Flyttefirma Østerbro

  • Få 3 sikre tilbud på flyttefirma i Østerbro
  • Udfyld online skemaet på kun 4 minutter
  • Spar 35 procent på et potentielt flyttefirma

Få 3 Flyttefirma tilbud

Hvad koster flyttefirma flytte tilbud på Østerbro?

24. september 2018. Beskriv din flytteopgave i formularen på 3 minutter. Når du har beskrevet din opgave, formidler vi din opgave videre og garanterer at du får kontakt med professionelle flyttefirmaer på Østerbro, der kan hjælpe dig med din specifikke flytteopgave.
Derfor slipper du for selv at skulle opsøge flyttefirmaer over det meste af Hovedstaden. Vores samarbejdspartnere er nøje udvalgt ud fra krav om blandt andet seriøsitet og validitet. Det sikrer dig, at der kun er tale om reelle tilbud, når flyttefirmaerne henvender sig.
Når du har fået 3 flyttetilbud fra potentielle flyttefirmaer på Østerbro, bør I enes om et møde, så I kan lave en gennemgang af flytteopgaven i detaljer og flyttefirmaerne kan danne sig et overblik over sagen. Herefter kan de afgive et tilbud, som for dig er gratis og uforpligtende.

Elektronisk Dokumenthåndtering og flyttetransport

Den største udfordring på det teknologiske område for transportsektoren er udvikling og implementering af moderne informationsteknologi (IT). IT er det overordnede begreb, som omfatter bearbejdning, lagring eller formidling af information, mens kommunikationen mellem de forskellige databrugere betegnes EDI.
Der foregår i EU-regi flere store forskningsprojekter inden for området, ligesom der er flere nationale projekter og projekter på flyttebranche- og virksomhedsplan. Generelt bærer de store projekter i EU-regi mere præg af grundforskning, mens en stor del af det videre forskningsarbejde går ud på at tilpasse forskningen til konkrete formål.
Ved indgangen til 00'eme var EDI (Elektronisk Dokumenthåndtering) inden for flyttetransport og varehandel et forskningsområde, som blev varetaget af EU eller tekniske uddannelsesinstitutioner.

Få et godkendt flyttefirma til at hjælpe dig

  • Flytning - få 3 billige tilbud
  • Opret din opgave på mindre end 4 minutter
  • Lad effektive flyttefirmaer byde på din opgave
  • Spar 15% på et billigt flyttefirma
  • Vi gør det let for dig

Få 3 Flyttefirma tilbud


Eksempler på flyttefirma i 2100 Østerbro

Tofts Transport
Østerbrogade 93
2100 København Ø
CVR: 37558605
Hjemmeside
TranPro Transport & Flyt
Sankt Kjelds Plads 2
2100 København Ø
CVR: 31125634
Hjemmeside
Sigurd Flyt
Silkeborggade 1
2100 København Ø
CVR: 28915764
Hjemmeside