Flyttefirma Lejre

  • Få 3 uforpligtende tilbud på flyttefirma i Lejre
  • Udfyld online skemaet på kun 5 minutter
  • Spar 35 % på et lokalt flyttefirma

Få 3 Flyttefirma tilbud

Modtag 3 attraktive flyttefirma flytte tilbud i Lejre

10. september 2018. Har du brug for en effektiv og billig flyttemand i Lejre kommune? Godt! For så er du nemlig havnet på det rigtige website. Her på Flytte-tilbud.dk indhenter du gratis og enkelt 2-3 konkurrencedygtige flyttetilbud fra kvalitetssikrede Lejre flyttefirmaer, der meget gerne vil påtage sig at løse din flytteopgave.
Du skal blot udfylde formularen online på kun fire minutter og fortælle, hvilken slags flytteopgave du vil have hjælp til. Inden for 3 dage, modtager du skræddersyede tilbud fra 3 godkendre flyttefirmaer i Lejre. Du beslutter selv, hvilke tilbud du eventuelt vil benytte.
Hvis ingen af buddene er som forventet, kan du bare afvise alle henvendelser. Flyttefirmaerne i Lejre er i konkurrence om flytteopgaven, så derfor får du et rigtig godt sammenligningsgrundlag og de bedste og mest attraktive henvendelser på din flytning.

Flyttemandens arbejdsbeklædning

Vedrørende arbejdsbeklædning mødte man frem i sit eget tøj. Senere blev det almindeligt med et arbejdsforklæde. Først sent i 1900-tallet begyndte først de største- og senere de mindre flytteforretninger at udlevere en egentlig arbejdsbeklædning til flyttefolkene.
Det hang selvklart sammen med, at medarbejderne i højere grad var fastansatte og uddannede. Desuden blev ensartet beklædning en del af markedsføringen. Der kan næppe være tvivl om, at med en ensartet arbejdsbeklædning og en nyvasket flyttebil, er det første skridt til en vellykket flytning taget.

Lad firmaerne konkurrere om opgaven

Uanset hvor du har bopæl i Lejre kommune, kan du bestille 3 gratis tilbud fra billige flyttefirmaer:
  • Gammel Lejre
  • Kirkebjerg
  • Allerslev
  • Bregnetved
  • Ledreborg

Få 3 Flyttefirma tilbud


Eksempler på flyttefirma i 4320 Lejre

Godsmyrerne ApS
Byvejen 47 A
4320 Lejre
CVR: 36937319
Hjemmeside
Georg Jørgensen & Søn
Åholmvej 4 A, Osted
4320 Lejre
CVR: 66740110
Hjemmeside
Plambech Transport
Lykkesholmvej 6
4320 Lejre
CVR: 27811671
Hjemmeside