Flyttefirma Vojens

  • Få 3 seriøse tilbud på flyttefirma i Vojens
  • Udfyld formularen online på mindre 4 minutter
  • Spar 35 pct på et velegnet flyttefirma

Få 3 Flyttefirma tilbud

Flyttefirma Vojens ➽ Få 3 flytte tilbud på kun 48 timer

29. september 2018. Søger du en flyttemand i Vojens? Her på Flytte-tilbud.dk kan du gratis og hurtigt få 2-3 billige tilbud. Vi ekspederer hurtigt din opgave videre til vores netværk af kvalitetssikrede flyttefirmaer i Vojens, der meget gerne vil give tilbud på din flytteopgave.
I løbet af 2 hverdage får du 3 seriøse flyttetilbud som du frit kan bruge. Hvis du ikke vil benytte dig af de kontakter der bliver skabt, er du velkommen til at takke nej til dem alle. Med det rette tilbud kan du spare næsten 29% i forhold til den normale listepris.
Indtast din opgave i skemaet og få 3 tilbud af flyttefirmaer fra Vojens i løbet af et par dage. Det er alt for besværligt selv at skulle ringe rundt til forskellige flyttefirmaer. Brug vores gratis service og lad os gøre arbejdet - så blever det ikke nemmere (for dig).

Fagenes Fest

At være flyttemand / flyttearbejder har langt frem i tiden været et hårdt arbejde, der krævede sin mand. Derfor er der ingen tvivl om, at deres deltagelse i Fagenes Fest i København og de større byer landet over har været en oplivende begivenhed, hvor man kunne vise kræfterne på en måske mere kreativ og underholdende måde.
Fagenes Fest blev afholdt første gang i 1938. For mændenes vedkommende kom der parløb med trillebør, kapkørsel med pølsevogn, stafetløb med ølkasser og med speciel interesse for flyttebranchen “Stafetløb med papklædeSkabe”.
I slutningen af 1960-erne fadede interessen for Fagenes Fest ud i provinsen, og i 1967 var det sidste gang under de oprindelige former i København. Først efter en snes år kom der igen gang i aktiviteten, og siden 1987 har der været afholdt Fagenes Fest i Fælledparken i København, og flere provinsbyer er også kommet med.

Vi sender din opgave i udbud

  • Lad erfarne firmaer løse din opgave
  • Opret din opgave på mindre end 3 minutter
  • Modtag 3 stærke tilbud i dag
  • Sammenlign tilbud hurtigt og gratis
  • Spar 10% på et billigt firma

Få 3 Flyttefirma tilbud


Eksempler på flyttefirma i 6500 Vojens

Rudbeck Transport ApS
Sneppevej 3
6500 Vojens
CVR: 16021989
Hjemmeside
Vojens Flytteforretning
Hovedgaden Vest 93
6500 Vojens
CVR: 16278599
Hjemmeside
Benny Weisbjerg
Adelvej 15 B, Bæk
6500 Vojens
CVR: 26034078
Hjemmeside