Flyttefirma Middelfart

  • 3 prima flytte tilbud på Middelfart flyttefirma
  • Få et rutineret troværdigt flyttefirma
  • Spar let 27 procent på et herligt flytte tilbud

Billig flyttefirma flytte tilbud

Eksempler på
vejnavne i 5500

Kasmosevej
Perikonvej
Nymarkvej
Langedamsvej
Svenstrup Strand
Østervænget
Nørregaardsvej
Kildehøj
Thorsvej
Jyllandsvej
Strømøvænget
Siriusvej
Møgelvænget
Kastanievej
Norgesvej
Sølystvej
Klaveret
Stadionvej
Perikonhaven
Svinget

Bestil 3 gratis flytte tilbud på et Middelfart flyttefirma

Få 3 flyttetilbud - gratis og uforpligtende - på et effektivt og pålideligt flyttefirma i Middelfart området. Udfyld online formularen på 3 minutter og beskriv dit behov for flytte assistance. Jo flere detaljer du oplyser om din sag, jo mere præcise tilbud modtager du.
I løbet af omkring 20 timer modtager du tre stærke tilbud i din indbakke fra flyttefirmaer i Middelfart, der gerne vil løse din flytteopgave. Sådan kan du hurtigt få 30-35 procent i rabat på regningen. Hvis du selv vil indhente tilbud hos forskellige flyttefirmaer, kommer du med stor sandsynlighed til at betale fuld pris.
Klik på den grønne knap og udfyld formularen online på under 3 minutter allerede i dag! Du modtager kun henvendelser fra i forvejen godkendte flyttefirmaer i omegnen af Middelfart, som er særligt udvalgt til at behandle netop din specifikke flytteopgave.

Markedsføring af flytteydelser

De første kendte annonceringer, som Dansk Møbeltransport Forening indrykker, sker i forbindelse med markedsføringen af Tjenestemandsflytningerne og senere Grønlandsflytningerne. Årsagen til, at det skete netop inden for disse to typer af flytninger var, at alle Dansk Møbeltransport Forenings medlemmer havde eller kunne have muligheder for at finde mange kunder her.
Bestyrelsen indrykkede derfor gennem en årrække annoncer i diverse tjenestemandsorganisationers fagblade samt ikke mindst i Grønlandsposten og forskellige fagblade for de faggrupper i Danmark, hvor mange tog en periode som f.eks. lærer i Grønland for oplevelsen og sikkert også pengenes skyld.
Thi beskatningen og aflønningen var en ganske anden end i Danmark. Desuden udarbejdede man i årenes løb forskellige foldere, der gav praktiske oplysninger til kommende kunder.

Flyttefirmaer i Middelfart kan flytte hvadsomhelst

Uanset hvor i kommunen du bor, kan flyttefirmaer i Middelfart kommune hjælpe dig med din flytning:
  • Nørre Åby
  • Fyllested
  • Balslev
  • Tanderup
  • Strib

Eksempler på Middelfart flyttefirma

Thinggaard Transport
Frederiksøvænget 68
5500 Middelfart
CVR: 25570456
Hjemmeside
Flyt Kassen ApS
Mandal Alle 7
5500 Middelfart
CVR: 32445845
Hjemmeside
Middelfart Flytteforretning
Karolinevej 28
5500 Middelfart
CVR: 25645375
Hjemmeside