Flyttefirma Dragør

  • Få 3 favorable tilbud på flyttefirma i Dragør
  • Udfyld skemaet online på under 5 minutter
  • Spar 20 procent på et solidt flyttefirma

Få 3 Flyttefirma tilbud

Hjælp til flytningen? Få 3 Dragør flyttefirma tilbud

6. september 2018. Her bestiller du nemt og hurtigt tre konkrete tilbud fra godkendte flyttefirmaer i Dragør. Spar tid og penge og lad os gøre arbejdet med at indhente flyttetilbud fra certificerede flyttefirmaer i Dragør - eller andre steder på Amager.
Du får udelukkende tilbud fra i forvejen godkendte flyttefirmaer, så du undgår dyre overraskelser. Firmaerne er udmærket klar over, at de er i budkrig med andre flyttefirmaer, så derfor giver de dig nogle virkelig skarpe tilbud.
Vores tilknyttede flyttefirmaer omfatter flere hundrede flyttefirmaer landet over. Dette betyder, at vi kan imødekomme alle typer af opgaver - uanset om det er en simpel opgave som for eks. bare 8 flyttekasser eller det er indholdet af en hel villa i Dragør, så har vi firmaerne.

Overtagelse af et eksisterende flyttefirma

Forudsætningerne for at skabe en ny betydelig flyttevirksomhed i Danmark inden for generel spedition er for det første, at virksomheden er dygtig til at formidle transportkapacitet, hvilket kræver gode relationer til transportørerne.
Et eksempel er i de tilfælde, hvor virksomheden etableres af samarbejdende flyttefirmaer. For det andet må der overtages gode eksisterende agentaftaler, hvilket mest sandsynligt kun vil ske ved overtagelse af en eksisterende virksomhed.
Oplagte købere vil være udenlandske speditions- og transportvirksomheder, typisk en udenlandsk agentforbindelse, med finansiel styrke og en international strategi, der kræver egen lokal repræsentation i de enkelte lande.

Find det rigtige flyttefirma uanset opgavens art

I Dragør kommune kan du få 3 flyttetilbud uanset din placering:
  • Dragør havn
  • Store Magleby
  • Søvang
  • Store Magleby
  • Kongelunden

Få 3 Flyttefirma tilbud


Eksempler på flyttefirma i 2791 Dragør

MM Flyt ApS
Grænsevænget 10
2791 Dragør
CVR: 31940680
Hjemmeside
Krøll´s Flytteforretning
Militærvej 30A
2791 Dragør
CVR: 29430861
Hjemmeside
Michael Holm Transport og Flytning A/S
Strandbakken 21
2791 Dragør
CVR: 20646015
Hjemmeside