Flyttefirma Dragør

  • 3 reelle flytte tilbud på Dragør flyttefirma
  • Tilbud på et solidt lokalt flyttefirma
  • Spar op til 28 % på et ideelt flytte tilbud

Billig flyttefirma flytte tilbud

Veje 2791 Dragør

Lindevej
Engløkken
Markstien
Militærvej
Fogdens Plads
Agervænget
Rotterdam Alle
Batterivej
Dr. Dichs Plads
Akacievej
Høgevænget
Cederstien
F J Madsensvej
Krudttårnsvej
D B Dirchsens Alle
Linde Alle
Dagmarsvej
Færgevej
Kapervænget
Pileengen

Hjælp til flytningen? Få 3 Dragør flyttefirma tilbud

Her bestiller du nemt og hurtigt tre konkrete flytte tilbud fra godkendte flyttefirmaer i Dragør. Du får udelukkende tilbud fra i forvejen godkendte flyttefirmaer fra Amager. Firmaerne er klar over, at de er i budkrig med andre lokale flyttefirmaer fra Dragør, så derfor giver de dig nogle virkelig skarpe tilbud.
Vores tilknyttede flyttefirmaer omfatter flere hundrede flyttefirmaer landet over. Dette betyder, at vi kan imødekomme alle typer af opgaver - uanset om det er en simpel opgave som for eks. bare 8 flyttekasser eller det er indholdet af en hel villa i Dragør, så har vi det helt rigtige billig flyttefirma til dig.
Har du brug for flyttekasser til din flytning? De fleste firmaer, du får flytte tilbud af, tilbyder at udlåne eller leje flyttekasser ud. Sørg altid for at have nok flyttekasser, så du ikke fylder for meget i dem. Flyttemændene kan nægte at flytte kasser, der er alt for tunge idet bunden let kan gå ud af flyttekassen.

Overtagelse af et eksisterende flyttefirma

Forudsætningerne for at skabe en ny betydelig flyttevirksomhed i Danmark inden for generel spedition er for det første, at virksomheden er dygtig til at formidle transportkapacitet, hvilket kræver gode relationer til transportørerne.
Et eksempel er i de tilfælde, hvor virksomheden etableres af samarbejdende flyttefirmaer. For det andet må der overtages gode eksisterende agentaftaler, hvilket mest sandsynligt kun vil ske ved overtagelse af en eksisterende virksomhed.
Oplagte købere vil være udenlandske speditions- og transportvirksomheder, typisk en udenlandsk agentforbindelse, med finansiel styrke og en international strategi, der kræver egen lokal repræsentation i de enkelte lande.

Find det rigtige flyttefirma uanset opgavens art

I Dragør kommune kan du få 3 flyttetilbud uanset din placering:
  • Dragør havn
  • Store Magleby
  • Søvang
  • Store Magleby
  • Kongelunden

Dragør flyttefirma eksempel:

MM Flyt ApS
Grænsevænget 10
2791 Dragør
CVR: 31940680
Hjemmeside
Michael Holm Transport og Flytning A/S
Strandbakken 21
2791 Dragør
CVR: 20646015
Hjemmeside
Krøll´s Flytteforretning
Militærvej 30A
2791 Dragør
CVR: 29430861
Hjemmeside