Flytte-tilbud.dk

Flyttefirma Faxe


Billig flyttefirma flyttemand tilbud

Eksempler på
vejnavne Faxe

Orupgade
Nørregade
Blåbækvej
Glentevej
Thornfjeldsvej
Kirkeskovvej
Skellet
Gribsbjerg
Faxe Alle
Danavej
Maglemosen
Krageborgvej
Stubberupvej
Nordhjemsvej
Rosenkildevej
Vivedevej
Bagerstræde
Lindevej
Digestykket
Skovholmvej

Find et godt flyttefirma i Faxe med 3 gratis flytte tilbud

Udse et af flyttetilbuddene og få mindst 20% i solid rabat på din flyttemandopgave. En helt gratis og kvik flytteservice fra os til jer med priser, som luner i dit budget. Find let anerkendte flyttefirmaer her på webportalen Flytte-tilbud.dk.
Et certificerede flyttefirma påtager sig bl.a. disse opgaver: nedpakning, transport af farligt gods og erhvervsflytninger. Det koster kun 10 min at fortælle om din opgave i tilbudsskemaet og afsende den til os. Netportalen Flytte-tilbud.dk er en absolut uforpligtende og nyttig online flyttetjeneste, der lover at finde de ypperste flytte tilbud på alt flyttearbejde.
Det er tidsbesparende at bruge vores webservice og flyttemændene klarer alle slags flytteopgaver i hele Faxe kommune. Modtag erfaren assistance til udførelse af dine udskudte flytteopgaver til yderst fornemme priser. Send webformularen på mindre end 10½ minut og modtag 3 enestående tilbud fra topmotiverede flyttefirmaer.

Kurser for flyttemænd

Hvor de fleste flytte- og vognmandsforretninger i begyndelsen af 1900-tallet klarede sig med, at vognmanden selv kunne håndtere heste og vogn på betryggende vis, og i øvrigt havde gode armkræfter, samt at de fleste flyttearbejdere blev ansat fra dag til dag som løsarbejdere uden nogen egentlig uddannelse, er der milevid afstand til niveauet i dag.
For at stimulere tilgangen pegede bestyrelsen på, at oprettelse af et pakmesterkursus for ansatte, samt efterfølgende mulighed for specielle pakmestertillæg. Man var dog bevidst om, at tillæg til lønnen kunne skabe problemer med lønudviklingen inden for faget.
Bestyrelsen arbejdede tilsyneladende videre med ideen, for på et bestyrelsesmøde i marts 1959 forelå der svar på en henvendelse til LDV (Landsforeningen Danske Vognmænd) om at lave et kursus i fire dele.

Benyt vores service og find et billig flyttefirma

Hele Faxe kommune er dækket af vores netværk af effektive flyttefirmaer:
  • Bråby
  • Atterup
  • Stubberup
  • Roholte
  • BjerredeSeriøse flyttefirmaer i postnummer 4640

Faxe Transport A/S
Industriparken 5
4640 Faxe
CVR: 31578574
Tlf. 56713306
Vognmand John Erik Nielsen
Leestrupvej 3
4640 Faxe
CVR: 19299902
Tlf. 20150734
Kadija Multiservice
Ahornvej 8
4640 Faxe
CVR: 36651326
Tlf. 42255098


© 2019 - www.flytte-tilbud.dk - Kontakt