Flyttefirma i Sydhavnen

  • Få 3 reelle tilbud på flyttefirma i Sydhavnen
  • Udfyld online formularen på bare 2 minutter
  • Spar 35 % på et troværdigt flyttefirma

Få 3 Flyttefirma tilbud

Få 3 skarpe tilbud på et effektivt flyttefirma i Sydhavnen

22. januar 2018. Mangler du en erfaren flyttemand i Sydhavnen? Så er du kommet til det helt rigtige sted. På Billig-flyttemand.dk får du gratis og let tre gode tilbud fra professionelle flyttefirmaer i Sydhavnen, som gerne vil løse din flytteopgave. Der er hvad enten du har brug for privatflytning, firmaflytning eller noget helt andet.
Det eneste du skal, er at skrive i online skemaet på kun fire minutter og forklare, hvilken slags opgave, du ønsker løst. Inden for 34 timer, får du skarpe tilbud fra 2-3 reelle flyttefirmaer i Sydhavnen. Du vælger selv, hvilket tilbud du vil benytte. Hvis ingen af tilbuddene er acceptable, kan du naturligvis sige nej tak til alle henvendelser.
Indsend din opgave og modtag hurtigt 3 stærke flyttetilbud fra vores godkendte partnere i Sydhavnen. Få op til to-tre skræddersyede tilbud allerede i dag før du glemmer det. Har du ikke tid nu så husk at lave et bogmærke på Billig-flyttemand.dk.

Grænseoverskridende transporter

For få år siden dømte EU-domstolen Ministerrådet for passivitet med hensyn til indførelse af et frit transportmarked, som allerede var forudset i Rom-traktaten. Dette har ført til begyndende tiltag til liberaliseringer. Vejgodstransporten, som udgør den største del af transportmarkedet i EU, vil mærke liberaliseringen stærkest.
Det er vedtaget at afskaffe de kvantitative begrænsninger for grænseoverskridende transport inden for EU. På vejgodsområdet skal der desuden ændres ved en central regel, som hidtil har hindret cabotagekørsel, med det overordnede mål at mindske den samlede tomkørsel.
Der er forskellige grænser for maksimalt tilladte totalvægte spændende fra 38 tons i Irland og Storbritannien til 50 tons i Grækenland og Holland. Tyskland har en grænse på 40 tons, hvilket i praksis betyder at biler, der kommer til Danmark, maksimalt har en totalvægt på 40 tons.

Få tilbud på mange forskellige opgaver

Effektive flyttefirmaer i Sydhavnen kan udføre en lang række forskellige opgaver:
  • Flytning af tunge ting
  • Kontorflytninger
  • Udpakning
  • Langdistanceflytninger
  • Flytterengøring

Få 3 Flyttefirma tilbud


Eksempler på flyttefirma i 2450 Sydhavnen
24-7 Flytteforretning
Händelsvej 64, st. th
2450 København SV
CVR: 31565774
Hjemmeside
Musikbyens Flytning og Transport
Spontinisvej 18
2450 København SV
CVR: 19610799
Hjemmeside
Dupont-Flytning A/S
Ellebjergvej 39
2450 København SV
CVR: 49680228
Hjemmeside