordfyn.
Vi skaffer udelukkende tilbud hos velrenommerede flyttefirma, og dermed indestår vi for seriøst flyttearbejde fra start til slut. Vores faglige netværk rummer potentielle og seriøse flyttefirmaer over hele det ganske land - også på Nordfyn. Oplys os om din flytteopgave i onlineformularen på under 9 minutter nu.

Forbrugerbeskyttelse

Allerede i begyndelsen af 1970-erne arbejdede Dansk Møbeltransport Forening for at få etableret et ankenævn for hele branchen. Det lykkedes ikke, fordi nogle mente, at det var erhvervets opgave.
Baggrunden for forslaget var bl.a., at man på den måde kunne få håndteret klager mere rationelt, så de ikke kom til at trække i langdrag, hvilket ingen havde nogen interesse i.
Desuden blev der i 1970-erne vedtaget en del forbrugerlovgivning, der havde givet sig udslag i oprettelsen af et Forbrugerklagenævn og en Forbrugerombudsmand, som Dansk Møbeltransport Forening var nødt til at forholde sig til. Men der kom til at gå flere år, før der skete egentlige forandringer.

Flyttefirmaer på hele Nordfyn står klar til at flytte for dig

Her er nogle få eksempler på byer på Nordfyn, hvor du kan få 3 tilbud på din flytteopgave:
  • Gamby
  • Bogense
  • Otterup
  • Skamby
  • MorudVi finder de bedste flyttefirmaer

Mr. Jones ApS
Lærkeparken 130
5210 Odense NØ
CVR: 36398949
Willy Hansen & Sønner ApS
Egestubben 11, Næsby
5210 Odense N
CVR: 37225061
Axelgaard Service
Højager 26
5210 Odense N
CVR: 35930116
Tlf. 31607573


© 2019 - www.flytte-tilbud.dk - Kontakt