Flytte-tilbud.dk

Flyttefirma Humlebæk


Billig flyttefirma flyttemand tilbud

Eksempler på veje
fra Humlebæk

Kastanie Alle
Baunebjergvej
Krogerupstien
Strandmarken
Sletten Havn
Sivstien
Harestien
Torpenvej
Bregnevænget
Enghaven
Sørens Alle
Daugløkke Ege
Oscar Brunsvej
Blommestien
Toeltvej
Langstrupvej
Lille Mosevej
Nederste Torpenvej
Hørsholmvej
Skeltoftevej

Få gratis 3 flytte tilbud på et Humlebæk flyttefirma

Hvad koster det at få flyttet alt dit indbo i Humlebæk? Hvad er den generelle timepris hos et flyttefirma i Humlebæk? Hvordan kommer man i kontakt med en dygtig flyttemand, der samtidig ikke er for dyr? Dette er eksempler på spørgsmål man ofte har, når man skal bruge en flyttemand.
Timeprisen for flytte firmaer i Humlebæk området ligger på mellem 400,- kr. og 900,- kr. men prisen kan selvfølgelig svinge noget. Der findes også flyttefirmaer med lavere timepriser men de udfører som regel kun specifikke opgaver som for eksempel flytning af mindre emner.
Skaf en robust flyttemand til for eks. at tage sig af flytteopgaven i 3050 Humlebæk. Inden for 2-4 dage kontakter de 3 mest egnede flyttevirksomheder dig med deres seriøse supertilbud. Er du ikke god til at kaste dig ud i kontorflytninger, udlån af flyttekasser eller virksomhedsflytninger, så få 3 flotte flytte tilbud.

Den grænseoverskridende transport

Når man måler vejtransportens andel af den godsmængde i tons, der fragtes til og fra Danmark, er andelen nede på 23%, hvilket primært skyldes den meget store mængde massegods af relativ lav enhedsværdi, som transporteres til og fra fjerne destinationer ad Søvejen.
Opgøres andelen af udenrigshandelen i værdi står vejtransporten da også for 65% (2008). Den grænseoverskridende transport, som finder sted på danske lastbiler, skønnes at være steget med ca. 5% i 2008 og udgjorde 8,8 mio. tons.
Eksporten af grus, sand, cement m.v. til Tyskland udgjorde 13% af den samlede eksport. Herudover var der især tale om eksport af næringsmidler og varegruppen stykgods, bearbejdede varer m.m., og de mest betydende modtagerlande var Tyskland, Sverige og Storbritannien.

Udfyld skemaet og få 3 stærke tilbud

Kompetente flyttefirmaer i Humlebæk påtager sig gerne flytteopgaver til mere eksotiske egne:
  • Grønland
  • Tyrkiet
  • Holland
  • Finland
  • ItalienLokale flyttefirmaer i 3050 Humlebæk

PM Trans
Bogårdsvej 520
3050 Humlebæk
CVR: 13674248
Frederikssund Flyt ApS
Gl Strandvej 216
3050 Humlebæk
CVR: 34578958
www.hjort-olsen.dk
Avannaa Logistics ApS
Ved Hegnet 3
3050 Humlebæk
CVR: 31285259
Tlf. 26253529


© 2019 - www.flytte-tilbud.dk - Kontakt