Flyttefirma Als

  • Få 3 friske tilbud på flyttefirma i Als
  • Udfyld formularen på mindre 5 minutter
  • Spar 35 procent på et velegnet flyttefirma

Få 3 Flyttefirma tilbud

Få gratis 3 flytte tilbud på et godt flyttefirma på Als

20. juni 2018. Få gratis og nemt 3 attraktive tilbud fra flyttefirmaer på Als. Spar en masse penge og lad os gøre al det hårde arbejde med at skaffe tre godkendte flyttetilbud til dig. Du får udelukkende tilbud fra kvalitetskontrollerede flyttefirmaer fra Als, så du undgår dyre overraskelser.
Flyttefirmaerne konkurrerer med flere andre flyttefirmaer på Als om din flytteopgave. Det betyder at de tilbud du modtager, er rigtig konkurrencedygtige. Vores net af professionelle flyttefirmaer på Als dækker alle områder indenfor flyttefaget.
Det betyder, at vi kan håndtere alle typer af flytteopgaver, store som små, nemme som svære. Uanset om du mangler en billig flyttemand til en nem opgave som flytning af 10 flyttekasser, eller du har en kompliceret industriopgave, så finder vi de rigtige flyttefirmaer på Als, der er specialister i lige netop din flytteopgave

En parkeringsbøde på 70.000 kr

De flyttebiler, der overholder gældende miljøcertificeringsregler får ved det periodiske syn et grønt miljøzonemærke anbragt i forruden. Så kan parkeringsvagterne hurtigt se, om den nu må holde i Amaliegade. Hvis det ikke er tilfældet, så falder der en bøde på 70.000 kr., så det er med at have orden i tingene.
De øgede EU-krav til motorernes udstødning faldt fra starten mange vognmænd lidt for brystet. Men direktør Ole Kihlstrøm, Windum-Hillerød Møbeltransport A/S gav i lndustriens Dagblad i 2005 udtryk for, at mange af firmaets faste kunder var blevet mere og mere miljøbeviste:
- De sparer både på el og vandforbruget. De er også kritiske med hensyn til valg af emballage. Derfor mener jeg, at vognmændene skal følge trop ... For mig handler ikke kun om at bevare et godt image. Jeg vil også gerne forbedre det.

Rensning for olie på betongulve

  • Få 3 tilbud fra dygtige firmaer
  • Effektive fagfolk står klar til din opgave
  • Indtast din opgave på under 4 minutter
  • Modtag 3 skarpe tilbud i dag
  • Benyt vores gratis service nu

Få 3 Flyttefirma tilbud


Eksempler på flyttefirma i 6430 Als

FA Kurer
Turøvej 42
6430 Nordborg
CVR: 27552234
Hjemmeside
Nørulf Kabel ApS
Stolbro Gade 23
6430 Nordborg
CVR: 29782717
Hjemmeside
JM Bud- & Vikarservice K/S
Firhøjvej 6, Elstrup
6430 Nordborg
CVR: 25969073
Hjemmeside