Flyttefirma Dragør

  • 3 skræddersyede Dragør flytte tilbud
  • Vi finder et kompetent flyttefirma
  • Spar nemt 22 % på faste flytte tilbud

Billig flyttefirma flytte tilbud

Vejnavne i
postnummer 2791

Magstræde
Hilversumvej
Hvedestykket
Bogfinkevej
Dortrecht Alle
Bødkerstræde
Krudttårnsvej
Agervænget
Hollændervænget
Chr Mølstedsgade
Rosenlundsvej
Kirkevej
Hallumvej
Kløverstykket
Møllelodden
Kessel Alle
Fasanvænget
Markvænget
Dragørhjørnet
Borgervænget

Hjælp til flytningen? Få 3 Dragør flyttefirma tilbud

Du sparer let penge (rundt regnet 21%) på 3 prisbillige herlige flytte tilbud. Hjemme kan du ganske uden pres evaluere tilbuddene og derefter udvælge det, du foretrækker. Få nemt den billigste pris på din flytte opgave på mindre end 45 timer - oven i købet med superb god rabat.
Det er alt for kompliceret at hjælpe med en flytning selv - få hellere nogle enestående tilbud. Lad faguddannede og professionelle firmaer i Dragør klare din flytte opgave. Vi skaffer 100 procent gratis og uforpligtende tre førsteklasses specialtilbud i Dragør på et kompetent flyttefirma.
Har du brug for flyttekasser til din flytning? De fleste firmaer, du får flytte tilbud af, tilbyder at udlåne eller leje flyttekasser ud. Sørg altid for at have nok flyttekasser, så du ikke fylder for meget i dem. Flyttemændene kan nægte at flytte kasser, der er alt for tunge idet bunden let kan gå ud af flyttekassen.

Overtagelse af et eksisterende flyttefirma

Forudsætningerne for at skabe en ny betydelig flyttevirksomhed i Danmark inden for generel spedition er for det første, at virksomheden er dygtig til at formidle transportkapacitet, hvilket kræver gode relationer til transportørerne.
Et eksempel er i de tilfælde, hvor virksomheden etableres af samarbejdende flyttefirmaer. For det andet må der overtages gode eksisterende agentaftaler, hvilket mest sandsynligt kun vil ske ved overtagelse af en eksisterende virksomhed.
Oplagte købere vil være udenlandske speditions- og transportvirksomheder, typisk en udenlandsk agentforbindelse, med finansiel styrke og en international strategi, der kræver egen lokal repræsentation i de enkelte lande.

Find det rigtige flyttefirma uanset opgavens art

I Dragør kommune kan du få 3 flyttetilbud uanset din placering:
  • Dragør havn
  • Store Magleby
  • Søvang
  • Store Magleby
  • Kongelunden

Lokale flyttefirmaer fra postnummer 2791

MM Flyt ApS
Grænsevænget 10
2791 Dragør
CVR: 31940680
www.mmflyt.dk
Michael Holm Transport og Flytning A/S
Strandbakken 21
2791 Dragør
CVR: 20646015
Holm Transport & Flytning A/S
Strandbakken 21
2791 Dragør
CVR: 33061706
Tlf. 20646015