Flytte-tilbud.dk

Flyttefirma Korsør


Billig flyttefirma flyttemand tilbud

Eksempler på veje
fra Korsør

Færgestræde
Gl. Banegårdsplads
Gøgemarken
Engvej
Heisesvej
Lille Egedevej
Omøvej
Banevej
Halsskovhaven
Bogfinkestræde
Fægangen
Jens Baggesens Gade
Hvedevej
Perlestien
Postensgang
Lucernevej
Baldersvej
Korsnæbbet
Lygtebakken
Drosselvej

Flyttefirma i Korsør? Få gratis 3 flytte tilbud - Spar 20%

Spar tid og penge på en topmotiveret og certificeret flyttemand i 4220 Korsør. Et seriøst flyttefirma afgiver flytte tilbud på blandt andet disse opgaver: demontering af hvidevarer, produktionsflytninger, interne flytninger og flytterengøring. Slip for uprofessionelle firmaer - Brug denne effektive flyttetjeneste i stedet.
Udvælg et af flyttemandtilbuddene og få ca 25 pct i bedre rabat på din flytteopgave. Vore tilknyttede håndværkere er stolte af deres håndværk og nøgleordene er bl.a kvalitet, kundedialog og prima service. Er du ikke god til at kaste dig ud i afmontering, produktionsflytninger eller flytning af møbler, så skaf med glæde 3 perfekte specialtilbud.
Vælg et af buddene og få lige ved 25 % i knaldgod rabat på din flytteopgave. Vi sparer dig for penge på en billigt og reel specialist i 4220 Korsør. Udnyt vores helt gratis netportal Flytte-tilbud.dk nu og spar hurtigt cirka 25 procent.

Fra de gode gamle dage

Dengang Dansk Møbeltransport Forening blev stiftet, da var den ikke møntet så meget på en møbeltransportforening som på, at nogle “store københavnere” kunne have et opslagskatalog, hvor de kunne få de jyske bondefangere bundet til at lave deres arbejde ude i provinsen.
Jeg kan stadig huske, man som dreng var med til at lempe deres forsendelser ned derude, læsse af og læsse på og sætte dem i banevogn...... Det tragiske for os i provinsen var, at vi betragtede det som en æressag, og vi blev bondefanget den ene gang efter den anden …..
Noget er der da sket siden, det er blevet lige det modsatte i dag. Da er det os ude i provinsen, der leder i København for at finde tålelige firmaer indenfor Dansk Møbeltransport Forenings regi, der kan hjælpe os med aflæsning og pålæsning, ja sådan skifter tiderne.

Spar op til 20% på en erfaren flyttemand

Flyttebranchen tog tidligt fat på problemerne i branchen - her et udsnit fra 1911-vedtægterne:
  • Foreningen skal tage sig af kontakten til de store dampskibs og jernbaneselskaber, beregning af pladsleje og det offentlige
  • Forholdet til usolide kunder og udygtige arbejdere trænger til en drøftelse
  • Gennemførelse af ensartede takster, enslydende slutsedler og opmagasineringsbeviser m.m
  • Begrænsninger i firmaernes garanti og ansvar skal begrænses, samtidig med at den garanti, man virkelig påtager sig, gøres reel og effektiv
  • For at en garanti skal kunne gøres gældende, skal transporten ske med omnibus, ind- og udpakning skal foretages af egen pakmester
  • For indholdet i kasser bør man kun garantere, når såvel ind- som udpakning sker ved egne pakkereTroværdige flyttefirmaer fra postnummer 4220

I.K.E. ApS
Bag Stadion 3
4220 Korsør
CVR: 10270642
Tlf. 58350640
Taggaard Movers ApS
Halsebyvej 68
4220 Korsør
CVR: 32773478
www.taggaardmovers.com
P. K. Justesen A/S
Lerbakken 1
4220 Korsør
CVR: 36425636
www.pkjustesen.dk


© 2019 - www.flytte-tilbud.dk - Kontakt