Flyttefirma Faxe

  • 3 bindende Faxe flytte tilbud
  • Tilbud på et effektivt flyttefirma
  • Spar hutigt 11 % på konkrete flytte tilbud

Billig flyttefirma flytte tilbud

Eksempler på
Faxe vejnavne

Duevej
Vinkældertorvet
Rønnedevej
Amagervej
Lindevej
Dalbyvej
Pilestrædet
Vibevej
Bryggervangen
Orupgade
Køgevej
Kalkbrudsvej
Snedkærgårdsvej
Kissendrupvej
Leragervej
Nordhøjvej
Skellet
Bredevænget
Kirkeskovvej
Odinsvej

Find et godt flyttefirma i Faxe med 3 gratis flytte tilbud

Få 3 gratis tilbud fra flere dygtige flyttefirmaer i Faxe og spar op til 27 procent. Alle flyttetilbuddene som du modtager igennem vores gratis flytte formidlingsservice er helt uforpligtende. Du behøver ikke at acceptere nogen af dem - valget er dit alene.
Når du har udfyldt vores online formular som du finder bag den grønne knap her på siden, sendes din flytteopgave ud til flere forskellige flyttefirmaer i Faxe. Efterhånden som de får kigget din flytteopgave igennem og regnet et tilbud ud, vender de direkte tilbage til dig.
Du har nu mulighed for stille og roligt, at sammenligne de forskellige flyttetilbud og let finde frem til det bedste og billigste flyttetilbud. På denne måde bliver det ikke nemmere at finde en billig og erfaren flyttemand i Faxe. Opret din flytteopgave til flyttefirmaer i Faxe nu!

Kurser for flyttemænd

Hvor de fleste flytte- og vognmandsforretninger i begyndelsen af 1900-tallet klarede sig med, at vognmanden selv kunne håndtere heste og vogn på betryggende vis, og i øvrigt havde gode armkræfter, samt at de fleste flyttearbejdere blev ansat fra dag til dag som løsarbejdere uden nogen egentlig uddannelse, er der milevid afstand til niveauet i dag.
For at stimulere tilgangen pegede bestyrelsen på, at oprettelse af et pakmesterkursus for ansatte, samt efterfølgende mulighed for specielle pakmestertillæg. Man var dog bevidst om, at tillæg til lønnen kunne skabe problemer med lønudviklingen inden for faget.
Bestyrelsen arbejdede tilsyneladende videre med ideen, for på et bestyrelsesmøde i marts 1959 forelå der svar på en henvendelse til LDV (Landsforeningen Danske Vognmænd) om at lave et kursus i fire dele.

Benyt vores service og find et billig flyttefirma

Hele Faxe kommune er dækket af vores netværk af effektive flyttefirmaer:
  • Bråby
  • Atterup
  • Stubberup
  • Roholte
  • Bjerrede

Tre flyttefirmaer i postnr. 4640

John's Brænde og Transport
Snedkærgårdsvej 58
4640 Faxe
CVR: 16161586
www.jbot.dk
Henrik Madsen Transport ApS
Conrads Vej 3
4640 Faxe
CVR: 34618127
Vognmand John Erik Nielsen
Leestrupvej 3
4640 Faxe
CVR: 19299902
Tlf. 20150734