Flyttefirma i Valby

  • Få 3 hurtige tilbud på flyttefirma i Valby
  • Udfyld onlineskemaet på under 4 minutter
  • Spar 25 pct på et reelt flyttefirma

Få 3 Flyttefirma tilbud

Find den rette flyttemand i Valby

13. december 2017. Har du brug for hjælp til en flytteopgave så er du kommet til det rette sted. Her kan du hurtigt og nemt få 3 tilbud fra professionelle flyttefirmaer i Valby, som gerne vil løse din opgave - uanset om det bare drejer sig om en sofa eller en 5 værelses lejlighed.
Du udfylder blot skemaet online på 2 minutter og fortæller, hvad du ønsker flyttehjælp til. I løbet af et par dage modtager du tilbud på opgaven fra 3 kvalificerede flyttefirmaer i Valby. Flyttefirmaerne er klar over, at de er i konkurrence med andre så du får de skarpeste flyttetilbud.
Du kan frit vælge, hvilket tilbud du vil gøre brug af og er der ingen af tilbuddene, der er gode nok, så er du velkommen til at sige nej tak til alle 3 tilbud. Det er gratis og uforpligtende så det kan næsten ikke blive nemmere. Benyt vores gratis tjeneste i dag!

Transport af farligt gods

Transport af farligt gods er reguleret af den såkaldte ADR-konvention, og kontrollen skal foretages af de lokale myndigheder, idet der kan være mere restriktive lokale regler. Køre- og hviletidsreglerne er ens i hele EU, men fortolkningen og håndhævelsen er forskellig fra land til land.
De danske flyttemænd er i den forbindelse dårligere stillet end deres udenlandske kolleger, da der gøres objektivt ansvar gældende over for flyttemanden, hvis chaufføren overtræder køre- og hviletidsbestemmelserne.
Endelig er der med hensyn til moms på transportydelser forskellige satser, men da momsen refunderes, er der reelt kun tale om forskelle i de rentetab, flyttefirmaet eller den selvstændige flyttemand må bære i perioden indtil næste momsafregning.

En god flyttemand kan løse mange opgaver

Erfarne flyttefirmaer i Valby hjælper gerne med mange forskellige opgaver:
  • Flytning til udlandet
  • Produktionsflytninger
  • Salg af flyttekasser
  • Rydning af konkursbo
  • Interne flytninger

Få 3 Flyttefirma tilbud


Eksempler på flyttefirma i 2500 Valby
Flytjer.dk
Gammel Køge Landevej 495
2500 Valby
CVR: 32424872
Hjemmeside
N. Kleiner Transport
Vigerslevvej 214
2500 Valby
CVR: 32679501
Hjemmeside
Bruun Andersen Flytteforretning
Bramslykkevej 65
2500 Valby
CVR: 37884766
Hjemmeside