Flyttefirma Nordsjælland

  • Få 3 hurtige tilbud på flyttefirma i Nordsjælland
  • Udfyld online skemaet på kun 6 minutter
  • Spar 25 pct på et velegnet flyttefirma

Få 3 Flyttefirma tilbud

Få gratis 3 flytte tilbud på flyttefirma i Nordsjælland

21. september 2018. Udfyld kontaktformularen online på mindre end 4 minutter allerede i dag og få 3 friske tilbud - gratis og uforpligtende på din flytteopgave ligegyldigt om opgaven er mindre eller større. Spar op til 35 procent på et professionelt flyttefirma i Nordsjælland!
Maksimalt tre flyttefirmaer i vores netværk får lov at byde på din opgave. På den måde sikrer vi, at du ikke modtager 10-20 henvendelser fra flyttefirmaer fra nær og fjern, der gerne vil have fingre i din flytteopgave. Vi finder de 3 bedst egnede flyttefirmaer i Nordsjælland til netop din opgave.
Når du gennemgår de indkomne flyttetilbud, skal du checke, at alle udgifter er inkluderet som aftalt. Det er derudover vigtigt at tjekke flyttefirmaerns referencer online. Her skal du være opmærksom på, at firmaerne på deres hjemmesider kun offentliggør de bedste anbefalinger og gerne glemmer de negative.

Danske Fragtmænd

Det gennemsnitlige antal tilladelser pr. virksomhed var i 2013 4, mens det i 2010 var 3. Erhvervet er altså stærkt præget af de mange små virksomheder, der geme betegnes selvkørende flyttemænd og kun få relativt store flyttemandsforretninger.
Et særligt system inden for flyttemandserhvervet er Danske Fragtmænd, der omfatter 440 fragtmænd med 36 fragtcentraler, hvoraf de fleste ligger i Jylland. Systemet disponerer ca. 1.800 vognenheder og er tilsammen dominerende på det traditionelle stykgodsområde i den indenlandske godstransport med en samlet årsomsætning på 1,8 mia.kr.
Årsagen til denne struktur skal nok ses i forbindelse med den praktiske organisering af arbejdsfordelingen mellem transportør og transportformidler.

Få tilbud på at flytte meget langt væk

Nordsjællandske flyttefirmaer påtager sig gerne, at flytte dine ejendele meget langt væk:
  • Spanien
  • Frankrig
  • Tyrkiet
  • Italien
  • Finland

Få 3 Flyttefirma tilbud


Eksempler på flyttefirma i 3120 Nordsjælland

Mikael Lohmann Jørgensen
Ibisvej 7
3120 Dronningmølle
CVR: 72037928
Hjemmeside
Rebo Transport
Munkerup Strandvej 55
3120 Dronningmølle
CVR: 32696813
Hjemmeside
Vognmand Finn Gylden
Hindsehovgården 10
3120 Dronningmølle
CVR: 15776358
Hjemmeside