Flyttefirma Odense

  • Få 3 gode tilbud på flyttefirma i Odense
  • Udfyld formularen online på under 3 minutter
  • Spar 15 procent på et faglærd flyttefirma

Få 3 Flyttefirma tilbud

Få 3 stærke flytte tilbud på billigt Odense flyttefirma

21. september 2018. Hvis du har en flytteopgave i Odense, du ønskes udført af et kompetent og billigt flyttefirma, så finder vi gerne 3 billige tilbud til dig. Det eneste du behøver at gøre er, at udfylde skemaet online på kun tre minutter og indsendte det til os.
Når vi har modtaget din opgave, matcher vi den med de godkendte flyttefirmaer i Odense, vi samarbejder med. Tre certificerede flyttefirmaer får lov at byde på din opgave og modtager på den baggrund din kontaktoplysninger.
Herefter foregår kontakten direkte mellem dig og de pågældende flyttefirmaer. Flytte-tilbud.dk skal hverken have gebyr eller kommision af din opgave - det er 100 procent gratis for dig at bruge vores onlineservice. Opret din Odense flytteopgave nu og få 3 superskarpe tilbud!

Etiske regler for Dansk Møbeltransport Forening

Hvad angår forholdet til kunderne, skal Dansk Møbeltransport Forening medlemmer på opfordring udarbejde uforpligtende tilbud på en måde, så det er let for kunden at sammenligne med andre tilbud. Desuden skal opgaven selvfølgelig foregå som aftalt.
Det skal også gøres klart for kunden, hvad medlemmernes obligatoriske forsikring gælder, og tilbyde dem, der har behov for det, en udvidet All Risk forsikring. Endeligt skal medlemmerne i tilfælde af klager være kunden behjælpelig med at rede trådene ud og hurtigt få anmeldt eventuelle forsikringsskader.
Det påhviler også medlemmerne at have veluddannet personale, der i størst muligt omfang får mulighed for at deltage i de kurser, foreningen selv holder eller anbefaler. Køretøjer og materiel skal følge lovgivningens krav til sikkerhed m.m.

Betal ikke for meget for et flyttefirma

Flyttefirmaer i Odense flytter over hele byen - og også resten af Fyn for den sags skyld:
  • Næsby
  • Holmstrup
  • Neder Holluf
  • Marienlund
  • Snestrup

Få 3 Flyttefirma tilbud


Eksempler på flyttefirma i 5000 Odense

Sct. Hans Flytteforretning
Astrupvej 38
5000 Odense C
CVR: 18255146
Hjemmeside
Odense Ny Flytteforretning
Søndre Boulevard 87
5000 Odense C
CVR: 38334212
Hjemmeside
City Self-Storage A/S
Rugårdsvej 54
5000 Odense C
CVR: 20665904
Hjemmeside