Flyttefirma Vordingborg

  • Få 3 friske tilbud på flyttefirma i Vordingborg
  • Udfyld online skemaet på mindre 7 minutter
  • Spar 30 procent på et faguddannet flyttefirma

Få 3 Flyttefirma tilbud

Vordingborg flyttefirma? Indhent 3 flytte tilbud og spar

18. maj 2018. Søger du et seriøst flyttefirma i Vordingborg? Så er du landet på det helt rigtige site. Her modtager du gratis og uforpligtende op til 3 godkendte og billige flyttetilbud fra pålidelige flyttefirmaer i Vordingborg, som meget gerne vil byde på din flytteopgave.
Kvalitetshåndværk kræver håndelag og det rigtige værktøj. Som professionelle ved flyttefirmaerne, hvad der skal til. Deres holdning til godt håndværk er kundernes bedste garanti for vellykket resultat. Tilføj dertil at flyttefirmaerne er stolte af deres fag. Det giver som bekendt det bedste resultat for alle parter.
Det er også sikkerheden for, at de forskelligartede opgaver bliver løst på faglig vis, uanset om det gælder en firmaflytning eller en privatflytning i Vordingborg. Firmaerne finder den rigtige løsning i hvert enkelt tilfælde. Du kan på denne måde spare op til 25 procent på flytteregningen.

Flyttebranchens uddannelsesbehov

I 1976 blev der afholdt 5 kurser på Pakmesterskolen og 42 fik kursusbevis. Desværre skete der det efter et par kurser, at antallet af interesserede elever faldt så meget, at man i 1978 måtte aflyse et kursusforløb.
Efter aflysning af flere kurser de to efterfølgende år endte det med, at der blev stilstand. Først i 1981 fik DVA (Danske Vognmænds Arbejdsforening) nedsat en projektkomite med deltagelse fra Dansk Møbeltransport Forening, der skulle undersøge branchens uddannelsesbehov.
Baggrunden var den, at Landtransportskolen gerne ville stille to lærere til rådighed for projektet. Efteruddannelseskurserne fortsatte op gennem 1980- og 90-erne efter, hvornår der var behov for det.

Vi skaffer dig 3 flyttetilbud - gratis og uforpligtende

Der findes flyttehjælp at få i hele Vordingborg kommune:
  • Kalvehave
  • Jungshoved
  • Klarskov
  • Bogø
  • Præstø

Få 3 Flyttefirma tilbud


Eksempler på flyttefirma i 4760 Vordingborg

Sydflyt
Københavnsvej 28
4760 Vordingborg
CVR: 82245014
Hjemmeside
Flyttefirmaet - De Raske Drenge
Algade 41
4760 Vordingborg
CVR: 29554501
Hjemmeside
Skaverup Transport ApS
Skaverupvej 50
4760 Vordingborg
CVR: 33048599
Hjemmeside