Flyttefirma Humlebæk

  • 3 ekstraordinære flytte tilbud på Humlebæk flyttefirma
  • Få et rutineret billigt flyttefirma
  • Spar hutigt 25 procent på et uimodståeligt flytte tilbud

Billig flyttefirma flytte tilbud

Humlebæk
vejnavne eksempler

Ole Kielbergs Vej
Storemosen
Holtedam
Solbakkevej
Baunebjergvej
Kystvej
Fasanstien
Mosevej
Sletten Havn
Vænget
Kvædestien
Lille Mosevej
Strædet
Bakkegårdsvej
Humlehaven
Krogerupstien
Laveskov Alle
Linde Alle
Violvej
Daugløkke Ege

Få gratis 3 flytte tilbud på et Humlebæk flyttefirma

Hvad koster det at få flyttet alt dit indbo i Humlebæk? Hvad er den generelle timepris hos et flyttefirma i Humlebæk? Hvordan kommer man i kontakt med en dygtig flyttemand, der samtidig ikke er for dyr? Dette er eksempler på spørgsmål man ofte har, når man skal bruge en flyttemand.
Timeprisen for flytte firmaer i Humlebæk området ligger på mellem 400,- kr. og 900,- kr. men prisen kan selvfølgelig svinge noget. Der findes også flyttefirmaer med lavere timepriser men de udfører som regel kun specifikke opgaver som for eksempel flytning af mindre emner.
Hold et møde med den flyttemand, du påtænker at vælge. Her kan du finde ud af om flyttefirmaet er pålideligt og dermed et, som du tør have tiltro til. Alle vore tilknyttede samarbejdspartnere er forhåndsgodkendte og har alle mange års erfaring i flyttebranchen. Indsend din flytteopgave i dag!

Den grænseoverskridende transport

Når man måler vejtransportens andel af den godsmængde i tons, der fragtes til og fra Danmark, er andelen nede på 23%, hvilket primært skyldes den meget store mængde massegods af relativ lav enhedsværdi, som transporteres til og fra fjerne destinationer ad Søvejen.
Opgøres andelen af udenrigshandelen i værdi står vejtransporten da også for 65% (2008). Den grænseoverskridende transport, som finder sted på danske lastbiler, skønnes at være steget med ca. 5% i 2008 og udgjorde 8,8 mio. tons.
Eksporten af grus, sand, cement m.v. til Tyskland udgjorde 13% af den samlede eksport. Herudover var der især tale om eksport af næringsmidler og varegruppen stykgods, bearbejdede varer m.m., og de mest betydende modtagerlande var Tyskland, Sverige og Storbritannien.

Udfyld skemaet og få 3 stærke tilbud

Kompetente flyttefirmaer i Humlebæk påtager sig gerne flytteopgaver til mere eksotiske egne:
  • Grønland
  • Tyrkiet
  • Holland
  • Finland
  • Italien

Udvalgt flyttefirma fra 3050

Kristoff Transport
Kronborg Ladegårds Vej 2
3000 Helsingør
CVR: 29698651
Hjemmeside
J. H. Transport
Sauntevænget 12
3100 Hornbæk
CVR: 99893559
Hjemmeside
Flyttilbud
Nordvej 13
3000 Helsingør
CVR: 38395769
Hjemmeside