Flyttefirma Haslev

  • Få 3 lokale tilbud på flyttefirma i Haslev
  • Udfyld onlineformularen på kun 4 minutter
  • Spar 15 % på et faglærd flyttefirma

Få 3 Flyttefirma tilbud

Billig Haslev flyttefirma ➔ Få gratis 3 flytte tilbud

12. september 2018. Her på onlineportalen Flytte-tilbud.dk kan vi levere dig et rigtig godt tilbud på din kommende flytteopgave. Vi skaffer dig tre 100% uforpligtende flyttetilbud som du kan studere i ro og mag. Før vi kan sende dig konkrete tilbud, har vores samarbejdspartnere i Haslev dog behov for at vide mere om opgaven.
De udvalgte flyttefirmaer i Haslev vil henvende sig til dig hurtigst muligt med henblik på at aftale en dag, hvor I kort kan diskutere jobbet igennem. Når der skal flyttes meget indbo, rekommanderer vi, at du får en professionel gennemgang af dit reelle behov.
Søger du en erfaren og troværdig flytteforretning i Haslev, der arbejder fleksibelt i forhold til dine ønsker? Så er onlineportalen Flytte-tilbud.dk det rigtige valg. Her for du nemlig 3 gratis tilbud på en flytning i Haslev. Uanset om du som privat, erhverv eller boligforening har brug for hjælp, står vores partnere til rådighed året rundt.

Åbning af Pakmesterskolen

I 1968 sendte Dansk Møbeltransport Forening to repræsentanter til den engelske pakmesterskole, hvor de deltog i et kursus for instruktører. Dette skete for at have undervisere klar, når skolen muligvis startede op i København.
Mest udbytte og inspiration fik man dog efterfølgende fra den tyske pakmesterskole i Hildesheim. Udvalget fik udarbejdet et 2 ugers kursusforløb og arbejdede desuden med tanker om udarbejdelse af en lille bog til de kommende elever. Man var klar over, at Landtransportskolen selv disponerede over instruktører til de teoretiske fag.
Hvad angik det rent praktiske, var det hensigten, at nogle af de københavnske medlemmer af Dansk Møbeltransport Forening skulle stille med trænede pakmestre, som blev lønnet af skolen. De skulle undervise i de praktiske fag såsom pakning, læsning, bæring på trapper og lignende.

Flytning udføres af kompetente flyttefirmaer

  • Find din effektive flyttemand her
  • Udfyld skemaet og få 3 gode tilbud
  • Lad seriøse flyttefirmaer løse din opgave
  • Sammenlign tilbud og priser
  • Spar op til 35% på din flytteopgave

Få 3 Flyttefirma tilbud


Eksempler på flyttefirma i 4690 Haslev

Flytteholdet ApS
Heeringvej 25, Dalby
4690 Haslev
CVR: 33498543
Hjemmeside
Kirkskov
Nygade 65
4690 Haslev
CVR: 17011073
Hjemmeside
KN Flytteservice
Levetoftevej 3
4690 Haslev
CVR: 21560871
Hjemmeside