Flyttefirma Virum

  • Få 3 lokale tilbud på flyttefirma i Virum
  • Udfyld onlineskemaet på under 3 minutter
  • Spar 20 procent på et solidt flyttefirma

Få 3 Flyttefirma tilbud

Få 3 gratis flytte tilbud på et flyttefirma i Virum

28. september 2018. Har du brug for en flyttemand i Virum så har vi løsningen. Indtast din opgave i formularen på mindre end 5 minutter og lad os på Flytte-tilbud.dk gøre resten af arbejdet med at finde de 3 bedste flyttefirmaer i Virum til din flytteopgave - Gratis og uforpligtende.
Vores store net af tilknyttede flyttefirmaer i Virum og i resten af Storkøbenhavn står klar til at byde på din opgave. Vi har sat et maksimum på 3 flyttefirmaer, der får dine kontaktoplysninger, så du ikke bliver bombarderet med henvendelser fra Virum flyttefirmaer dagen lang.
Når du har fået 3 tilbud, kan du i ro og mag sætte dig og sammenligne de tre tilbud. Nogle gange er det billigste tilbud det bedste. Andre gange er det sikreste at vælge det flyttefirma, der ser ud til at være det bedste til at løse din specifikke opgave. Du vælger selv, hvilket flyttefirma du vil bruge til din opgave.

Forskellige delsektorer i flyttefirmabranchen

Der er enkelte transportvirksomheder, som udvikler sig i retning af totaltransportører, ved at etablere sig inden for flere transportsektorer. Dette kræver typisk en meget betydelig styrke i organisationen og afhængigt af sektorerne, man opererer på, også en betydelig finansiel styrke.
Det vil typisk kun være meget store virksomheder, som kan have fordel ved en sådan spredning af aktiviteterne, da de fleste under normale omstændigheder vil kunne anvende sine ressourcer bedst på det felt, hvor de er specialicerede.
A.P. Møller-gruppen er den danske transportvirksomhed, som er bredest etableret i forskellige delsektorer i flyttefirmabranchen, hvortil kommer betydelige aktiviteter i andre brancher.

Det er et varieret job at være flyttemand

Godkendte flyttefirmaer i Virum udfører en stribe forskelligartede opgaver ifm. en flytning:
  • Flytning af ejendele
  • Fogedopgaver
  • Rydning af dødsboer
  • Møbeltransport
  • Monteringsopgaver

Få 3 Flyttefirma tilbud


Eksempler på flyttefirma i 2830 Virum

KMH Transport Aps
Birkevang 39
2830 Virum
CVR: 36077530
Hjemmeside
Vognmand Charlotte Ketelsen
Frederiksdalsvej 141
2830 Virum
CVR: 37497452
Hjemmeside
Viking Express ApS
I.H.Mundts Vej 22
2830 Virum
CVR: 30921410
Hjemmeside