Flyttefirma Sorø

  • Få 3 konkrete tilbud på flyttefirma i Sorø
  • Udfyld online skemaet på bare 6 minutter
  • Spar 25 % på et potentielt flyttefirma

Få 3 Flyttefirma tilbud

Modtag 3 konkrete flytte tilbud på flyttefirma i Sorø

3. september 2018. Få op til 3 tilbud på et billigt og seriøst flyttefirma i Sorø. Udfyld skemaet online på under 5 minutter og få 3 seriøse tilbud fra professionelle flytteforretninger i Sorø. Bemerk at det ikke altid er en god idé at sige ja tak til det første og billigste tilbud.
Husk at undersøge flyttefirmaerns anbefalinger og tjek også gerne, at flyttefirmaerne ikke er helt nye men er velrenommerede og som følge deraf har bred erfaring. Vores godkendte partnere kan løse opgaver i hele Danmark. Modtag 3 gode tilbud på din sag fra effektive flyttefirmaer i Sorø.
Udfyld formularen online på tre minutter nu! Det er billigt, enkelt og hurtigt at få tre lokale flyttetilbud fra seriøse flyttefirmaer. Undgå useriøse firmaer men bliv kontaktet af flyttefirmaer, som du kan stole på. Udfyld skemaet med det samme og få 3 kvalitetstilbud.

Fra fax til emails i flyttebranchen

På generalforsamlingen 2001 i Dansk Møbeltransport Forening indstillede bestyrelsen, at man gik over til at benytte internettet og e-mail i stedet for telefon og fax. Så var internettet taget i anvendelse og pludselig begyndte udviklingen at gå hurtigt i medlemsskaren og på Dansk Møbeltransport Forenings kontor.
I løbet af perioden 2003-2005 arbejdede bestyrelsen med at få oprettet en hjemmeside, og hvor det kun var 60 medlemmer, der havde e-mail i 2007, havde alle i Dansk Møbeltransport Forenings medlemsfortegnelse fra 2010 på nær to e-mail og egen hjemmeside.
I dag fungerer Flyttebørsen på den måde, at et medlem, som mangler flyttegods den ene eller den anden vej på en tur eller selv har gods, han gerne vil af med, skriver en e-mail til Dansk Møbeltransport Forenings kontor. Denne mail bliver sammen med eventuelle andre så sendt rundt til de øvrige medlemmer.

Udfyld skemaet på mindre end 5 minutter

Hele Sorø kommune er omfattet af vores netværk af skrappe flyttefirmaer:
  • Vedde
  • Tersløse
  • Bromme
  • Alsted
  • Ruds Vedby

Få 3 Flyttefirma tilbud


Eksempler på flyttefirma i 4180 Sorø

Vogn & Flyttemand Allan Larsen
Energivej 2
4180 Sorø
CVR: 31603250
Hjemmeside
Sorø Kurer
Bredholmsvej 10
4180 Sorø
CVR: 25170148
Hjemmeside
Flytte-konsulenten
Ingemannsvej 7 B
4180 Sorø
CVR: 34442150
Hjemmeside