Flyttefirma Korsør

  • 3 fordelagtige Korsør flytte tilbud
  • Find et autoriseret flyttefirma
  • Spar nemt 26 pct på ekstraordinære flytte tilbud

Billig flyttefirma flytte tilbud

Eksempler på veje
i postnummer 4220

Bag Stadion
Omøvej
Caspar Brands Plads
Løvsangervej
Kildebakken
Ny Stottsvej
Jens Baggesens Gade
Badstuevej
Kongevej
Lygtebakken
Fredensvej
Dyrhaugesvej
Kukkerranden
Havnegade
Agersøvej
Blomsterparken
Linde Alle
Egholmvej
Motalavej
Perlestien

Flyttefirma i Korsør? Få gratis 3 flytte tilbud - Spar 20%

Vælg ikke altid den billigste flyttemand, men den bedste. Vores samarbejdspartnere består af de bedste flyttefirmaer og flyttefirmaer i Korsør og det gør, at de ikke altid er de billigste flyttefirmaer. Derimod er de alle medlem af Danske Flyttemænds garantiordning og det er de kun i kraft af den kvalitet, som de leverer.
Vores flyttefirmaer og flyttefirmaer har en meget høj standard og går aldrig fra en flytteopgave, som de ikke selv er tilfredse med. Alle vores tilknyttede flyttefirmaer fra Korsør og Vestsjælland har stor og bred erfaring fra de mange flytteopgaver, som de har udført gennem tiden.
Vi forsøger hele tiden at højne og sætte nye standarder i flyttebranchen indenfor flytning og opbevaring. Dette kommer blandt andet til udtryk ved en ny service, hvor du kan bestille ekstra beskyttelse af indbo. Vi er ikke bange for at kalde os for nr. 1 i landet når det gælder emballage og indpakning af indbo.

Fra de gode gamle dage

Dengang Dansk Møbeltransport Forening blev stiftet, da var den ikke møntet så meget på en møbeltransportforening som på, at nogle “store københavnere” kunne have et opslagskatalog, hvor de kunne få de jyske bondefangere bundet til at lave deres arbejde ude i provinsen.
Jeg kan stadig huske, man som dreng var med til at lempe deres forsendelser ned derude, læsse af og læsse på og sætte dem i banevogn...... Det tragiske for os i provinsen var, at vi betragtede det som en æressag, og vi blev bondefanget den ene gang efter den anden …..
Noget er der da sket siden, det er blevet lige det modsatte i dag. Da er det os ude i provinsen, der leder i København for at finde tålelige firmaer indenfor Dansk Møbeltransport Forenings regi, der kan hjælpe os med aflæsning og pålæsning, ja sådan skifter tiderne.

Spar op til 20% på en erfaren flyttemand

Flyttebranchen tog tidligt fat på problemerne i branchen - her et udsnit fra 1911-vedtægterne:
  • Foreningen skal tage sig af kontakten til de store dampskibs og jernbaneselskaber, beregning af pladsleje og det offentlige
  • Forholdet til usolide kunder og udygtige arbejdere trænger til en drøftelse
  • Gennemførelse af ensartede takster, enslydende slutsedler og opmagasineringsbeviser m.m
  • Begrænsninger i firmaernes garanti og ansvar skal begrænses, samtidig med at den garanti, man virkelig påtager sig, gøres reel og effektiv
  • For at en garanti skal kunne gøres gældende, skal transporten ske med omnibus, ind- og udpakning skal foretages af egen pakmester
  • For indholdet i kasser bør man kun garantere, når såvel ind- som udpakning sker ved egne pakkere

Flyttefirmaer Korsør eksempler:

Taggaard Movers ApS
Halsebyvej 68
4220 Korsør
CVR: 32773478
www.taggaardmovers.com
I.K.E. ApS
Bag Stadion 3
4220 Korsør
CVR: 10270642
Tlf. 58350640
P. K. Justesen A/S
Lerbakken 1
4220 Korsør
CVR: 36425636
www.pkjustesen.dk